Senatorul Urban : am fost pradat !

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=35144
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


13 Comentarii pana acum»

 1. Catalin HN said

  am November 20 2009 @ 8:35 pm

  La intrarile in statia de metro “Piata Unirii” au fost imprimate pe caldaram mesaje impotriva discriminarii romilor. Eu am intalnit si tigani de treaba, dar nr. lor este foooooarte mic. Degeaba se vorbeste de integrarea lor in societate; acest lucru e imposibil atat timp cat ei refuza sa mearga la scoala, sa renunte la furat, sa respecte legile tarii etc. Statul a tolerat prea mult aceasta etnie. Ar trebui ca de urgenta sa se intervina in urmatoarele probleme:
  – sa fie obligati sa-si scoata acte de identitate, la fel ca orice alt cetatean – in momentul de fata multi tigani nu au acte de identitate, pe care si le scot doar daca doresc pasaport;
  – sa fie obligati sa-si trimita copii la scoala (obligatoriu cel putin 8 clase, ca toata lumea); se stie ca multe din naravurile lor se datoreaza si lipsei de educatie;
  – cei care nu au muncit cinstit niciodata in viata lor si au acumulat averi fabuloase, sa fie pusi sa declare modul in care le-au obtinut; in cazul in care nu pot demonstra ca au dobandit acele averi prin mijloace legale, averea sa le fie confiscata iar ei sa fie bagati la puscarie pt. evaziune fiscala;
  – toate casele construite fara autorizatie de constructie sa fie demolate imediat; am scapa in acest fel de 99% din pagodele tiganesti cu “turnulete” iar ei ar vedea ca degeaba strang bani prin mijloace ilegale, ca tot nu le foloseste la nimic.

  Las lista deschisa tuturor celor care vor sa vina si cu alte propuneri.

  Pana atunci, d-le Urban, eu i-as trimite o scrisoare deschisa Madonnei care “lupta” impotriva discriminarii tiganilor (in care as relata ce am patit si cu ce se ocupa 80% din tiganii din Romania)si as posta textul scrisorii pe toate site-urile internationale in care Madonna spune ca tiganii sunt discriminati. Am indurat mult prea multe in tara noastra de la aceasta etnie si e cazul sa tragem linie acum.

 2. Sorin said

  am November 20 2009 @ 8:56 pm

  felicitari. acu alergatura pe la “organe” pentru acte noi.

 3. obiectiva said

  am November 20 2009 @ 10:24 pm

  ziceti si dvs. ca ati botezat un tigan. daca au CI dvs vor spune ca ii cheama Iulian Urban.

 4. obiectiva said

  am November 20 2009 @ 10:27 pm

  NU AM NIMIC CU TIGANII. am lipici si fiica/mea, blonda cu ochi albastri, si mai bine ca mine. nu stiu cum se face, dar mie imi fac RAU ROMANII. sunteti sigur ca erau tigani?????
  cea mai mare problema este ca NU EXISTA SOLUTIE.
  NU poti sa spui ca tiganul fura si tiganul omoara fara sa ii DAI LUI, IN PRIMUL RAND SOLUTII SA NU FURE.
  OFERITI SOLUTII SI APOI, DISCRIMINATI CAT VA PLACE.

 5. Victor said

  am November 20 2009 @ 10:54 pm

  Hitler nu si-a terminat treaba…

 6. Daniela said

  am November 21 2009 @ 5:06 pm

  Imi rau pentru dumneavoastra. Trebuie acum sa mergeti in o mie de locuri si la o mie de institutii pentru acte, carduri etc. Daca mi-ar fura cineva portofelul nu mi-ar parea rau decat de faptul ca am cartea de identitate si permisul de conducere il el. Restul nu sunt atat de importante…
  Cat despre tigani, sunt de acord cu Catalin NH. Din pacate la noi nu pune nimeni piciorul in prag, desi cunosc cu totii problema si solutiile.

 7. Victor said

  am November 21 2009 @ 8:00 pm

  Puteti vota? sau dl tigan v-a furat si posibilitatea de vot?

 8. Catalin HN said

  am November 21 2009 @ 9:09 pm

  @ Victor : pai nu e clar ? acel tigan era din gasca “mogulilor” care au vrut ca dl. Urban sa nu voteze, asa ca i-au furat actele :) Inca un atac marsav al lui Mircea Geoana si al acolitilor sai :)
  Lasati, d-le Urban, va “razbunati” in turul 2 ! Neplacut e ca veti avea de mers intr-o multime de locuri pt. carte de identitate, permis de conducere, carduri … Timp pierdut si nervi consumati.

 9. ticut said

  am November 23 2009 @ 11:37 am

  mie personal imi pare rau pentru ce vi s-a intamplat in calitate de om!!! ca senator nu pot decat sa fiu in culmea extazului pentru ce ati patit…abia o sa vedeti pe pielea dvs cu ce se confrunta omul de rand si poate se urneste o schimbare!!!

 10. obiectiva said

  am November 23 2009 @ 6:37 pm

  NU CRED CA A PUTUT VOTA!

 11. asistentapentruconsumatori.ro said

  am November 24 2009 @ 11:01 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 12. vrajitorul.eu said

  am November 24 2009 @ 11:02 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 13. anonim said

  am April 30 2010 @ 3:54 pm

  baga-i in puscarie sau pune bobyguarzii pe ei.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: