Intalnirea de taina unde s-a impartit Romania : Patriciu, Teodor Melescanu, Adrian Nastase si Sorin Rosca Stanescu

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=35334
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


18 Comentarii pana acum»

 1. ildiko said

  am November 25 2009 @ 3:25 pm

  Basescu e invidios ca nu a fost invitat si el.

 2. Mladin Dorian said

  am November 25 2009 @ 4:27 pm

  Sorin Rosca Stanescu a refuzat sa raspunda. “Este o intrebare absolut impertinenta. Nici eu, nici Patriciu nu suntem functionari publici ca sa va raspund la intrebarea asta”…..
  Nu vine doame ziua in care rescriem balada Miorita?
  Adica noi, OILE, “REZOLVAM” CIOBANASII….

 3. Radianu Mihai said

  am November 25 2009 @ 4:50 pm

  si daca s-au intalnit degaba!!!!
  de voi depinde dragi ROMANI!!!!
  cum!!!!
  simplu!!!!
  desi pare o alegere grea,votati-l pe basescu (raul cel mai mic in
  momentul de fata) si stricati-le jocurile (raul cel mai mare este
  acela de a-i da bolsevicului al 4-lea mandat)!!!!
  ROMANI!!!!
  IESITI LA VOT SI DEJUCATI PLANURILE CELOR CARE VOR SA NE INTOARCA IN
  TIMP CU 20 DE ANI!!!!

 4. blondutzu said

  am November 25 2009 @ 4:51 pm

  Mai sa fie!!! Dinu Patriciu este interesat de strategia economica?!? Bai voi nu vedeti ca vrea sa puna mana pe tot ce reprezinta petrol si gaze in Romania!!! Sunteti orbi???

  O sa ajunga ca Romania sa fie condusa de persoane cu dosare penale!!! Am ajuns jalnic!!

 5. http://www.exploziv-news.ro/mafia-din-romania/210-un-imperiu-de-crima-organizata.html said

  am November 25 2009 @ 4:53 pm

 6. http://www.exploziv-news.ro/categoryblog/section-blog/88-antidrog/315-fostul-procuror-nastasiu-minte-cu-nerusinare.html said

  am November 25 2009 @ 5:01 pm

 7. http://www.exploziv-news.ro/categoryblog/section-blog/88-antidrog/277-aa-nai-aa-fini.html said

  am November 25 2009 @ 5:03 pm

 8. http://www.exploziv-news.ro/dezvaluiri/316-masonii-la-qcheremq-iezuit-il-ataca-in-haita-pe-seful-statului.html said

  am November 25 2009 @ 5:17 pm

 9. Claus said

  am November 25 2009 @ 5:45 pm

  24 noiembrie va fi zi de doliu national cu urmaoarele efecte! a) Moartea PNL.,b)Monstruasa coalitie formata din toate pepartidele inclusiv UDMR,reprezentantii minoritatilor si declarativ Becali si CVT.c) restauratia FSN cu Ilici din umbra,(In paranteza fie spous si un ziar rus admite ca presedentia lui Geoana inseamna retragerea FMI pensii neplatite medicamente etc,de aici convulsii sociale) c)Marirea cotei peste cea de azi d),impozitul progresiv e),Refacerea unor Agentii nationale F),dispartia unor fonduri speciale plus bani EU.Riscam o retrogradare cu inca 20-30 de ani inclusiv iesirea din UE.Un Nica si un malagambist ratat, omul de paie a lui Patriciu.Ce putea creste Tariceanu fiu(adoptat)de informator decat un ratat .Isteria schzoida cu furtul voturilor.Schimbarea de pe o zi pe alta a propriei exprimari catre Gioana: Vreti alti 20 de ani la putere? se reconfirma ca alianta PSD PNL facuta pe sub mana cu guvern minoritar se face pe fata.Romanii manipulati prin campania Anti Basescu umorali se vor trezi pe 6 decembrie daca nu se mobilizeaza ca la suspendare cu un dus de ghiata fata de cel rece de pe 25 .Un ghid de muzeu si un fiu de securist condusi de edecuri securisto-comuniste cu moguli in coada vor aduce linistea dinaintea cutremurului sau furtunii

 10. POPESCU CLAUDIU said

  am November 25 2009 @ 6:12 pm

  se poate romania transata de patriciu si sorin rosca stanescu. doamne uita-te pe pamant

 11. politika said

  am November 25 2009 @ 6:52 pm

  … mai sunt in Romania inca RESURSE … pentru care este nevoie de o STRATEGIE ECONOMICA pentru a le capusa.
  Vremea “ingineriilor financiare” a trecut, fiind luata de “Strategiile Economice” … super-bine cunoscute mai ales de tandemul Patriciu-Tariceanu.
  Nici ceilalti (Melescanu si SRS) nu sunt straini de operatiunile de “spalare $$$” care stau la baza motorului acestor strategii.

  … mai sunt citeva (miliarde de €) pe “fundul sacului” din tara asta … pentru care este evident necesara “o strategie atenta” si “short-term” .

  Careul de ASI este una dintre miinile (desi murdare) bune in jocul de POKER !

 12. cbabeanu said

  am November 25 2009 @ 7:39 pm

  Limbajul comunist al membrilor PDL o sa le aduca voturi doar de la idioti si analfabeti. Nici un om educat nu poate fi manipulat de astfel de discursuri

 13. sony said

  am November 25 2009 @ 9:21 pm

  cbabeanu; bine ca esti educat tu ma inteligentule,,,

 14. politika said

  am November 26 2009 @ 1:53 am

  @ babeanu

  … mai pe intelesul dumnealui :
  – PSD si PNL si-au impartit guvernul, fotoliile de ministri si alte scaune … punind BOII inaintea carutei !
  Mai intii trebuie sa desemnam PRESEDINTELE BASESCU si apoi … restul e Can-Can (ce-au facut ei astazi … ). Adica s-au imbatat cu apa rece.

  Impartind portofoliile guvernamentale si semnind hartii NU AU IMPARTIT SI ELECTORATUL ! … care spre surprinderea lor mai si VOTEAZA. Dupa cit de “multumiti” sunt de reprezentativul CRIN, sigur vor vota cu BASESCU … ca doar sunt de dreapta !
  Crin isi va lua “bonusul” de la moguli pentru aceasta miscare … DOAR DACA SE INTIMPLA VREO MINUNE … adica sa castige la 6 din 49 … ca Basescu iese sigur cu votul nostru.

 15. Catalin said

  am November 26 2009 @ 9:09 am

  Ciudat, credeam ca analfabetii si idiotii sunt electoratul fidel al PSD. De fapt stai….chiar asa este! Zici de comunism…poate faci o vizita prin satele din Moldova, sa vorbesti cu oamenii, sa vezi ca nu mai voteaza Basescu pentru ca stiu ei ca “le ia pamanturile si pensia”, in schimb il voteaza pe Ilies… scuze, Geoana, ca le face intabulari gratis la pamant si alte aberatii.

 16. alex said

  am November 26 2009 @ 11:49 am

  Era un banc odata care spunea ca dracu n-are de furca cu romanii pt ca daca iese unu din oala cu smoala, il trag imediat ceilalti inapoi. Poporul asta nu a fost niciodata prea educat sau istet. Cei mai multi “alegatori” nu au nici cea mai elementara notiune despre ce inseamna dreapta, centru sau stanga. Reprezentantii nostri au fost cu putine exceptii in timp demagogi, pupincuristi, dictatori sau tradatori (coruptia este tot o forma de tradare). Cei cu adevaraat valorosi si competenti, care au incercat sa faca ceva pentru tara asta, au fost redusi la tacere sau eliminati intr-un tarziu. Priviti in jur, nu vedeti ca americanii, pe care ii asteptam sa vina, se sting pe zi ce trece. Puterea lor e in declin incet dar sigur. Europa este o struto-camila care vrea sa para un mamifer feroce dar nu este. Nu ne respecta nimeni si nici noi pe noi insine. Rusia se ridica si incepe sa-si recladeasca imperiul de alta data. China creste si se incordeaza in umbra. Nu vedeti cum se schimba centrele de greutate? “Liderii” nostri sunt numai niste marionete. Rusul vrea bocancul lui in Romania. Asta a vrut intotdeauna! Geoana, ce dracu, stim toti ca este o relicva comunista cu toti “social democratii” lui. Crin s-a dovedit intre timp ca linge unde a scuipat si nu are nici un fel de discernamant (vezi alianta stupida PNL-PSD). Ungurii, mai bine zis liderii lor politici, nu oamenii de rand, sunt niste agitatori oridinari care alt scop nu au decat separarea Transilvaniei (asta a vrut si UDMR-ul intotdeauna). Basescu nu este nici prezentabil, nici diplomat, nici rupt din soare de “sarac si cinstit” dar in mod sigur este cel mai mic rau pt Romania in acest moment. Problema este cine il va inlocui peste 4 ani, pt ca nu avem de unde alege iar “ursul” site prea bine asta … … …

 17. www.vrajitorul.eu/ said

  am December 3 2009 @ 11:22 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 18. asistentapentruconsumatori.ro said

  am December 3 2009 @ 11:22 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: