Banner

Asta da comportament de dictator – Geoana cu talpa pe TVR

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=35439
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


16 Comentarii pana acum»

 1. Carmabox said

  am November 26 2009 @ 4:23 pm

  Da, in campionatul intern este voie, depinde de bunul simt al fiecaruia. In schimb, in U Champions League este interzis! Iar TVR ar putea suporta consecinte serioase dupa aceasta magarie fara seaman! Cea mai sigura afacere a planetei (1 miliard de euro numai sumele impartite echipelor anul acesta, 10 milioane pina acum Unirea Urziceni) nu poate sta la mina politicii. Culmea este ca director la firma Team, care se ocupa de marketingul si transmisiile tv ale UCL este un roman, unii si-l mai amintesc, Florin D. Mitu. Sa-l intrebe ziaristii romani cum a fost primita in Elvetia golania de la Bucuresti!

 2. Marcu said

  am November 26 2009 @ 4:23 pm

  Geoana se da rapidist, se da oltean, se da pepenar, se da oricum numai sa il vada lumea. Nu va aminteste asta de colegul de la gradinita care nu suporta sa fie ignorat si striga “io, tovarasa!” cu mana ridicata?
  Sa ne fereasca Cel de sus sa iasa asta presedinte! Trebuie sa mergem masiv la vot ptr ca psd-ul are sansa sa acum si va face orice ii sta in putinta pentru ca sa castige alegerile.
  Acum avem nevoie de jurnalisti cu adevarat liberi.

 3. Make said

  am November 26 2009 @ 4:23 pm

  Au insistat pe sms pina jurnalistii au cedat? Ce tortura dom’le cu sms-urile astea….din cite-i stiu eu pe cei de la TVR nu probleme sa se lase, chiar si fara sms…

 4. Laura said

  am November 26 2009 @ 4:24 pm

  Nici nu s/au vazut cu sacii in caruta si gata, ode maritului conducator!
  Partidul. iliescu, romania!
  Mi/e scarba!
  De toti comunistii si de votantii lor!
  PS: Nu ma astept sa apara mesajul!

 5. Klaus said

  am November 26 2009 @ 4:24 pm

  Prostitutie si cultul personalitatii ca pe vremea lui Ceausescu. Eu am o presimtire… Daca iese Geoana (ceea ce nu-i doresc spre binele nostru al tuturor) soseste cu pasi mari dictatura. Ceea ce se intampla in Romania de ceva vreme este farte grav. Iar situatia va fi si mai grava daca Geoana va ajunge presedinte. Un cosmar pe care nu doresc sa-l traiesc. Si pe care nu-l doresc compatriotilor mei. Brrrrr!!!!

  P.S. Am remarcat momentul penibil pe care il comentati acum. Chiar ma intrebam daca cineva a scrie despre o asemenea magarie!!! Cineva trebuie sa raspunda pentru asa ceva. TVR a devenit sluga PSD ceea ce nu e admisibil Va felicit si va multumesc pentru acest comentariu!!!! Dovediti ca aveti coloana vertebrala. Norocl nostru e ca in tara asta inca mai exista jurnalisti adevarati.

 6. D'aia platim ca boii taxa Tv said

  am November 26 2009 @ 4:24 pm

  Pe banii nostri,TVR minte cu nerusinare poporul roman.TVR in loc sa transmita impartial stiri din tara si strainatate,din mediile politice si economice,a ajuns o televiziune de papat banii romanilor si pentru a-si crea posturi cat mai multe de sefi s-a inpartit in 7 posturi,ca doar nu sunt banii realizati de ei ci de la prostii de romani.Daca tot este criza ,fondurile TVR nu pot fi reduse(abonamente si subventii).?

 7. Pandrea said

  am November 26 2009 @ 4:25 pm

  Politica romaneasca tinde sa fie o manipulare grosolana de care politicienii se folosesc in prostirea populatiei. Geoana face o campanie extrem de agresiva, imaginea sa aparand aproape pe orice site, orice stalp, orice post tv si se pare mai nou ca apare si in cadrul emisiunilor in care nu ar trebui sa isi aibe locul! Campanie murdara care se adreseaza subconstientului prostanacilor care ii vor face jocul.

 8. Roxana said

  am November 26 2009 @ 4:26 pm

  Surprinzator dar Base poate primi sprijin chiar din partea ziaristilor mogulilor. Sub Geoana cu Gusa superviser pe presa ii asteapta vremuri grele. In media de partid a mogulilor vor ramane numai nume precum SRS, Nistorescu, Gadea capabili sa arate si sa slaveasca “binele” si maretii conducatori. Mai este nevoie de ei doar sa-l darame pe Johannis si apoi liniste si cantece populare.

 9. senatorul bostanelor said

  am November 26 2009 @ 4:59 pm

  exista doua posibiltati : sa castige normalitatea sau prostia. alegerea este dupa mintea fiecaruia, iar responsabilii vor fi cei cu drept de vot, drept pentru care compatimirile, vaietele, milogirile, etc. ulterioare nu-si vor avea rostul.

 10. 2fast4u said

  am November 26 2009 @ 8:48 pm

  http://www.jurnalul.ro/stire-special/copil-lovit-cu-pumnul-in-gura-de-basescu-528619.html sincer vroiam sa il votez pe base…dar ceea ce a facut aici nu e de iertat…

 11. nea marin said

  am November 26 2009 @ 9:17 pm

  Adevarata miza a alegerilor
  November 26th, 2009 / Comentati (Nu sunt comentarii)
  Trimite prin email Print This Post
  ·

  Suntem martorii (si din pacate victimele) neputincioase ale unei lupte intre doua forte, ambele (in aparenta) straine interesului national sau bunastarii generale ale romanilor.

  Sa incepem cu prezentarile. CINE SUNT COMBATANTII ?:varianta 1

  * De-o parte, nomenclatura comunista, profitorii Partidului Unic, care si-au scos averile la lumina dupa revolutie, care au incalecat Romania jefuind-o sistematic de 20 de ani. Au aproape totul in mana: mass-media (ei au fost singurii care au avut bani de investit in asta dupa revolutie), justitia (aservita lor prin parghii politice, mentinuta la limita functionabilitatii prin examene de admitere in magistratura imposibile, prin admiterea in sistem – si primernirea lui – cu oameni supusi puterii), politica (prin aplicarea principiului vaselor comunicante: Partidul Unic – PCR, spart si disimulat intr-o pleiada de partide cu diverse denumiri mai mult sau mai putin istorice, dar cu aceleasi figuri comuniste, cu limbaj si trecut comun – si care se regasesc intr-un front comun in Parlament), Biserica – prin ridicarea in functii a nomenclaturistilor si securistilor, care predica de la amvon “linistea sociala”, si organizeaza turnee electorale pentru candidatii rosii… (unii de la sangele victimelor “revolutiei” si “mineriadelor”, altii obisnuiti cu rosul cravatelor de pionier, preschimbat cu rosul carnetelor de partid si apoi cu rosul trandafirilor insangerati…), administratia locala (prefecti, primari si aparat administrativ, alesi prin fraude si propagati prin obisnuinta, frica si mita electorala de la o generatie la alta), societatea “civila” (pleiada de ONG-uri care mimeaza dialogul social cu politicul, promovarea culturii si a drepturilor si libertatilor cetatenesti, infestata de nepoti si rubedenii ale neo-comunistilor din aparatul de stat, care ii sustin cu stipendii grase pentru munca de cosmetizare a “democratiei originale” din Romania), serviciile secrete (sau macar o parte a acestora).
  * De cealalta parte, aripa “moderna” a Partidului Unic, unde un anumit marinar capos a dat o lovitura de putere si a rupt (macar partial) Partidul Democrat de celelalte vase comunicante surori de unde isi tragea radacinile, ideologia si membrii. La fel de discutabila din punct de vedere moral si ideologic, aceasta forta politica a ajuns treptat sa se plaseze in opozitie cu prima (stanga declarata), nu prin declaratii si programe politice, ci prin masuri care au deranjat si tind sa destabilizeze starea de lucruri jalnica in care au adus tara prima categorie de combatanti.

  Cu luciditate, trebuie sa amintim faptul ca ambele categorii sunt sustinute financiar de o clasa speciala de parveniti, comunisti sau nu, de clienti politici, imbogatiti peste noapte, speculanti si jefuitori, care spera ca daca “cotizeaza” la doua capete, vor primi si ei un loc la ospatul domnesc de dupa alegeri, ce consta in jaful mnational, cu bogatul lui meniu de privatizari frauduloase, contracte cu statul suptul din resursele bugetare.

  Care sunt armele folosite de combatanti ?

  Partidul Unic foloseste ca de obicei demagogia (la care se pare ca marea majoritate a romanilor a devenit deja imuna, semn ca Dumnezeu a lasat poporului roman un dar de pret – inteligenta), cu poleita ei doctrina sociala, cu promisiunile de securitate sociala, nostalgia vremurilor cand toata lumea avea un loc de munca si isi fura linistita caciula cot la cot cu vecinul. La acestea se adauga minciuna si calomnierea Adversarului, 24 de ore din 24, pe toate caile si mijloacele posibile, cu o indarjire care din fericire creeaza in oameni exact efectul opus. Nefiind suficiente acestea doua, se adauga si o a treia modalitate de actiune, si anume amplificarea nemultumirii populatiei, fata de ceea ce oamenii apreciaza ca fiind actuala conducere, prin masuri de subminare a economiei si statului, prin crearea de disfunctionalitati care sa enerveze populatia, sa o aduca la exasperare si sa fie de natura sa o aduca in starea de a cauta o schimbare, o usurare a situatiei nenorocite in care ne aflam (exact opusul masurilor luate de ei, cand se aflau ei la putere): Greva justitiei (va amintiti cui este ea aservita, nu ?), greva politistilor, greva metroului (oare ce culoare politica are liderul lor sindical ?), masuri nepopulare: ex. Bugetarii vor primi salariul pe decembrie abia in ianuarie (spre deosebire de vremurile cand de alegeri primeau al 13-lea salariu), pensii intarziate, temeri si previziuni sumbre privind siguranta zilei de maine “daca lucrurile continua asa”, cu alte cuvinte toate ingredientele conducerii tarii prin teroare si frica. Asa ne respecta ei, asa le pasa de noi. La toate acestea se adauga mita electorala (mai nou, la el in fief, Vanghelie ofera cate 50 lei de cap de familie pentru vot – deci daca locuiti pe-acolo mergeti si luati banii fraierului…), si frauda electorala.

  Care sunt armele Adversarului ? Evaluand evolutia acestuia, conchidem ca acesta este exponentul unui program de eradicare a actualei stari de lucruri, program conceput, dirijat si sustinut din afara tarii, cel mai probabil din tari cu traditie real democratica. Tocmai de aceea, armele “Inamicului Public nr. 1” Traian Basescu sunt: – deconspirarea trecutului adversarilor politici, al legaturii lor cu fosta politie politica, deconsiprarea jafurilor, afacerilor veroase in dauna avutului public, toate dublate de o charisma reala, dobandita prin lucrul/contactul nemijlocit cu oamenii simpli (fiind marinar, nu lucra cu academicieni). Dar arma cea mai importanta, de care putini sunt constienti, este PROGRAMUL sau, pe care adversarii sai il cunosc, si care da nopti albe si cosmaruri acestora.

  Ce se poate petrece daca PSD-ul prin Mircea Geoana castiga alegerile ?

  Geoana va aduce un prim ministru care va forma un guvern de coalitie cu basepartidele care au luptat cot la cot pentru demolarea odiosului tiran cu ochi rece napoleonian: TRAIAN BASESCU. Vom cunoaste o lunga perioada de “pace sociala” in care Ei vor fura in liniste, iar noi vom pleca la cules de capsuni in Spania, batranii se vor arunca in continuare de disperare de la etaje, copii vor creste fara parintii plecati la munca in strainatate, impozitele vor creste astronomic (pentru cine isi va mai permite sa faca afaceri in Romania, pentru ca Ei si firmele Lor oricum nu platesc niciondata impozite, preferand sa ramana datori Statului…) si Ei ne vor minti in continuare cu promisiunile unei vieti mai bune… pe lumea cealalta. Legea de organizare a Parlamentului va fi modificata in conformitate cu referendumul… la Sfantu`asteapta (cu asa un presedinte, care sa o si promulge) !!!

  Ce se poate petrece daca ramane presedintele Romaniei Traian Basescu ?

  Literalmente, SE POATE PRABUSI O LUME. MAFIOTA !

  Basescu numeste un Prim Ministru care face un Guvern. Fara PSD, fara PC, fara PNL, fara UDMR. PREMIERA NATIONALA !!! Ce poate face Parlamentul ?! Fiind al 3-lea Guvern propus, daca e respins, Presedintele DIZOLVA PARLAMENTUL si avem alegeri anticipate. Pe fondul nemultumirilor si acutizarii crizei economice, cine pierde ? Tocmai cei care au creat artificial nemultumirea, incercand sa o canalizeze impotriva lui Basescu. Adica comunistii. La noile alegeri, daca s-ar aplica rezultatele referendumului, am vota pentru un Parlament Unicameral, cu maxim 300 de membrii. Care ar fi consecintele unei astfel de schimbari ? Pai, daca se mentine pragul de 5%, dispare UDMR-ul si PC-ul din Parlament, posibil si liberalii. Practic, acolo unde aveai nevoie de 100.000 voturi pentru un loc in Parlament, acum vei avea nevoie de 200.000 de voturi. Dar ce te faci ca avem vot uninominal, deci conteaza voturile multe, nu mai au importanta alea putine si rasfirate… Daca dispar ungurii si Voiculestii din Parlament, dispar si aranjamentele gretoase, manariile cu energie si paduri furate… dispar fondurile de campanie, dispar niste dinozauri, cu tot cu obiectul muncii lor. IA NASTERE UN NOU INCEPUT PENTRU ROMANIA.

  In concluzie, asta este programul oferit noua prin intermediul lui Traian Basescu:

  Nu promisiuni gaunoase, cuvinte poleite, vise mincinoase. Nu sperante desarte. Doar o posibila vindecare de ciuma ce ne macina. Si poate un viitor corect, pentru copii nostri.

  Vom fi oare destul de maturi, de puternici, pentru a rezista la efectele doctoriei amare a prefigurarii unui nou viitor sau vom ceda sub presiunea sevrajului comunist ce macina tara, care cere disperat o noua doza de vot rosu sangeriu pentru a supravietui ?

 12. elena said

  am November 27 2009 @ 8:04 am

  Mai, ma exaspereaza Gusa asta. Acum cativa ani lupta in partidul lui de camara, insotit de o … fufa si tuna si fulgera impotriva la toti. Acum s-a oprit la Basescu, ca de e bine in PSD, l-au reprimit astia inapoi, a uitata ce scaltoace era sa ia in urma cu cativa ani. Uite cine ne da lectii de morala. La fel si Melescanu care se da matre liberal acum. Trebuie sa vedeti realitatea.

 13. Zoli said

  am November 27 2009 @ 8:22 am

  Dear God

  So far this year you have taken away my favorite dancer Michael Jackson, my favorite actor Patrick Swayze and my favorite singer Stephen Gately and my favorite actress Farah Fawcett. Just so you know, my favorite politician is Mircea Geoana.

 14. sony said

  am December 1 2009 @ 7:27 pm

  zoli, super comentariu… auzite-ar Dear God….

 15. www.vrajitorul.eu/ said

  am December 2 2009 @ 1:12 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 16. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 2 2009 @ 1:13 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: