De citit – Iubesc dictatura , dar il urasc pe dictator

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=35024
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


10 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am November 19 2009 @ 4:26 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am November 19 2009 @ 4:26 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. DZ said

  am November 19 2009 @ 4:29 pm

 4. Victor said

  am November 20 2009 @ 11:11 am

  Dupa parerea mea, Presedintele trebuie ales de Parlament. Este o functie politica. Sa fie ales de politicieni!

 5. mihai said

  am November 20 2009 @ 11:29 am

  Base este cel mai potrvit
  PSD nu votez nici daca am pistol la tampla
  multi romania nu stiu ca am ajuns aici din cauza “psd-ului” si continua sa ii voteze

 6. politika said

  am November 20 2009 @ 12:01 pm

  SUPER SCRIS …

  Si totusi, in Romania anului 2009, cind competitia electorala este incinsa , candidatii rostesc promisiuni vis-a-vis de ceea ce vor face … DACA.
  Dar de fapt ce vedem ?
  Candidatul la presedentie Mircea Gooana alearga prin toata tara si se intilneste cu simpatizantii PSD …
  Candidatul la presedentie Crin Antonescu alearga prin toata tara si se intilneste cu simpatizantii PNL
  Sorin Oprescu alearga cit poate si el, si se intilneste … cu prietenii !

  … fiecare dintre ei PROMITIND ca vor face …

  De fapt ceea ce promit, ar putea fi facut (poate) impreuna cu sustinerea partidului … Dar fiecare dintre ei (prefera sa) uita ca Presedintele (sustinut de partidul din care face parte si ale carui idealuri le promeaza) devine instantaneu INDEPENDENT (cf. Constitutiei) , traind si actionind intr-o perfecta armonie cu toate partidele de pe esichierul politic.
  Mai apoi (asa cum este excelent prezentat in articolul de mai sus) Presedintele nu poate , nu trebuie si nu are prerogativele sa faca ceea ce FIECARE DINTRE EI PROMIT !

  Asistam astfel la competitia ” Aruncarea cu Sloganul” si ” Mamaaaa … ai vazut ce replica i-a dat ??? ) pe baza carora urmeaza sa votam un PRESEDINTE .

  Oricum, dupa toata aiureala asta numita campanie electorala prezidentiala BASESCU conduce atit de detasat incit nici trusturile de presa si televiziune ale mogulilor nici zbaterile anoste ale celorlalti candidati nu au reusit sa produca efectele de manipulare generos platite de cei din spatele cortinei (de fapt SRL-ul pe statul de plata pe care semneaza asa-zisii candidati, nevestele lor, copii lor … parintii … s.a.m.d.)

  Si asta doar pentru un lucru extrem de simplu pe care BASESCU l-a facut cu generozitate si pe care ei au uitat sa-l faca : sa fie linga OAMENI, sa fie printre OAMENI, sa faca CEVA pentru OAMENI … si nu doar pentru partidul (turma) din care fac parte. Sa actioneze astfel incit sa reduca si sa elimine capusarea bugetului tarii prin “inginerii financiare” mai putin sau mai mult mascate …

  BASESCU este primul presedinte al Romaniei de dupa ’89 care a facut cu adevarat ceva pentru romani, si a aratat ca se poate ”

  BASESCU MERITA VOTAT
  si PENTRU AL DOILEA MANDAT !

  Aceasta este (doar) parerea mea .

 7. Vlad Lungu said

  am November 20 2009 @ 6:18 pm

  Basescu asta pe care il tot lingeti in fund este un personaj compromis dpdv moral. Nu e evident pentru toata lumea deja ?

  A demonstrat si in aceasta campanie ca fura ca un mizerabil.
  De la site-ul spunesituDA.ro, la sloganul “noi vrem respect” si la scrisoarea jenanta pe care am gasit-o in posta in care Basescu, simbolul nesimtirii spune de “Romania bunului-simt”. Bine ca nu a zis “revolutia bunului simt” ca mi se parea ca suna a ceva cunoscut.

  V-ati pierdut mintile sau scrieti asta pentru ca luati 10 de lei pentru fiecare comentariu pe care il puneti pe net si apoi il trimiteti la partid ?

 8. ghe said

  am November 20 2009 @ 7:25 pm

  “Iubesc dictatura, dar il urasc pe dictator” – un singur amendament am a face aici. Dictatura nu-i decat o vorba goala, o teorie, in viata reala nu exista asa ceva, exista doar Oligarhie si asa a fost dintotdeauna.

 9. apocas said

  am November 20 2009 @ 9:29 pm

  constitutia e prost scrisa, oricum ea a fost scrisa pt un adrian nastase da s-a nimerit altfel
  au patit-o si rusii cu o constitutie pt gorbaciov cu care a guvernat eltin
  dar la:
  pre?edintele nu are nici un cuvânt de spus. M? rog, el poate s? î?i spun? cuvântul, dar nu e nimeni obligat s? ?in? seama de declara?iile pre?edintelui.

  la textul precedent asi remarca si varianta inversa : parlamentul spune (este consultat) si predeintele nu tine seama;
  sa fie o constitutie pe surzi?

 10. Robert Moonchild said

  am November 26 2009 @ 10:31 pm

  e cumva pagina pupindosistilor lui baselu? Ca unii ii canta ode mai lungi decat ii canta vadim si iliescul lui impuscatu’ .
  NU sunt fan psd, doamne fereste, dar nu pot sa cred ca mai exista tembeli care cred ca besescu e o fecioara neprihanita care se gendeste la binele nostru , si ar fi facut atatea in ultimii 5 ani de dictatura democrata, dar nu l-au lasat mogulii si mafiotii, care pe de alta parte faceau afaceri si cu familia lui. Si buzata de ficasa nu ar fi ajuns nici in parlamentul soimilor patriei daca nu era fata lui. cine naiba ar trimite in strainatate, cu o functie importanta, o persoana care nu cunoaste nici macar limba materna ?? Va dati seama cum suna engleza ei? cu inflexiuni rusesti ca si la baselu’.
  Problema nu se pune asa , ca baselu a facut enorm pentru romania si ceielalti nu… Toti au facut doar pentru ei!! si asa va fi si dupa alegeri.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: