Asa se construieste un pasaj in China, in doar 5 luni ! POZE

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=35412
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


15 Comentarii pana acum»

 1. marian said

  am November 26 2009 @ 2:43 pm

  Logic nu , doar sunt comunisti la putere , si in romania sa construit mai mul in comunism. Canal, hidrocentrale, metrou, etc.In 20 de ani ce sa mai construi ?????? foarte putin si alea la niste Costuriiii , vorba aia uni au avut parcari fara sa bage 1leu in ele dar incasau!!!!!!

 2. aspida said

  am November 26 2009 @ 4:54 pm

  mda… mai luati în seama si viziunea de ansamblu: câte benzi pe sens rezulta?????
  aia patruj’ de km bechtelieni câte fire de circulatie pe sens au?
  nuuuuu… nu avem populatia Chinei, dar avem pretentia sa avem multe masini si sa si circulam cu ele, noi si europenii ce tranzisteaza sau ajung aici doar în vizita… 😉

 3. blondutzu said

  am November 26 2009 @ 5:25 pm

  Voi stiti ce au chinezii fata de noi??? lasa-ti raspunsuri de genul ” sunt sub comunism , sunt sub opresiune, etc”. eu au ceva ce noi nu avem. se numeste VOINTA!!!

 4. Bizar said

  am November 26 2009 @ 5:35 pm

  Dar lasii nu au a se mai vaita la urma. Si vei avea de suportat 10 ani nu doar cinci. Caci Masinaria PSDista nu se va certa cu presa din capricii din astea numite PRINCIPII. Geoana isi va asigura cu banii vostri si al doilea mandat. Cum a incercat si Nastase in 2004. Doar ca si-a gasit nashul care a invins singur Masinaria (si nu datorita vezi doamne liberalilor sau aliantei de atunci).

  Basescu daca vroia sa fie doar “smecher” si sa domneasca trai pe vatrai, se intelegea cu baietii si n-avea contracandidat azi.
  Ii era suficient sa accepte oferta insistenta a lui Vantu (prietenii stiu de ce). Si putea sa latre Voiculescu cu cateii lui inca 5 ani la luna.
  Tineti minte ca Realitatea era semi-pro-Base? Asta pana i-a fost clar lui Vantu ca nu obtine nimic din asta, si a intors placa cum iti intorci matale tricoul.
  De aici si numai de aici vine dificultatea de azi a lui Base. De aici si supararea cu mogulii. Nu e resentiment, e purul adevar.

  Daca va veti linisti, veti ignora un pic propaganda, veti analiza doar faptele, si veti incerca sa puneti in balanta ce e bun si ce e rau in toate, veti sti care este si raspunsul.
  Si veti vota cu inima usoara. Pentru ca veti sti ca sunteti de partea celor care au incercat cat au putut sa se tina de cuvantul dat voua.
  SI NU LOR.

 5. Adrian said

  am November 26 2009 @ 5:42 pm

  blondutzu, au si o lipsa fata de noi: le lipseste clasa politica corupta, inculta, spagara si dezinteresata; le lipseste si lenea+lehamitea (vezi muncitorii chinezi vs romani incl la noi in tara ca a ajuns sa fie mai ieftin si mai eficient sa fie adusi muncitori din China)

 6. 2fast4u said

  am November 26 2009 @ 5:52 pm

  chinezii sunt mult peste SUA,italia..germania si care mai vreti voi…eu fac import din china de 3 ani,aduk ieftin si de calitate…s-au dezvoltat enorm si f rpd…au vointa si sunt f multi,mana de lucru ieftina..la ei criza nu i-a afectat…. vorbeam cu un chinez acum cateva zile…nu au nimik la economie…Bank of china este f solida… ei fac export peste tot..au avut crestere economica de 15 %…coruptia ? nu cred k exista nici 20 % din cat e la noi dar aia sunt 1.2 mld Noi suntem pleava uniunii europene..asta suntem,asta e adevarul crud…

 7. Radianu Mihai said

  am November 26 2009 @ 6:42 pm

  ei sunt peste 2 miliarde,noi suntem doar 20 de milioane!!!!

 8. 2fast4u said

  am November 26 2009 @ 7:47 pm

  2 mld au ajuns acum ? nu cred .k le-au pus frana la inmultit….

 9. 2fast4u said

  am November 26 2009 @ 8:47 pm

  http://www.jurnalul.ro/stire-special/copil-lovit-cu-pumnul-in-gura-de-basescu-528619.html sincer vroiam sa il votez pe base…dar ceea ce a facut aici nu e de iertat…

 10. 2fast4u said

  am November 26 2009 @ 8:54 pm

  ce mai ai de zis acum urbane ? si eu sunt tata si dak cineva ii facea asta copilului meu eram in stare sa ii rup mutra,chiar dak era base…cred k si tu ai fi facut la fel…nu ?

 11. 2fast4u said

  am November 27 2009 @ 3:47 pm

  totusi cred k este un fals…nu este fireasca miscarea mainii lu base….cred k este trucata imaginea…m-am uitat de 30 de ori pana acum…

 12. Sorin said

  am November 28 2009 @ 8:08 pm

  la chinezi se foloseste impuscarea ca metoda de pedeapsa foarte mult. Vrei sa traiesti ? muncesti. Nu vrei sa muncesti ? Poc. Si munceste altul.

 13. www.vrajitorul.eu/ said

  am December 2 2009 @ 1:22 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 14. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 2 2009 @ 1:22 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 15. Lino said

  am December 8 2009 @ 11:58 pm

  Da frate da 5 luni de zile nu au zburat nici mustele pe acolo ca se lucra si nici nu se judeca nimeni la Cedo pentru expropieri si aveau termen ca altfel erau executati pentru subminarea economiei

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: