Rromii au anuntat ca il sustin pe Geoana …..hai manca-v-as la vot!

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=35453
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. nano said

  am November 26 2009 @ 4:57 pm

  Geoana e un fals.

  Este imaginea perfecta a ceea ce are in spate. Si anume o veche nomenclatura, cu o mentalitate de lemn, dar nu lemn de calitate, ci unul putred cu miros greu.

  Ziceam de imaginea lui Geoana. Uitati-va la el cat e de neadaptat vremurilor. Incearca sa fie spontan dar isi citeste mereu discursul. Se vede pe el ca nu se simte in largul lui cu atata tensiune.

  Cum ziceam, reprezinta exact ceea ce reprezinta, adica un sistem care nu se mai poate integra in societatea actuala romaneasca. Se fastaceste, incearca sa surprinda cu ceva dar nu reuseste si il apuca si pe el jena cand realizeaza penibilul in care se scalda.

  Ma uit la ei si imi dau seama ca desi ei ne-au prostit in ’90, intre timp ei au batut pasul pe loc, dar romanii au progresat (uimitor pentru unii), astfel incat ei sunt acum prostanacii din mijlocul nostru.

  E posibil sa ramana tot ei la putere, poate au o masa critica inca. Oricum e sfarsitul erei lor. Spre binele nostru sper ca acest sfarsit sa se intample acum, nu peste alti 4-5 ani.

  Fiecare sa voteze dupa cum il indeamna constiinta.

 2. nea marin said

  am November 26 2009 @ 9:11 pm

  Adevarata miza a alegerilor
  November 26th, 2009 / Comentati (Nu sunt comentarii)
  Trimite prin email Print This Post
  ·

  Suntem martorii (si din pacate victimele) neputincioase ale unei lupte intre doua forte, ambele (in aparenta) straine interesului national sau bunastarii generale ale romanilor.

  Sa incepem cu prezentarile. CINE SUNT COMBATANTII ?:varianta 1

  * De-o parte, nomenclatura comunista, profitorii Partidului Unic, care si-au scos averile la lumina dupa revolutie, care au incalecat Romania jefuind-o sistematic de 20 de ani. Au aproape totul in mana: mass-media (ei au fost singurii care au avut bani de investit in asta dupa revolutie), justitia (aservita lor prin parghii politice, mentinuta la limita functionabilitatii prin examene de admitere in magistratura imposibile, prin admiterea in sistem – si primernirea lui – cu oameni supusi puterii), politica (prin aplicarea principiului vaselor comunicante: Partidul Unic – PCR, spart si disimulat intr-o pleiada de partide cu diverse denumiri mai mult sau mai putin istorice, dar cu aceleasi figuri comuniste, cu limbaj si trecut comun – si care se regasesc intr-un front comun in Parlament), Biserica – prin ridicarea in functii a nomenclaturistilor si securistilor, care predica de la amvon “linistea sociala”, si organizeaza turnee electorale pentru candidatii rosii… (unii de la sangele victimelor “revolutiei” si “mineriadelor”, altii obisnuiti cu rosul cravatelor de pionier, preschimbat cu rosul carnetelor de partid si apoi cu rosul trandafirilor insangerati…), administratia locala (prefecti, primari si aparat administrativ, alesi prin fraude si propagati prin obisnuinta, frica si mita electorala de la o generatie la alta), societatea “civila” (pleiada de ONG-uri care mimeaza dialogul social cu politicul, promovarea culturii si a drepturilor si libertatilor cetatenesti, infestata de nepoti si rubedenii ale neo-comunistilor din aparatul de stat, care ii sustin cu stipendii grase pentru munca de cosmetizare a “democratiei originale” din Romania), serviciile secrete (sau macar o parte a acestora).
  * De cealalta parte, aripa “moderna” a Partidului Unic, unde un anumit marinar capos a dat o lovitura de putere si a rupt (macar partial) Partidul Democrat de celelalte vase comunicante surori de unde isi tragea radacinile, ideologia si membrii. La fel de discutabila din punct de vedere moral si ideologic, aceasta forta politica a ajuns treptat sa se plaseze in opozitie cu prima (stanga declarata), nu prin declaratii si programe politice, ci prin masuri care au deranjat si tind sa destabilizeze starea de lucruri jalnica in care au adus tara prima categorie de combatanti.

  Cu luciditate, trebuie sa amintim faptul ca ambele categorii sunt sustinute financiar de o clasa speciala de parveniti, comunisti sau nu, de clienti politici, imbogatiti peste noapte, speculanti si jefuitori, care spera ca daca “cotizeaza” la doua capete, vor primi si ei un loc la ospatul domnesc de dupa alegeri, ce consta in jaful mnational, cu bogatul lui meniu de privatizari frauduloase, contracte cu statul suptul din resursele bugetare.

  Care sunt armele folosite de combatanti ?

  Partidul Unic foloseste ca de obicei demagogia (la care se pare ca marea majoritate a romanilor a devenit deja imuna, semn ca Dumnezeu a lasat poporului roman un dar de pret – inteligenta), cu poleita ei doctrina sociala, cu promisiunile de securitate sociala, nostalgia vremurilor cand toata lumea avea un loc de munca si isi fura linistita caciula cot la cot cu vecinul. La acestea se adauga minciuna si calomnierea Adversarului, 24 de ore din 24, pe toate caile si mijloacele posibile, cu o indarjire care din fericire creeaza in oameni exact efectul opus. Nefiind suficiente acestea doua, se adauga si o a treia modalitate de actiune, si anume amplificarea nemultumirii populatiei, fata de ceea ce oamenii apreciaza ca fiind actuala conducere, prin masuri de subminare a economiei si statului, prin crearea de disfunctionalitati care sa enerveze populatia, sa o aduca la exasperare si sa fie de natura sa o aduca in starea de a cauta o schimbare, o usurare a situatiei nenorocite in care ne aflam (exact opusul masurilor luate de ei, cand se aflau ei la putere): Greva justitiei (va amintiti cui este ea aservita, nu ?), greva politistilor, greva metroului (oare ce culoare politica are liderul lor sindical ?), masuri nepopulare: ex. Bugetarii vor primi salariul pe decembrie abia in ianuarie (spre deosebire de vremurile cand de alegeri primeau al 13-lea salariu), pensii intarziate, temeri si previziuni sumbre privind siguranta zilei de maine “daca lucrurile continua asa”, cu alte cuvinte toate ingredientele conducerii tarii prin teroare si frica. Asa ne respecta ei, asa le pasa de noi. La toate acestea se adauga mita electorala (mai nou, la el in fief, Vanghelie ofera cate 50 lei de cap de familie pentru vot – deci daca locuiti pe-acolo mergeti si luati banii fraierului…), si frauda electorala.

  Care sunt armele Adversarului ? Evaluand evolutia acestuia, conchidem ca acesta este exponentul unui program de eradicare a actualei stari de lucruri, program conceput, dirijat si sustinut din afara tarii, cel mai probabil din tari cu traditie real democratica. Tocmai de aceea, armele “Inamicului Public nr. 1” Traian Basescu sunt: – deconspirarea trecutului adversarilor politici, al legaturii lor cu fosta politie politica, deconsiprarea jafurilor, afacerilor veroase in dauna avutului public, toate dublate de o charisma reala, dobandita prin lucrul/contactul nemijlocit cu oamenii simpli (fiind marinar, nu lucra cu academicieni). Dar arma cea mai importanta, de care putini sunt constienti, este PROGRAMUL sau, pe care adversarii sai il cunosc, si care da nopti albe si cosmaruri acestora.

  Ce se poate petrece daca PSD-ul prin Mircea Geoana castiga alegerile ?

  Geoana va aduce un prim ministru care va forma un guvern de coalitie cu basepartidele care au luptat cot la cot pentru demolarea odiosului tiran cu ochi rece napoleonian: TRAIAN BASESCU. Vom cunoaste o lunga perioada de “pace sociala” in care Ei vor fura in liniste, iar noi vom pleca la cules de capsuni in Spania, batranii se vor arunca in continuare de disperare de la etaje, copii vor creste fara parintii plecati la munca in strainatate, impozitele vor creste astronomic (pentru cine isi va mai permite sa faca afaceri in Romania, pentru ca Ei si firmele Lor oricum nu platesc niciondata impozite, preferand sa ramana datori Statului…) si Ei ne vor minti in continuare cu promisiunile unei vieti mai bune… pe lumea cealalta. Legea de organizare a Parlamentului va fi modificata in conformitate cu referendumul… la Sfantu`asteapta (cu asa un presedinte, care sa o si promulge) !!!

  Ce se poate petrece daca ramane presedintele Romaniei Traian Basescu ?

  Literalmente, SE POATE PRABUSI O LUME. MAFIOTA !

  Basescu numeste un Prim Ministru care face un Guvern. Fara PSD, fara PC, fara PNL, fara UDMR. PREMIERA NATIONALA !!! Ce poate face Parlamentul ?! Fiind al 3-lea Guvern propus, daca e respins, Presedintele DIZOLVA PARLAMENTUL si avem alegeri anticipate. Pe fondul nemultumirilor si acutizarii crizei economice, cine pierde ? Tocmai cei care au creat artificial nemultumirea, incercand sa o canalizeze impotriva lui Basescu. Adica comunistii. La noile alegeri, daca s-ar aplica rezultatele referendumului, am vota pentru un Parlament Unicameral, cu maxim 300 de membrii. Care ar fi consecintele unei astfel de schimbari ? Pai, daca se mentine pragul de 5%, dispare UDMR-ul si PC-ul din Parlament, posibil si liberalii. Practic, acolo unde aveai nevoie de 100.000 voturi pentru un loc in Parlament, acum vei avea nevoie de 200.000 de voturi. Dar ce te faci ca avem vot uninominal, deci conteaza voturile multe, nu mai au importanta alea putine si rasfirate… Daca dispar ungurii si Voiculestii din Parlament, dispar si aranjamentele gretoase, manariile cu energie si paduri furate… dispar fondurile de campanie, dispar niste dinozauri, cu tot cu obiectul muncii lor. IA NASTERE UN NOU INCEPUT PENTRU ROMANIA.

  In concluzie, asta este programul oferit noua prin intermediul lui Traian Basescu:

  Nu promisiuni gaunoase, cuvinte poleite, vise mincinoase. Nu sperante desarte. Doar o posibila vindecare de ciuma ce ne macina. Si poate un viitor corect, pentru copii nostri.

  Vom fi oare destul de maturi, de puternici, pentru a rezista la efectele doctoriei amare a prefigurarii unui nou viitor sau vom ceda sub presiunea sevrajului comunist ce macina tara, care cere disperat o noua doza de vot rosu sangeriu pentru a supravietui ?

 3. BB said

  am November 27 2009 @ 2:57 pm

  Dupa cum spuneam, sa analizam.

  Oare Dnul Urban sterge comentariile postate de alti cititori romani doar pentru ca acestia isi exprima dorinta de a sustine chiar si un eventual candidat al Partidei Romilor ?

  Spuneati ca nu veti cenzura opiniile altora, Dnule Urban. Cum se face atunci ca o astfel de opinie a fost stearsa de 6 ori in numai cateva ore? Va deranjeaza faptul ca alti romani considera ca o judecata a staborului este mai valoroasa decat hotararile irevocabile ale instantelor romana si activitatea militiei din romania, care este egala cu 0 (barat) ?

 4. Cretinoudul said

  am November 27 2009 @ 2:58 pm

  @BB
  Cine ,ce ti-a sters mai cioara borata ?

 5. Unguru´ said

  am November 29 2009 @ 5:24 pm

  Cat sunt ei de nenorociti, tiganii mereu se ajuta intre ei, de aceea, de data asta le revine sa-i ajute pe patriciu si vantu, prin votul pentru geoana.

 6. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 2 2009 @ 12:48 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 7. www.vrajitorul.eu/ said

  am December 2 2009 @ 12:49 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 8. SS said

  am December 8 2009 @ 5:14 pm

  Domnule senator ,tin sa precizez ca alegerile din ’46 au fost falsificate http://whiterevolution.do.am/publ/comunistii_romani_au_ajuns_la_puterea_prin_frauda/2-1-0-93

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: