Banner

Senatorul Urban cere Presedintiei sa se pronunte in privinta referendumului national in privinta actelor biometrice cu cip; 1 milion de romani sunt impotriva acestora !

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=35364
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


40 Comentarii pana acum»

 1. Doru said

  am November 25 2009 @ 5:30 pm

  D-;le Urban sunteti cel mai peformant parlamentar !
  Va multumim

 2. SENATORUL IULIAN URBAN se adreseaza presedintelui Traian Basescu in privinta Referendumului pentru actele electronice « † Apologeticum said

  am November 25 2009 @ 6:03 pm

 3. Eneas said

  am November 25 2009 @ 6:04 pm

  Doamne Ajuta !

 4. Balan Dumitru said

  am November 25 2009 @ 6:13 pm

  Sunt pe deplin de acord cu aceste propuneri si repet =NU CIPURILOR IN ACTE . felicitari arhimandritului Justin Parvu , parintelui monah Filotheu si sunt alaturi de cei peste 1 000 000 de cetateni ai Romaniei care au semnat contra cipurilor in acte =Dumitru Balan

 5. a whistle blower said

  am November 25 2009 @ 6:39 pm

  Domnule senator,
  Va multumesc pentru normalitatea si bunul-simt al demersului dvs.

 6. Mihai said

  am November 25 2009 @ 6:53 pm

 7. Mihai said

  am November 25 2009 @ 6:53 pm

  Un milion de multumiri, d-le Urban!

 8. Catalin HN said

  am November 25 2009 @ 7:46 pm

  D-le sen. Urban, nu era necesar ca monahul Filotheu Balan sa va adreseze aceasta scrisoare pt. ca la randul dvs. sa ii cereti acest lucru , public, presedintelui basescu. Acesta din urma cunoaste foarte bine aceasta initiativa si avea obligatia de a initia acest referendum. Citez din scrisoarea monahului Filotheu, de mai sus:

  “In data de 17 Septembrie am depus, sub numarul 18.720, o petitie la institutia Presedentiei Romaniei, în care ceream organizarea, odat? cu alegerile prezidentiale, a unui referendum popular în privin?a actelor electronice.”

  basescu este un suporter al actelor biometrice, altfel ar fi organizat acest referendum care i-ar fi adus multe voturi din partea romanilor ortodocsi. Inspaimantat de posibilitatea pierderii alegerilor, acesta poate promite acum ca va initia acest referendum, pt. a castiga voturi in plus, iar dupa alegeri sa se razgandeasca asa cum a facut-o in nenumarate randuri:
  – cu marirea salariilor profesorilor;
  – cu numirea lui Th. Stolojan in postul de prim-ministru;
  – cu demisia “in urmatoarele 5 minute” dupa votul “celor 322″
  etc.
  Asadar, dvs. incercati acum o manevra de “aburire” pt. a mai strange voturi pt. basescu. Daca doreati sa adresati un astfel de apel catre presedinte puteati sa o faceti de mult, din 14 sept. pana acum; numai eu am spus de 2-3 ori pe acest forum despre semnaturile depuse la presedentie de cei de la manastirea Petru Voda si, daca imi amintesc bine, acest lucru a mai fost spus si de alte persoane pe acest forum. Prin urmare nu exista nici un motiv ca dvs. sa nu adresati presedintelui basescu rugamintea de a organiza referendumul. Asadar, totul este o strategie de a mai castiga voturi, nimic mai mult. In realitate, nici dvs. nici presedintele basescu nu dati 2 bani pe cele aproape 1.000.000 (un milion)de semnaturi, ci le folositi ca pe o strategie electorala. Credeti-ma, as fi foarte bucuros daca mi-ati demonstra ca nu am dreptate si atunci as reveni pe forum si v-as cere scuze. Dar demonstratia nu o puteti face decat prin fapte, nu prin vorbe.

 9. Catalin S. said

  am November 25 2009 @ 10:03 pm

  Mai exista o speranta, va multumim ca va implicati, poate avem un raspuns pozitiv in acest sens. Un popor majoritar ortodox isi pune speranta in referendum, iar ca rasplata vom iesi din case pe 6 decembrie, sa castige dreapta credinta portocalie. Numai bine.

 10. Vlad Lungu said

  am November 26 2009 @ 2:04 am

  O singura intrebare:

  Decretul Prezidential este cel propus de dvs sau este real ?
  In cazul in care este real are si un numar ?

  Va multumim

 11. Atotstiutorul said

  am November 26 2009 @ 5:14 am

  Cipul biometric identifica fiecare persoana careia ia fost implantat Cine are interesul sa isi ascunda identitatea si de ce?De ce si-au schimbat unii numele altii infatisarea cu operatii chirurgicale pentru a nu mai fi recunoscuti? Erau oameni cinstiti sau se fereau de bratul e adevarat cam moale al legii? Interesul societatii este mai mare pentru controlul populatiei decit niste aberatii religioase care ascund in spate alte interese !

 12. Adrians said

  am November 26 2009 @ 9:47 am

  Subscriu la intrebarea Dl.V.Lungu

 13. marius said

  am November 26 2009 @ 10:03 am

  1.000.000 e o cifra stupid de mica. Incercati sa mai adaugati un 0 (zero) la suma. parerea mea.

 14. s_arpi said

  am November 26 2009 @ 10:24 am

  Domnule Atotstiutorul! Nu e vorba de cine ce ascunde! Atentie! Este vorba de libertatea omului. Si in primul rand se aplica prezumtia de nevinovatie. Din declaratia de mai sus reiese ca ne considerati posibili infractori. Pai de ce, doar pt ca existam? Hai dom’le sa punem religia la o parte. Intr-adevar exista un 10% din populatia globului care s-ar ridica mult deasupra celorlalti (vorbim aici de controlul maselor) cu aceste implanturi. Adica devine cioban si restul devin oile sau caprele sau ce animale doriti sa numim aici. Bun. E ok. La nivelul acesta de om / animal. Dar la nivelul om-om nu mi se pare corect. La animale se ridica in frunte cel care e mai “tare”, sa zic asa. Oamenii si-au ales conducatorii si tocmai de aici ar trebui sa vina diferenta intre animale si oameni (o mare diferenta!). De asta spunem noi “civilizatie”. Dar, se pare ca nu suntem deloc civilizati ci suntem niste animale, niste sobolani, ne diferentiem doar cu nivelul de distrugere adus intregii planete fata de animale. Cateodata ma simt dezgustat de fiinta mea umana, dar apoi imi dau seama ca mai sunt si oameni care-si dedica viata altor oameni, sau artei, culturii si stiintei din care din pacate s-a facut un instrument de distrugere a tot ceea ce reprezinta UMAN si UMANITATE. Rectific a ceea ce credeam ca reprezinta …

 15. Florin B said

  am November 26 2009 @ 12:42 pm

  Daca e vorba de un decret prezidential semnat de intaiul shmenar al tzarii, adica de Basescu, atunci considerati ca nu exista acel decret. Punct.

  A, si d-le Urban, am inteles ca ati depus un proiect de lege pentru eutanasierea cainilor comunitari.

  Pai, hai sa o luam altfel:
  – un caine comunitar si un senator nu produc nimic in societate
  – un caine comunitar nu cheluie nimic pe cand un senator .. oho, cat mai chelutie
  – urmand logica faptelor nu e firesc ca doar senatorii sa fie eutanasati (la o adica aia care produc pagube societatii) si caini sa fie doar sterilizati ?? Nu stiu, intreb si eu.

 16. Catalin HN said

  am November 26 2009 @ 1:43 pm

  @ Florin B:
  m-a amuzat comparatia facuta de dvs. intre senatori si maidanezi :)

  Ref. la “decretul” de mai sus, acesta chiar daca exista (ceea ce nu cred fiindca nu au fost mentionate nici un fel de date cum ar fi: nr. si data emiterii sau nr. si data publicarii in Monitorul Oficial sau data intrarii in vigoare) este COMPLET NUL din urmatoarele motive:
  – presedintele (Romaniei) NU poate modifica prin decret o lege adoptata de Parlament sau o OUG ; stiu ca visul lui basescu este acela de a dobandi o astfel de putere dar deocamdata, din fericire pt. noi, nu a reusit;
  – chiar daca decretul ar fi real si legal, tot ar fi nul de drept incepand cu 1 dec. 2009 cand, prin intrarea in vigoare a Tratatului de la Lisabona, toate legile interne trebuie sa fie in acord cu legislatia UE iar cele care nu corespund acestei cerinte devin nule de drept. Ori, continutul acestui decret contravine legislatiei UE.

  In plus, NU un astfel de DECRET asteapta cei 1.000.000 de romani semnatari ai petitiei, ci un referendum ! Ei pt. asta au semnat, nu pt. decret.

  Prin referendum s-ar vedea care este opinia populatiei fata de acest subiect. Dupa organizarea referendumului, ne-am putea afla in una din urmatoarele situatii:
  1) populatia s-ar pronunta pt. actele biometrice, situatia existenta (d.p.v. legislativ) ramanand neschimbata; aici ar lua sfarsit orice alte dezbateri privind aceste acte (dar toate semnalele indica faptul ca majoritatea populatiei se opune biometriei);
  sau
  2) populatia s-ar pronunta impotriva actelor biometrice; in acest caz (cel mai probabil) ar exista 2 variante:
  2a) sa nu se schimbe nimic, fiindca aceasta incalca legislatia UE, caz in care s-ar demonstra cat se poate de clar ca opinia majoritatii populatiei unui stat nu conteaza in UE;
  2b) sa se interzica actele biometrice prin lege in Romania, dar aceasta ar insemna automat iesirea tarii din UE, ceea ce ar insemna organizarea unui nou referendum pe aceasta tema.

  Iata tot atatea motive sa se evite organizarea unui referendum pe tema actelor biometrice.

  Referendumul de mai sus si “solicitarea” d-lui Urban catre presedintele basescu sunt doar manipulari in scop electoral. basescu a demonstrat ca nu este interesat de ce vrea populatia, chiar daca a primit inca de la jumatatea lunii septembrie semnaturile unui mare nr. de romani fata de care AVEA OBLIGATIA sa organizeze acel referendum.
  Ceea ce deranjeaza cel mai tare in acest topic nu este insa reactia lui basescu (previzibila pt. noi toti) ci modul josnic in care dl. Urban contribuie la manipularea populatiei in scop electoral. Sa va fie rusine, d-le Urban ! Sper sa va indepartati cat mai rapid de gunoiul de basescu, altfel veti incepe si dvs. sa va asemanati cu el.

 17. VIOREL URBAN said

  am November 26 2009 @ 1:49 pm

  Catalin HN pentru ce sa-i fie rusine lui Iulian?
  Chiar in halul asta va comportati fata de noi ?
  E alegerea voastra insa se pare ca oricat si orice ar face cineva , tot ni se va spune ca sa ne fie rusine si alte lucruri de acest gen, desi am ajutat si incercam sa schimbam lucrurile in bine.
  Vom tine minte acest lucru si modul cum suntem tratati de unele persoane de pe acest blog.

 18. Ptr. jigodiile umane FlorinB si Catalin Nh said

  am November 26 2009 @ 1:59 pm

  Auziti ba idiotilor,
  Cand voi, sau cretinii alesi de voi in Parlament, vor face macar jumatate din cate face senatorul Urban, atunci sa deschideti pliscul.

  http://www.impactnews.ro/Politic/Dreptul-consumatorului-la-rezilierea-contractului-nu-poate-fi-anulat-23702
  http://www.informatia-zilei.ro/new/2009/11/25/senat-dreptul-consumatorului-la-rezilierea-contractului-nu-poate-fi-anulat-de-nicio-clauza/
  http://www.monitorulsv.ro/Ultima%20ora/2009-11-25/Senat-Dreptul-consumatorului-la-rezilierea-contractului-nu-poate-fi-anulat-de-nicio-clauza
  http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_17529/Comerciantii-nu-vor-mai-putea-pretinde-taxe-de-reziliere-a-contractelor.html
  http://www.financiarul.ro/2009/11/26/comerciantii-nu-vor-mai-putea-pretinde-taxe-de-reziliere-a-contractelor/
  http://www.mediafax.ro/economic/senat-dreptul-consumatorului-la-rezilierea-contractului-nu-poate-fi-anulat-de-nicio-clauza-5131848
  http://www.bloombiz.ro/business/senat-dreptul-consumatorului-la-rezilierea-contractului-nu-poate-fi-anulat-de-nicio-clauza-
  http://www.telegrafonline.ro/1233871200/articol/76999/adio_reziliere_directa_a_contractelor_de_credit_pentru_clientii_care_nu_pot_plati_rate_majorate.html
  http://www.newschannel.ro/stiri/dreptul-consumatorului-la-rezilierea-contractului-nu-va-putea-fi-anulat-de-nicio-clauza
  http://www.business-adviser.ro/stiri_drept_consumator_reziliere_contract.html
  http://www.curierulnational.ro/Politic/2009-11-26/PE+SCURT
  http://www.clujeanul.ro/magazin/consumatorii-au-dreptul-de-a-rezilia-orice-contract-5132495

 19. Ioana said

  am November 26 2009 @ 2:16 pm

  Domnule Iulian Urban,
  Primiti felicitarile mele si multumiri pentru interventia pe care ati avut-o pe langa presedintele tarii, care in aceste momente se comporta cu iresponsabilitate (ca sa nu zic prostie). Ignora aproape un milion de voturi, in conditiile in care nu ar avea nimic de pierdut…Indiferent care au fost motivele pentru care v-ati facut purtatorul de cuvant al crestinilor ortodocsi, Dumnezeu sa va rasplateasca!

 20. Urban@Ioana said

  am November 26 2009 @ 2:17 pm

  Va multumesc.
  Eu am fost de la inceput, inca din timpul dezbaterilor din Senat, impotriva implementarii lor, tocmai pentru ca nu avem nevoie de asa ceva

 21. Catalin HN said

  am November 26 2009 @ 2:53 pm

  @ Urban Iulian:
  mi-am argumentat afirmatia in postare de mai sus. Totusi, daca nu a fost suficient de clar, revin cu urmatoarele precizari:
  – “decretul” publicat este inexistent si este postat acolo doar din motive de manipulare – la asta ma refeream cand va spuneam “sa va fie rusine”, pt. ca manipularea este ceva josnic;
  – @ Ioana : am asteptat si eu ca dl. Urban sa fie “purtatorul de cuvant al crestinilor ortodocsi” si sa ii aduca aminte presedintelui basescu de cele 1 milion de semnaturi. Am amintit de acest lucru in 2 sau 3 interventii diferite pe acest blog, cu mult inainte de alegeri, dar dl. Urban “nu le-a vazut”. In schimb acum a observat imediat cand cineva “ii bate obrazul” si asta il deranjeaza.

  @ Urban Iulian:
  ceea ce va deranjeaza la postarile mele este ca ele sunt argumentate si sunt anti-basescu. Iar demascarea unei tentative de manipulare, care se spera sa aduca voturi, nu este in masura sa bucure pe nimeni.

  @ cel cu postarea de la ora 1:59 pm:
  subiectul acestui topic se refera la acte biometrice nu la rezilierea contractelor comerciale (pt. care sunt toate linkurile postate). Daca ai argumente, spune-le, daca nu, mai bine mai bine taci fiindca modul tau injurios de exprimare ascuns cu grija in spatele anonimatului arata nu doar ca esti lipsit de educatie (aici e si vina parintilor tai, e drept) si de creier (aici iar nu esti vinovat, atat te duce capul) dar arata si cine sunt cei care voteaza cu basescu: cei lipsiti de educatie si creier (ca tine) sau cei care au interese (printre ei si multi oameni destepti, e drept).

 22. cosmin candea said

  am November 26 2009 @ 3:10 pm

  ———- Forwarded message ———-
  From: cosmin candea
  Date: 2009/11/25
  Subject: CRIMINAL JEGOS
  To: iulian.urban@gmail.com

  ACEST URBAN ARE O FATA DE HITLERIST SI E BINE CA NU VA MAI FI LA PUTERE, ACEST CRIMINAL DE OM( CHIP DE OM , CACI ESTE O JAVRA TURBATA SI JEGOASA), CARE NU ARE ALTCEVA DE FACUT DECAT SA OMOARE CAINII. MAI ANIMALULE, DE ALTCEVA NU ESTI IN STARE???? FA CEVA BUN PENTRU TARA, CEVA CONSTRUCTIV, CU CARE SA PUTEM SIMTI CA TRAIM MAI BINE, SA AVEM BANI MAI MULTI, O VIATA MAI USOARA, NU NE INVATA CUM SA FIM MAI RAI, MAI TURBATI, MAI NEMERNICI, CA DEJA NE OMORAM SI NE VIOLAM MAMELE SI COPIII, CE PIZDA MATII MAI VREI, MAI MULT DE ATAT, CRIMINALULE. DA-TI DEMISIA CRETINULE, CA DACA TE VOM PRINDE VREODATA, TE VOM DA MANCARE LA CAINI, JEGOSULE. DAR NU STIU DACA VOR MANCA CARNEA TA STRICATA SI IMPUTITA, LESULE.

 23. Dictatura biometrica said

  am November 26 2009 @ 4:53 pm

 24. Csaba said

  am November 26 2009 @ 5:24 pm

  Eu sunt un amant al tehnologiei, dar sinascut ca OM LIBER, chiar daca in regimul comunist, si asa as vrea sa si mor.
  Nu e nicio problema cu acte biometrice, insa e o forma de ingradire, o posibilitete de furt de identitate si asa putem fi manipulati de santajisti, care prin tehnologiem ne pot constrange sa facem ceea ce nu dorim, dar ce le satisface lor dorintele.
  Am trait 2 ani in SUA, nu am vazut macar 1 ID ( Carnet de Identitate ) biometric, ama vut permis de conducer din plastic, cu cod de bare ce putea fi verificat de orice politist, la terminalul din masina sa, insa nu putea fi accesat de nimeni prin citirea de la distanta a datelor de pe un cip. Fiindca cip-ul nu exista.
  Nu e normal sa fim ingraditi la fel ca oile, sa trebuiasca sa dau socoteala pentru unde am eu chef sa ma duc atata timp cat nu incalc legea, si daca o incalc, nu voi fi deoistat prin cip, ci tot prin investigatii.
  Urmatorul pas ar fi disparitia totala a banilor ( visul lui Rockefeller) si am plati cu creditele primite de banca in schimbul salariilor. Am plati nu cu un card, ci cu o amprenta digitala, sau trecerea unui cip implantat in mana, palma sau cine stie unde print-un terminal de citire. Si atunci, daca cineva decide ca sunt prea vorbaret, sau nu-l pup suficient in cur, imi blocheaza creditul, si implicit accesul la alimente si orice fel de servicii. Suna prea SF? Vedeti cate lucruri ce acum 50 de ani sunua SF sunt deja mai mult decat banale. Cititi cartile lui Isaac Asimov, numai SF, insa ce calitate! Cititi seria despre FUNDATIA a lui Asimov, si vet vedea lucruri despre care va scriu acum.
  Ideea e ca cip-ul sa si-l bage Rockefeller, TJ Morgan, Ion Iliescu s cine mai vrea, pe mine si familia mea sa ne lase in pace, ca am un topor ascutit si o arma care o voi folosi indiferent de consecinte.

 25. michi said

  am November 26 2009 @ 5:42 pm

  Atotstiutorul,Florin B,Cosmin Candea , si inca cativa !
  Orice inmitiativa buna vi se pare proasta, si ,probabil, invers.
  Voi, dupa agresivitatea limbajului, nu sunteti nicidecum crestini ortodocsi.
  Atotstiutorule, abordarea ta este extrem de simplista . Nu este vorba de cei care-si schimba identitatea , pentru ca aia oricum gasesc alte metode de a scapa.Ne referim la individul obisnuit, care va fi urmarit,localizat pas cu pas. Gandeste-te la fetele tinere, care pot “disparea” in felul acesta pentru retelele de prostitutie, sau la persoane care pot fi fortate sa doneze organe,sau la persoane “incomode”, care iau atitudine fata de problemele societatii, si pot disparea astfel.;”ochii” vor fi pe fiecare dintre noi, iar prezumtia de nevinovatie nu va mai EXISTA(deja exista in spatiul Schengen un experiment de acest fel, in care orice persoana este considerata un potential infractor).
  Cum ti se va parea,ca , la orice colt de strada sa fii verificat ,sa ai camere oriunde care sa-ti vada fiecare pas?
  Vei spune ca nu ai nimic de ascuns.Dar chiar si asa, ar fi oa atmosfera de teroare .
  Cat despre cel care este impotriva eutanasierii canilor,ACESTA sa aiba si o responsabilitate:SA ADUNE TOTI CAINII VAGABONZI SI SA-I INGRIJEASCA. EU ,PERSONAL, M-AM SATURAT DE MIZERIA LOR PE STRAZI.

 26. michi said

  am November 26 2009 @ 6:10 pm

  Mai am o intrebare pentru domnul Urban, in legatura cau acest aricol:
  Cititorul Horia, ne semnaleaza un articol mai vechi al senatorului:

  „Marti 4 Martie 2008

  Dintotdeauna, omenirea a fost condusa si tinuta in frau prin intermediul religiei. Oriunde in lume, religia intinsa pana la fanatism este singura sursa care determina oamenii, indiferent de credinta lor, sa ucida , sa duca razboaie, sa renunte la viata lor normala. Asa s-au purtat razboaiele sfinte incepand cu cruciadele si masacrele care au urmat, asa sunt indemnati arabii de Coran sa ucida evrei si americani, asa isi domina organizatii religioase fanatice gen Opus Dei, membrii , sa renunte la viata personala, sa isi doneze proprietatile si veniturile salariale catre biserica.
  Un execelent material, de nota 100, a fost publicat azi pe Hotnews sub semnatura Andreei Pora, si va invit mai jos sa il cititi. Va mirati de ce adolescentii se sinucid daca iau note mici, de ce devin insensibili, de ce sunt razbunatori? Pai uitati-va ce invata la religie in scoli. Daca sunt in stare sa le spuna la scoala ca este mai bine sa asculte de preot decat de parintii care l-au crescut, ce pretentii sa ai de la ei cand vor deveni adoslecenti ? Ati vazut ce tam-tam s-a facut sa nu se renunte la religie ca materie obligatorie in scoli ? De fapt, prinsi sub spectrul faptului ca tot mai multi tineri au acces la foarte multa informatie, liderii religiosi sunt disperati sa ia masuri sa oblige copilul modern sa vina la religie, pentru ca isi dau seama ca peste 40-50 de ani s-ar putea sa aiba bisericile goale, si donatiile catre biserica sa fie din ce in ce mai putine, scazand numarul “enoriasilor” . Impun religia prin forta, in mintea unor copii, desi ar trebui ca religia sa fie abordata de oameni in mod liber, ca efect al liberei decizii a fiecarui individ.
  Am un prieten judecator, care mi-a povestit o intamplare deosebita cu copilul lui care invata la o scoala din Campina . Copil normal, pana in clasa a doua, cand deodata, dintr-o persoana joviala si plina de viata, a inceput sa devina inchis in el , sa se izoleze fata de prietenii lui. Prietenul meu s-a dus la scoala, a inceput sa intrebe ce se intampla, pentru ca invata la fel de bine, insa nimeni nu l-a putut lamuri , pana cand nu a vazut faptul ca, baietelul lui lua banii de buzunar primiti de la parinti pentru dulciuri si-i ducea la biserica [ preotul il invatase ca asa va avea noroc in viata , daca va face donatii la biserica ] si cand, l-a prins la el in camera ascultand Radio Trinitas !
  Auziti si dvs. pana unde se poate ajunge si va invit sa cititi mai jos si ce a scris Andreea Pora.

  Iulian Urban”

  Cand ati fost sincer, domnule senator, atunci ,sau acum?
  Spuneti aberatii in acest articol, pentru ca religia nu inseana nimic din ce ati scris acolo:inseamna moralitate, insemna dragoste, verticalitate,constiinta, si, mai presus de orice ,cunoasterea Adevarului.
  Ateismul, prin negarea existentei lui Dumnezeu , a adus cele mai mari atrocitati: Hitler,Lenin,Marx,Engels,etc, au fost atei.Negarea lui Dumnezeu aduce dupa sine libertatea de a face ORICE.Nu prea au sfarsit bine ateii,nu au avut nici macar confortlul propriei linisti sufletesti.Nietzche ,unul dintre cumplitii nihilisti ai acestei lumi, a murit nebun, dupa ce ,toata viata a ridicat pumnul impotriva lui Dumnezeu.
  Asa ca , religia, pentru un popor nascut crestin , prin intermediul apostolului Andrei, are o mare insemnatate ;si nu mai dati exemple din scoli,pentru ca,prin intermediul ei nu putem decat sa educam macar putin copiii, care nu mai primesc de nicaieri nici un fel de educatie.

 27. Urban@michi said

  am November 26 2009 @ 6:14 pm

  Iti raspund pentru ca explicatia este simpla.
  Sunt un aparator al dreptului la autodeterminare a fiecarui cetatean, indiferent de optiunea lui religioasa.
  Asa cum, in cazul actelor biometrice cu CIP, este normal si firesc ca romanii sa fie consultati prin referendum daca sunt de acord cu acest lucru, mai ales cand s-au strand 1 milion de semnaturi, tot asa, parintii au dreptul, functie de optiunea lor religioasa , sa fie liberi si nu OBLIGATI sa accepte religia ca factor al dezvoltarii copiilor lor; tine de dreptul elementar la decizie al fiintei umane cf. art. 6 din Conventia CEDO

 28. ghenadie said

  am November 26 2009 @ 6:29 pm

  Iulian urban 4 president…
  Cine vede adevaratul pericol al actelor biometrice,si in primul rand nu ia in ras profetia biblica legata de pecetea pe mana dreapta,respectiv frunte merita sa fie conducatorul unei tari;
  Restul sunt niste hiene care merita spanzura-te!

 29. Vio said

  am November 26 2009 @ 8:35 pm

  Decretul Prezidential este propus de monahul Filotheu in scrisoarea sa catre basescu:
  “Prima ar fi ca, uzînd de puterea pe care o are de a da decrete ?i de a modifica legi, s? abroge m?surile legislative amintite mai sus ?i s? promulge textul legislativ pe care vi-l ata??m, explicînd public decizia luat?. A doua variant? ar fi ca pe data de 6 Decembrie a.c. Pre?eden?ia României s? organizeze, simultan cu al doilea tur de scrutin, înc? un Referendum, privitor la prezen?a actelor electronice în România,”
  dar basescu nu va intreprinde nimic concret intrucat e omul masonilor (sau iluminatti), tot ce a facut pana acum dovedeste asta

 30. michi said

  am November 26 2009 @ 8:43 pm

  Inteleg ca promovati acest referendum pentru cu totul alta viziune decat cea crestin orodoxa:drepturile omului,etc.,nu?
  In legatura cu optiunea parintilor pentru pastrarea icoanelor in scoli:suntem 80% crestin ortodocsi;nu credeti ca aceasta majoritate nu se simte de loc obligata cad accepta icoanele in scoli?

 31. michi said

  am November 26 2009 @ 8:44 pm

  Inteleg ca promovati acest referendum pentru cu totul alta viziune decat cea crestin orodoxa:drepturile omului,etc.,nu?
  In legatura cu optiunea parintilor pentru pastrarea icoanelor in scoli:suntem 80% crestin ortodocsi;nu credeti ca aceasta majoritate nu se simte de loc obligata cand accepta icoanele in scoli?

 32. Un om din UE said

  am November 27 2009 @ 11:39 am

  Ba s-avem iertare, domnule senator, mai cititi o data legea documentelor biometrice in UE si vedeti ca a fost aplicata ILEGAL in Romania. Legea prevedea clar inainte de toate DEZBATEREA PUBLICA. Prezenta chiar si caile de atac.
  Intrebati-l pe domnul Basescu de ce nu a organizat dezbaterea publica asa cum o cerea UE, inainte de a fi aprobata in parlament. Si cine va da socoteala pentru incalcarea acestei legi? Stiti ca nici macar nu trebuia sa se ajunga la cererea de referendum? Sigur ca stiti.
  Dar, e mai bine sa-ti arati muschii in fata “prostimii habotnice” si sa-i folosesti ca masa de manevra in alegeri.
  Astept sa vad ziua in care se va raspunde pentru incalcarea acestei legi si violarea tuturor drepturilor legitime ale acestui popor.

 33. Catalin HN said

  am November 27 2009 @ 5:53 pm

  D-le Urban,
  astept sa ne spuneti si noua care a fost raspunsul presedintelui basescu la mesajul dvs.

 34. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 2 2009 @ 1:47 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 35. www.vrajitorul.eu/ said

  am December 2 2009 @ 1:48 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 36. Catalin HN said

  am December 12 2009 @ 12:46 am

  D-le Urban,

  asteptam cu totii sa ne spuneti care a fost raspunsul presedintelui basescu la mesajul dvs.

 37. Anti NWO said

  am January 26 2010 @ 2:38 pm

  Parerea mea ar fi ca, cei care nu vor asemenea acte de identitate sa se mobilizeze si sa faca ceva, sa nu mai fie luati prin surprindere, ca in cazul pasapoartelor biometrice.
  In momentul de fata, timpul lucreaza impotriva noastra. Nu suntem informati, nu stim care ne sunt drepturile, nu ne cunoastem legile si deci, nu ne putem apara, pentru ca nu suntem uniti.

  Propun sa ne unim initial in cadrul unei retele sociale, gen Facebook, alcatuim o retea, iar in timp, acea retea se va mari.

  Prin postari si revolte spontane din fata monitorului nu putem face nimic. Avem nevoie de actiune continua, unitara, avem nevoie sa ne cunoastem unii pe altii, sa luam atitudine impotriva sistemului bancar si a celui administrativ, pentru ca asa ne va fi mai usor sa luptam.

  Crestinii nu vor rezista in vremurile de pe urma singuri. Chiar daca renuntam treptat la drepturile noastre, tot avem nevoie de sprijinul celorlalti, fara de care am fi mai slabi. Dumnezeu nu ne vrea izolati, insingurati, luptand fiecare impotriva sistemului pentru el-insusi. Asta era ideea – sa nu fim egoisti, nepasatori, ci fiecare sa isi impartaseasca experienta si sa o puna la indemana celorlalti la nevoie. Cred ca de aceea fiecare a fost inzestrat cu daruri diferite – pentru ca, la nevoie, sa ne putem ajuta reciproc si sa ne fim unii altora de ajutor.

  Doamne ajuta!

 38. Iulian Urban – Un senator c?ruia îi pas? « Vestitorul Ortodox said

  am April 23 2010 @ 7:38 pm

  […] Sursa: Senatorul Urban cere Presedintiei sa se pronunte in privinta referendumului national in privinta ac… […]

 39. 50 de ipoteze triste despre România « UN SUT IN FUND E UN PAS INAINTE said

  am January 24 2012 @ 3:16 am

  […] comunism 33. Asigurarea casei este un impozit 34. Socialismul sub form? de taxe din România 35. ?i ce dac? 1 milion de români vor referendum, dac? pre?edintele n-are chef? 36. Mentalitate: cum muncesc românii din greu 37. România se r?zbun? pe firmele franceze pentru […]

 40. Modificarea O.U.G. 31/2002 este un atac la adresa con?tiin?ei ortodoxe a poporului român ?i la adresa democra?iei | DISCERNE said

  am May 28 2016 @ 12:20 pm

  […] 10 Urban, Iulian (25 noiembrie 2009). Senatorul Urban cere Presedintiei sa se pronunte in privinta referendumului national in privinta actelor biometrice cu cip; 1 milion de romani sunt impotriva acestora!, http://www.urbaniulian.ro/2009/11/25/senatorul-urban-cere-presedintiei-sa-se-pronunte-in-privinta-re… […]

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: