Banner

UE interzice romanilor sa isi planga mortii acasa !

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=35142
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. ady said

  am November 20 2009 @ 8:23 pm

  Aici nu e vorba de directive UE ci de nesintirea tipic romaneasca!

 2. ionica Salaj said

  am November 20 2009 @ 10:23 pm

  Salutari,

  Ma numesc Ionic din Salaj si ma tot intreb cum se face de NU se ia atitudine pentru urmatoarea problema:
  -de cativa ANI BUNI s-a introdus taxa pentru radio si TV care se plateste pe factura de la Electrica (fie ca iti convine fie ca nu). Mai precis taxa este pusa pentru Radio si TV nationala(TVR1) si (TVR 2). Eu unul nu am radio pentru ca in ziua de azi nu merita sa tii un asemenea aparat in casa. Pentru programele de TV eu am contract incheiat cu firmele de difuzare prin cablu si primesc de la aceste firme numarul de programe ce il au in grila (de cand s-a introdus Tv.prin cablu). Daca intre aceste programe se regasesc si programele TVR 1 si 2 ma intereseaza mai putin, EU platesc la firma cu care am contract abonamentul lunar. NU inteleg de ce mai trebuie sa platesc inca odata pentru aceste programe, este de datoria firmei contractoare sa se descurce. Eu sincer sa fiu am cerut sa fie scoase din grila, dar atunci sa NU mai fiu obligat sa platesc TAXA. Aceasta problema am ridicat-o si la intalnirile cu Deputatul si Senatorul din circumscriptie dar fara nici un rezultat. Am trimis o sesizare la Parlamentul Romaniei cu doi ani in urma dar NU am primit nici un raspuns. Am timis si la TVR 1 accesi sesizare si mi-a rspuns ca asa este Legea. Aceasta practica de a lua bani in mod fortat din buzunarul cetateanului pentru aceasta Societate Comerciala, EU O CONSIDER FURT IN FORMA CALIFICATA si drept urmare trebuie PEDEPSITA. In curand am sa refuz sa mai platesc aceste taxe pe Factura de la Electrica si sa vedem unde se va ajunge (cred ca la tribunal poate chiar international). Astept raspuns pe adresa de Mail indicata anterior.
  Cu respect Ionica sj.

 3. ildiko said

  am November 21 2009 @ 8:35 am

  Cand au de gand politicienii romani sa spuna nu multelor directive aberante marca UE.
  Sa facem un referendum daca mai vrem sa ramanem in asa conditii in UE. Dar noi umblam dupa caii verzi visati de basescu.

 4. elena said

  am November 21 2009 @ 2:06 pm

  Mi se pare absurd sa vrei sa reglementezi durerea.Toate directivele U.E. sunt atat de reci,de inumane, de ce sa instrainezi mortul, sa nu poti sa il plangi in liniste.Capela nu este un teatru in care sa iti cumperi bilet ca sa iti consumi legal durerea.

 5. Daniela said

  am November 21 2009 @ 4:59 pm

  Mie mi se pare aiurea sa tii mortul in casa. Mai ales vara. Am avut o matusa care a murit de cancer in februarie. In casa, in camera in care a fost tinuta nu a fost dat drumul la calorifer, dar de la numarul mare de persoane care s-au perindat pe acolo s-a facut foarte cald si in nici jumatate de zi a inceput sa miroasa groaznic. Plus ca matusa mea arata ingrozitor, incepuse sa-i curga tot felul de substante din nas, gura, ochi. A fost o experienta traumatizanta.
  Plus ca in Bucuresti si in alte orase mai marisoare se practica de mult timp dusul mortului la capela. E greu sa cobori un sicriu foarte greu de la etajul 8 sau de la 10 pe scari.

  Personal, imi rog familia sa ma incinereze si daca vor, sa ingroape cenusa. Ar fi ironic ca dupa ce am fugit o viata intreaga de gandaci, familia mea sa ma dea drept hrana acestor vietati. Si as prefera inmormantare fara claxoane, fara bocitori, fara alai cu zeci de cersetori, fara pomeni si altele asemenea. Nu sunt de acord cu circul cand vine vorba de moarte.

 6. julia said

  am November 23 2009 @ 8:56 am

  De acord cu Daniela.

 7. vrajitorul.eu said

  am November 24 2009 @ 11:02 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 8. asistentapentruconsumatori.ro said

  am November 24 2009 @ 11:03 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: