Organismele modificate genetic ascunse de PSD si PNL de ochii consumatorilor romani

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=35332
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


21 Comentarii pana acum»

 1. ildiko said

  am November 25 2009 @ 3:29 pm

  Ce au obiectat?

 2. Marian Rosca said

  am November 25 2009 @ 3:40 pm

  Pe site-ul http://www.petitieonline.ro exista o petitie pentru interzicerea CODEX ALIMENTARIUS in Romania. Peste 22.000 de oameni semnasera petitia respectiva. Vad ca in ultimele zile, site-ul respectiv nu mai poate fi accesat…sper sa nu fie vreo “problema”.

 3. CV@ildiko said

  am November 25 2009 @ 3:42 pm

  Pai de ce nu-i intrebi tu, ca tot te chinui pe site-ul asta sa ne intoxici ca vrei sa il votezi pe Geoana….ce, nu iti raspunde Geoana la mailuri ? asa cum face fraierul de Urban ?

 4. qwerty said

  am November 25 2009 @ 4:21 pm

  Noi nu reusim sa etichetem toate produsele de import care ar trebui sa contina traducerea in romana a igredientelor, desi suntem tara membra EU. Cred ca PDL e de vina :)). de fapt Iliescu cu hrebe si cu mogulii :)))

 5. DZP3 said

  am November 25 2009 @ 4:23 pm

 6. Nasol@qwerty said

  am November 25 2009 @ 4:50 pm

  dAP, ASA ZIC SI EU, ce mai conteaza ….las sa ne dea sa manacam ca la vite, furaje….ce ne trebuie sa stim cand suntem otraviti, un fleac sa iti moara toata familia de cancer

 7. Una said

  am November 25 2009 @ 4:57 pm

  Se zice ca suntem ceea ce mancam…
  Nu stiati ca UE importa furaje OMG? Nu de ieri, ci de cativa zeci de ani? Nu le produce, ca sa nu disturbe mediul; dar da bani buni pe ele.
  Oare cat de naturala mai e vaca aia care mananca OMG (fie el porumb sau srot de soia) dimineata, la pranz si seara?
  Oare cand vom pricepe si noi ca partea asta cu OMG este o mare abureala, intretinuta si accentuata cu buna stiinta astfel incat firmele producatoare de insecticide sa nu dea faliment?
  Sa fim seriosi…

 8. Othelo said

  am November 25 2009 @ 5:20 pm

  Niste inconstienti si criminali unii dintre ei, dar va rog sa fiti sincer si sa ne spuneti, colegii dv din PDL cum au votat? Sau care este parerea din acest punct de vedere a lui Valeriu Tabara, membru PDL. Vreau sa spun ca nu cred ca aceasta problema are conotatie politica. Cand au votat Codex Alimentarius la Camera in mai, au fost 186 de voturi pentru, 10 abtineri, si 2 impotriva, ceea ce inseamna ca si PDL a votat masiv pentru. Cu alte cuvinte, in afara de dv si inca cativa, restul vor vota si in Senat la fel, unii din interes, cei mai multi ca berbecii, fara sa aiba habar despre ce este vorba.

 9. Othelo said

  am November 25 2009 @ 5:55 pm

  ATENTIE!!!
  De altfel, daca va uitati pe link-ul trimis de dl Urban, la al 5-lea document de sus in jos in format pdf, veti vedea ca si guvernul PDL Boc este de acord cu blocarea acestei initiative legislative, iar in comisii, nimeni nu a votat pentru, au fost doua abtineri, restul impotriva. Citti cu atentie acest document (de altfel si toate celelalte), veti vedea ca Polonia (bravo ei) a votat impotriva iar UE vrea sa o sanctioneze daca nu revine asupra deciziei. Nu va mai certati aiurea pe asa zise doctrine politice, CA SUNTEM PE CONT PROPRIU!!!

 10. gaby said

  am November 25 2009 @ 6:15 pm

  iar ne intoxici – mailul meu e plin cu vrajeli pdliste…toti sunteti la fel, nu va mai murdariti cu noroi. Nu e cazul ….va stim pe toti, toti ati fost la putere, toti ne-ati promis ca traim bine!!!!!

 11. politika said

  am November 25 2009 @ 7:02 pm

  Probabil ca pentru ei (PSD+PNL) sunt organisme NORMALE !
  Si asta numai pentru ca si ei (PSD + PNL) sunt on organism modificat genetic de stinga-dreapta cu nucleu independent !

  Lasind gluma la o parte, problema produselor alimentare existente pe piata romaneasca trebuie sa ne preocupe MAJOR. Este nevoie de o adevarata REVOLUTIE pentru ca toti cei care au inlesnit, mijlocit, sprijinit si TRAIESC din comercializarea in Romania a acestor produse sa fie dati la o parte si sa fie fortati sa renunte la importul, producerea si comercializarea acestor produse in Romania.
  Cei care dau aprobari sunt cei din guvern , cei care pot sa controleze, sa verifice si sa ateste SUNT DOAR INSTITUTII ALE STATULUI … deci PESTELE DE LA CAP SE-MPUTE !

  Am convingerea ca BASESCU are ac de cojocul celor care sunt implicati in aceasta hora, are puterea si tenacitatea sa lupte cu ei si sa-i infringa.

  Sa-i DAM O SANSA REALA … sa-l VOTAM pe BASESCU inca un mandat ! . Alaturi de un PDL puternic va putea sa-si spuna ACUM cuvintul !

 12. karl said

  am November 25 2009 @ 7:29 pm

  Va intereseaza problema pierderii alegerilor sau problemele noastre?
  Mai bine va uitati ca de 1 an de cand a inceput criza nu ati avut nici macar o masura anticriza. Si ar fi bine sa vedeti ca nu traim bine deloc.

 13. karl said

  am November 25 2009 @ 7:33 pm

  Votati oameni competenti. Votati un neamt in fruntea guvernului. Sa auzim numai de bine.

 14. gina said

  am November 26 2009 @ 2:36 pm

  Si ce naiba sa facem? Iar ne induceti pe cine anume sa votam?!? Daca asta ar fi toata buba in tara asta, atunci mai intelegeam ce vreti sa ne transmiteti domnule Urban! Dar din pacate marea majoritate din alimente sunt imbalsamate cu chimicale si modificate genetic. Pe faina de malai de la bunica numa’ daca scriem: PORUMB NEMODIFICAT GENETIC – PLANTA CRESCUTA CU BALEGA DE VACA SI PAMANT. problema este ca nu putem satura pe toata lumea cu ce este sanatos si natural, asta devine tot mai mult un lux.

 15. ovi said

  am November 26 2009 @ 3:28 pm

  DE CE NU SE SPUNE UNDE SI CINE SUNT BENEFICIARII CELOR 300.000 DE HECTARE CULTIVATE CU PORUMB MODIFICAT GENETIC.S-AU FACUT SOLICITAR,DAR DEGEABA.DE CE SE TINE SECRET??!

 16. Csaba said

  am November 26 2009 @ 4:57 pm

  @ Ildiko
  Ce sa obiecteze? Nu e lege propusa de ei, deci nu e o lege care sa ii intereseze. Mai mult, nu pot admite sa treaca o lege buna, ca deh, ar avea de castigat PDL, si e inadmisibil ca romanului sa-i fie bine cu ajutorul unei legi facute de PDL.
  Alta obiectiune ar fi faptul ca cu asa lege, nu ar mai avea sens sa primeasca spaga de la cei ce vor sa vanda aceste alimente, deci, s-ar subtia bugetul personal cu cine stie cat.
  Clar ca aceste obiectiuni nu pot fi spuse asa, pe sleau, si atunci auzim scuze de ne umfla rasul-plansul.

 17. karl said

  am November 26 2009 @ 8:26 pm

  Ass cube nu a facut nimic pentru tara in comparatie cu ce au facut mogulii, prin intermediul angajatilor acestora. Mai bine am fi lasati in pace cu intoxicarile de genul “PSD a furat, PDL e un partid sfant” CA NU MAI CREDE NIMENI.

 18. NuGeoana said

  am November 27 2009 @ 11:35 am

  Daca nu or sa ajunga la putere sa ne distruga mai repede se gandesc sa ne otraveasca sa murim mai repede

 19. Mara said

  am November 30 2009 @ 6:10 pm

  Domnule Urban, cum este posibil sa mintiti cu nerusinare in legatura cu CODEX ALIMENTARIUS , In 2005 cand a fost votat in parlament nu imi aduc aminte ca PDL-ul sa fie revoltat de genocidul prezent in acest cod ?Din cate stiu eu cand s-a votat in parlament pe 26 mai 2009 au fost 182 voturi „pentru”, dou? „împotriv?” ?i 12 ab?ineri,din votul dat de parlament nu rezulta ca la momentul ala PSD guverna cu PNL , din potriva chiar aveati primul ministru .

 20. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 3 2009 @ 11:23 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 21. www.vrajitorul.eu/ said

  am December 3 2009 @ 11:24 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: