Klaus Johannis, pentru Die Welt: nu vreau sa fiu premier

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=35465
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


16 Comentarii pana acum»

 1. ady said

  am November 26 2009 @ 6:29 pm

  in orice caz asta e mai bun decat boc sau altii gen croitoru!!!

 2. Urban@ady said

  am November 26 2009 @ 6:53 pm

  Ok, insa nu vezi ca de fapt este impins in fata, si el de fapt este constient ca nu va fi niciodata prim-ministru ? sabotat chiar de cei care acum il plimba ca pe urs in piata mare

 3. nea marin said

  am November 26 2009 @ 9:10 pm

  Adevarata miza a alegerilor
  November 26th, 2009 / Comentati (Nu sunt comentarii)
  Trimite prin email Print This Post
  ·

  Suntem martorii (si din pacate victimele) neputincioase ale unei lupte intre doua forte, ambele (in aparenta) straine interesului national sau bunastarii generale ale romanilor.

  Sa incepem cu prezentarile. CINE SUNT COMBATANTII ?:varianta 1

  * De-o parte, nomenclatura comunista, profitorii Partidului Unic, care si-au scos averile la lumina dupa revolutie, care au incalecat Romania jefuind-o sistematic de 20 de ani. Au aproape totul in mana: mass-media (ei au fost singurii care au avut bani de investit in asta dupa revolutie), justitia (aservita lor prin parghii politice, mentinuta la limita functionabilitatii prin examene de admitere in magistratura imposibile, prin admiterea in sistem – si primernirea lui – cu oameni supusi puterii), politica (prin aplicarea principiului vaselor comunicante: Partidul Unic – PCR, spart si disimulat intr-o pleiada de partide cu diverse denumiri mai mult sau mai putin istorice, dar cu aceleasi figuri comuniste, cu limbaj si trecut comun – si care se regasesc intr-un front comun in Parlament), Biserica – prin ridicarea in functii a nomenclaturistilor si securistilor, care predica de la amvon “linistea sociala”, si organizeaza turnee electorale pentru candidatii rosii… (unii de la sangele victimelor “revolutiei” si “mineriadelor”, altii obisnuiti cu rosul cravatelor de pionier, preschimbat cu rosul carnetelor de partid si apoi cu rosul trandafirilor insangerati…), administratia locala (prefecti, primari si aparat administrativ, alesi prin fraude si propagati prin obisnuinta, frica si mita electorala de la o generatie la alta), societatea “civila” (pleiada de ONG-uri care mimeaza dialogul social cu politicul, promovarea culturii si a drepturilor si libertatilor cetatenesti, infestata de nepoti si rubedenii ale neo-comunistilor din aparatul de stat, care ii sustin cu stipendii grase pentru munca de cosmetizare a “democratiei originale” din Romania), serviciile secrete (sau macar o parte a acestora).
  * De cealalta parte, aripa “moderna” a Partidului Unic, unde un anumit marinar capos a dat o lovitura de putere si a rupt (macar partial) Partidul Democrat de celelalte vase comunicante surori de unde isi tragea radacinile, ideologia si membrii. La fel de discutabila din punct de vedere moral si ideologic, aceasta forta politica a ajuns treptat sa se plaseze in opozitie cu prima (stanga declarata), nu prin declaratii si programe politice, ci prin masuri care au deranjat si tind sa destabilizeze starea de lucruri jalnica in care au adus tara prima categorie de combatanti.

  Cu luciditate, trebuie sa amintim faptul ca ambele categorii sunt sustinute financiar de o clasa speciala de parveniti, comunisti sau nu, de clienti politici, imbogatiti peste noapte, speculanti si jefuitori, care spera ca daca “cotizeaza” la doua capete, vor primi si ei un loc la ospatul domnesc de dupa alegeri, ce consta in jaful mnational, cu bogatul lui meniu de privatizari frauduloase, contracte cu statul suptul din resursele bugetare.

  Care sunt armele folosite de combatanti ?

  Partidul Unic foloseste ca de obicei demagogia (la care se pare ca marea majoritate a romanilor a devenit deja imuna, semn ca Dumnezeu a lasat poporului roman un dar de pret – inteligenta), cu poleita ei doctrina sociala, cu promisiunile de securitate sociala, nostalgia vremurilor cand toata lumea avea un loc de munca si isi fura linistita caciula cot la cot cu vecinul. La acestea se adauga minciuna si calomnierea Adversarului, 24 de ore din 24, pe toate caile si mijloacele posibile, cu o indarjire care din fericire creeaza in oameni exact efectul opus. Nefiind suficiente acestea doua, se adauga si o a treia modalitate de actiune, si anume amplificarea nemultumirii populatiei, fata de ceea ce oamenii apreciaza ca fiind actuala conducere, prin masuri de subminare a economiei si statului, prin crearea de disfunctionalitati care sa enerveze populatia, sa o aduca la exasperare si sa fie de natura sa o aduca in starea de a cauta o schimbare, o usurare a situatiei nenorocite in care ne aflam (exact opusul masurilor luate de ei, cand se aflau ei la putere): Greva justitiei (va amintiti cui este ea aservita, nu ?), greva politistilor, greva metroului (oare ce culoare politica are liderul lor sindical ?), masuri nepopulare: ex. Bugetarii vor primi salariul pe decembrie abia in ianuarie (spre deosebire de vremurile cand de alegeri primeau al 13-lea salariu), pensii intarziate, temeri si previziuni sumbre privind siguranta zilei de maine “daca lucrurile continua asa”, cu alte cuvinte toate ingredientele conducerii tarii prin teroare si frica. Asa ne respecta ei, asa le pasa de noi. La toate acestea se adauga mita electorala (mai nou, la el in fief, Vanghelie ofera cate 50 lei de cap de familie pentru vot – deci daca locuiti pe-acolo mergeti si luati banii fraierului…), si frauda electorala.

  Care sunt armele Adversarului ? Evaluand evolutia acestuia, conchidem ca acesta este exponentul unui program de eradicare a actualei stari de lucruri, program conceput, dirijat si sustinut din afara tarii, cel mai probabil din tari cu traditie real democratica. Tocmai de aceea, armele “Inamicului Public nr. 1” Traian Basescu sunt: – deconspirarea trecutului adversarilor politici, al legaturii lor cu fosta politie politica, deconsiprarea jafurilor, afacerilor veroase in dauna avutului public, toate dublate de o charisma reala, dobandita prin lucrul/contactul nemijlocit cu oamenii simpli (fiind marinar, nu lucra cu academicieni). Dar arma cea mai importanta, de care putini sunt constienti, este PROGRAMUL sau, pe care adversarii sai il cunosc, si care da nopti albe si cosmaruri acestora.

  Ce se poate petrece daca PSD-ul prin Mircea Geoana castiga alegerile ?

  Geoana va aduce un prim ministru care va forma un guvern de coalitie cu basepartidele care au luptat cot la cot pentru demolarea odiosului tiran cu ochi rece napoleonian: TRAIAN BASESCU. Vom cunoaste o lunga perioada de “pace sociala” in care Ei vor fura in liniste, iar noi vom pleca la cules de capsuni in Spania, batranii se vor arunca in continuare de disperare de la etaje, copii vor creste fara parintii plecati la munca in strainatate, impozitele vor creste astronomic (pentru cine isi va mai permite sa faca afaceri in Romania, pentru ca Ei si firmele Lor oricum nu platesc niciondata impozite, preferand sa ramana datori Statului…) si Ei ne vor minti in continuare cu promisiunile unei vieti mai bune… pe lumea cealalta. Legea de organizare a Parlamentului va fi modificata in conformitate cu referendumul… la Sfantu`asteapta (cu asa un presedinte, care sa o si promulge) !!!

  Ce se poate petrece daca ramane presedintele Romaniei Traian Basescu ?

  Literalmente, SE POATE PRABUSI O LUME. MAFIOTA !

  Basescu numeste un Prim Ministru care face un Guvern. Fara PSD, fara PC, fara PNL, fara UDMR. PREMIERA NATIONALA !!! Ce poate face Parlamentul ?! Fiind al 3-lea Guvern propus, daca e respins, Presedintele DIZOLVA PARLAMENTUL si avem alegeri anticipate. Pe fondul nemultumirilor si acutizarii crizei economice, cine pierde ? Tocmai cei care au creat artificial nemultumirea, incercand sa o canalizeze impotriva lui Basescu. Adica comunistii. La noile alegeri, daca s-ar aplica rezultatele referendumului, am vota pentru un Parlament Unicameral, cu maxim 300 de membrii. Care ar fi consecintele unei astfel de schimbari ? Pai, daca se mentine pragul de 5%, dispare UDMR-ul si PC-ul din Parlament, posibil si liberalii. Practic, acolo unde aveai nevoie de 100.000 voturi pentru un loc in Parlament, acum vei avea nevoie de 200.000 de voturi. Dar ce te faci ca avem vot uninominal, deci conteaza voturile multe, nu mai au importanta alea putine si rasfirate… Daca dispar ungurii si Voiculestii din Parlament, dispar si aranjamentele gretoase, manariile cu energie si paduri furate… dispar fondurile de campanie, dispar niste dinozauri, cu tot cu obiectul muncii lor. IA NASTERE UN NOU INCEPUT PENTRU ROMANIA.

  In concluzie, asta este programul oferit noua prin intermediul lui Traian Basescu:

  Nu promisiuni gaunoase, cuvinte poleite, vise mincinoase. Nu sperante desarte. Doar o posibila vindecare de ciuma ce ne macina. Si poate un viitor corect, pentru copii nostri.

  Vom fi oare destul de maturi, de puternici, pentru a rezista la efectele doctoriei amare a prefigurarii unui nou viitor sau vom ceda sub presiunea sevrajului comunist ce macina tara, care cere disperat o noua doza de vot rosu sangeriu pentru a supravietui ?

 4. julia said

  am November 27 2009 @ 9:37 am

  Dl. Urban, Livache nu este impins din spate, nu?

 5. aspida said

  am November 27 2009 @ 1:37 pm

  dle Urban, dati un link pentru interviul cu pricina… mai stiu si unii-altii germana 😉

 6. un oarecare said

  am November 27 2009 @ 1:43 pm

 7. aspida said

  am November 27 2009 @ 1:50 pm

 8. aspida said

  am November 27 2009 @ 1:51 pm

  azi suntem în 27… interviul a aparut în 21…
  ce mult a trebuit unora sa-l rumege…

 9. Savu Emil said

  am November 27 2009 @ 2:27 pm

  Acest articol este o minciuna si o dezinformare grosolana. Interviul a fost luat pe 21 noiembrie cu o zi inainte de alegeri cand Johannis a spus ca este constient ca rolul lui a luat sfarsit si ca in turul doi se va forma o coalitie care va pune un premier politic. Numai ca surpriza: PSD si PNL dau dovada de consecventa si-si mentin optiunea cu Johannis. Deci cum putea Johannis sa spuna ca nu vrea sa fie premier dupa primul tur, intr-un articol publicat anterior? A descoperit calatoria in timp?Daca zic rusine, sunt prea bland. Asta e strategia PD-L pentru turul doi si pentru Roamania? Minciun, acalomnia si dezinformarea? Cine e partid comunist?

 10. Radianu Mihai said

  am November 27 2009 @ 2:28 pm

  mai ady said!!!
  de unde sti tu ca asta este mai bun?
  l-ai probat pe traficantul de copii?
  pastreaza-ti opiniile tampite pentru tine!!!
  nu o fi fost boc grozav,dar tolomacul asta lung si prost nu inspira
  nimanui incredere!
  una este sa conduci o comunitate de 100000 oameni si alta este sa
  guvernezi o tara!!!
  probabil ca daca il consideri bun,te crezi si tu in stare sa guvernezi!
  ROMANI IESITI PE 06.12.2009 LA VOT IN NUMAR CAT MAI MARE!!!!

 11. Adrian said

  am November 27 2009 @ 2:46 pm

  radianu,

  eu sunt sibian si cred ca stiu mai bine decat tine despre Johannis. L-am avut si profesor si in liceu si in generala!
  ESTE UN OM EXTRAORDINAR DE CORECT, BUN ADMINISTRATOR si lichelele sunt cei care au fabricat tampenia aia de poveste cu copii!
  Adevarul este ca daca dspre un asemena om se pot fabrica astfel de povesti si multi idioti le si cred atunci meritam oameni ca Geoana, Base, etc care sunt “curati” ca lacrima!!!

 12. SE5 said

  am November 27 2009 @ 2:47 pm

  Adriane, nu mai fi asa sigur
  nu-ti cunosti “omul”
  atat am spus/.

 13. manuela bugan said

  am November 27 2009 @ 3:03 pm

  domnilor,
  dragul de kalus ssa isi vada de pescarusul din podul primariei sibiu, sa faca ordine la el in urbe unde orice restaurant inchide la 10 pm, doamne ferste sa pici in oras mai tirziu de ora cu pricina, ca mor ide foame, pe centru nu e nici un non-dtop, nici un chiosc, nimic deu nde sai ti poti lua mincare….ca de, omul tine la linistea cetatenilor,
  dar dac e asa de bun de ce nu a luat nici o masura dupa ce un ornament de pe o casa din centru(bd.balcescu- pietonal!!! a caszut si a omorit o tinara mama?)
  dar despre copiii vinduti inaitne sa fie priamr ce are de spus klaus?
  oameni buni, chiarn u mai are romania nici un poitician?

 14. lt. col. Thobescu Theodor said

  am November 27 2009 @ 5:59 pm

  Minciun? si dezinformare grosolan?.

  Interviul a fost luat pe 21 noiembrie 2009, cu o zi inainte de alegeri.

  Minciuni, calomnie si dezinformare? Cine e comunist?

 15. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 2 2009 @ 12:40 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 16. www.vrajitorul.eu/ said

  am December 2 2009 @ 12:40 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: