Ai voie sa lucrezi daca primesti pensie de urmas?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=34977
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am November 19 2009 @ 12:36 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. vrajitorul.eu said

  am November 19 2009 @ 12:37 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. Marinescu Raluca said

  am November 30 2009 @ 5:52 pm

  BUna ziua, as dori sa stiu care este salariul mediu brut pe luna noiembrie(decembrie)Gasesc foarte multe variante pe internet si nu stiu care este cea corecta.Va multumesc

 4. Vlad said

  am May 27 2010 @ 10:09 am

  Buna ziua.
  Beneficiez si eu de pensie de urmas doar ca nu o primesc de la CNPAS ci de la M.A.I.-pensii (tata a lucrat in cadrul armatei), urmez cursurile unui master si as vrea sa stiu daca situatia de mai sus se aplica si in cazul meu. De asemenea daca puteti sa-mi spuneti cine se ocupa aceste pensii, pe cine as putea intreba (un numar de telefon, o adresa de e-mail).
  De asemenea as vrea sa stiu care este salariul mediu brut.
  Va multumesc anticipat

 5. alice said

  am June 23 2010 @ 7:48 am

  Buna ziua.Am si eu o problema urgenta. Primesc o pensie de urmas de pe urma tatalui meu si si lucrez la o firma cu carte de munca part time.Conform celor de la casa de pensii nu depasesc un anume venit ca sa imi sisteze pensia. Dar, marea problema este ca in urma anului trecut am avut niste activitati independente de pe urma carora am primit niste banuti. Acesti banuti pe care i-am primit ma pot afecta la pensie? Se iau in vreun fel in seama la calcului pensiei? A trebuie sa declar la finante venitul care l-am avut din activitatile independente, ei deja avand in baza lor de date toate detaliile cu venitul meu independent.Va multumesc anticipat.

 6. iulia said

  am September 13 2010 @ 6:37 pm

  buna!am si eu o mare nelamurire.beneficiez de o pensie de urmas,sunt studenta,daca as dori sa ma angajez part time as mai primi pensia?doresc rapsuns urgent!

 7. Cristina said

  am February 16 2011 @ 12:29 pm

  Buna ziua.Eu sunt studenta in anul 2 la facultate,primesc pensie de urmas dupa urma lui tata.Am mai lucrat ca promoter o data,sa lucrezi asa nu afecteaza pensia nu? ca lucrez part time pe o perioada de 2 sapatamani si depasesc salariu brut,afecteaza? pot sa nu mai primesc pensia daca as mai lucra asa?
  Acum am aflat ca a aparut o noua lege 263 /2010 care iti pemite sa lucrezi si nu iti mai ia pensia dar nu am gasit ce articol e.
  ma poate ajuta cineva sa imi zica dak e adevarat k poti sa lucrezi si sa nu ti se ia pensia

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: