Romanii functioneaza doar sub dictatura !

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=35211
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


10 Comentarii pana acum»

 1. Rusine romani! said

  am November 23 2009 @ 4:48 pm

  Daca am ajuns atat de prosti si lasi si nemernici incat sa-l votam pe Geoana , continuatorul asasinului Ilici (cel in viata) dar si al celui sovietic, atunci asta e !
  Inseamna ca Dumnezeu ne pedepseste inca o data pentru faptul ca i-am omorat pe rand , pe : Barbu Catargiu, Nicolae Iorga, Ion Antonescu si Nicolae Ceausescu.
  Suntem un stat de criminali care ne vom merita soarta.
  Asta daca…
  Vom vedea pe 6 decembrie cat de adevarate sunt cuvintele lui Cicero : ” Historia magistra vitae est ” si ce am inteles noi ca popor din asta.

 2. adi said

  am November 24 2009 @ 1:18 am

  S-a dus naibii scara de valori umana, chiar si la nivel mondial iar Romania e modelul.

  Apropo de rezultate…mi-a placut chestia cu referendumul, mai mai, dupa 300 de indivizi urmeaza la anu’ cat? o duzina ?

  Daca iese senatul poate la anu iese si parlamentu…si ramane Base! Singur saracu’ sa dea legi si conduca o tara-ntreaga…hmm eu nu sunt impotriva, dar…important e…ca eu sa aflu: cu cine VOTEZ ?

 3. adi said

  am November 24 2009 @ 1:20 am

  Am uitat de Puia…e baiat bun c-a trecut prin multe saracu dah sper ca-nvatat si mai multe! Tine-o tot asha!

 4. Cristian said

  am November 24 2009 @ 9:41 am

  Pai e destul de simplu… I-a interziceti voi anumite genuri de emisiuni sau gen de stiri pana la ora 10 noaptea si mai vedem dupa ce iese… si apropos, ar trebui amenzi mai mari pentru incalcarile legii de catre posturile de televiziune… Ar trebui sa se permita doar 10 maxim 15 minute de publicitate pe ora si nu mai mult de 5 minute de promovare a programelor proprii… mi se pare oricum enorm 20 de minute de publicitate intr-o ora de program la TV… Sunteti degeaba in Parlament acolo… Va tot plangeti toti de una si alta dar nu faceti nimic… SUnteti in cardasie cu televiziunile si de aia nu faceti absolut nimic… Deci, tine-ti minte:
  1. Maxim 10 minute de reclame la o ora de difuzare
  2. Emisiuni cu imagini sau continut violent sau cu caracter pornografic doar dupa ora 10 noaptea… Sa vad ce mai dau la stiri golanii astia hoti cu televiziunile lor…

  Educatia trebuie facuta si prin privatiune uneori pentru ca daca te astepti ca oamenii singuri sa faca ceva atunci iti pierzi timpul… Si apropos, sa nu crezi ca televiziunile vor pierde la bani datorita reclamei mai putine, pur si simplu minutul de reclama se va scumpi si se rezolva…

 5. Raluca said

  am November 24 2009 @ 10:35 am

  Este o piesa super!

 6. politicianul said

  am November 24 2009 @ 10:54 am

  Alooo ,Cristian televiziuna e particulara!Nu poate fi “monitorizata” si nici pusa sub comanda cui vrem noi…Iar cenzura a disparut chiar cu tot cu bunul simtz,uneori…

 7. vrajitorul.eu said

  am November 24 2009 @ 1:49 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 8. asistentapentruconsumatori.ro said

  am November 24 2009 @ 1:49 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 9. Marian said

  am November 24 2009 @ 5:40 pm

  Romanii sunt un popor de prosti, asta e, nu exista vreo sansa de redresare.

 10. ghe said

  am November 26 2009 @ 11:18 am

  “Inseamna ca Dumnezeu ne pedepseste inca o data pentru faptul ca i-am omorat pe rand , pe : Barbu Catargiu, Nicolae Iorga, Ion Antonescu si Nicolae Ceausescu.” – de acord cu tine, cu observatia ca nu noi i-am omorat, la fel cu nu noi i-am si ales. In enumeraratia asta poate ca isi mai aveau locul si alti lideri politici, dar identic ca mai sus: nu noi i-am ales, nu noi i-am omorat.

  “Suntem un stat de criminali care ne vom merita soarta.” – de acord si aici, iar daca imi dai niste exemple de crime ale POPORULUI ROMAN, putem continua. Daca nu, nu.

  Pana atunci, uite o mostra de toleranta si civilizatie:
  “Patria ….. a supravietuit si acestui an. Pe cerul furtunos steaua lui s-a întunecat putin, dar n-a apus. Mâna ne este rãnitã adânc, dar mai poate purta armele, iar acolo unde izbeste, lasã urme însângerate. Lasã urme însângerate, hoardã de tâlhari, pe mutrele voastre. Ca la judecata de apoi acestea sã te invinovãteascã: sã te învinovãteascã în fata lui Dumnezeu. ce
  bine ar fi dacã ele l-ar face pe Dumnezeu sã-si reverse groaznica mânie împotriva ta, care ne arãti coltii tãi turbati. Dar ce ne pasã nouã de judecatã? Chiar dacã va exista una, mai e mult pânã atunci. Iar lucrul cel mai important este cã domnul e îndurãtor, poate cã o sã-i ierte. Sã nu asteptãm: noi însine rostim verdictul în cazul acestor câini sângerosi …pronuntãm o asemenea condamnare la moarte, încât lumea sã înmãrmureascã. Vom presãra atâta timp asupra lor nenorocirile îngrozitoare si aducãtoare de moarte, pânã ce nu va mai rãmâne decât unul singur de-al lor, care sã povesteascã acasã tremurând: vai de cel care nu-l
  cinsteste pe …… Acum Dumnezeu nu ne ajunge, cãci el nu este destul de aspru; cãtre tine mã întorc în rugãciune, oh, iadule, în aceastã dimineatã de anul nou: rãsãdeste în inimile noastre întreaga ta mânie, ca sã nu cunoastem ce înseamnã îndurarea pânã ce pe acest pãmânt mai miscã vreunul dintre blestematii ãstia”.

  poate afli cui apartine si cui e adresat.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: