Banner

Primarii PNL din Ilfov, nu il vor sustine in turul II pe Geoana

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=34938
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. ildiko said

  am November 19 2009 @ 9:21 am

  Sincer, nu vad care liberal (PNL) ar vota cu basescu care este la fel de rosu ca geoana.

 2. Asociatia Clientilor Bancilor din Romania said

  am November 19 2009 @ 9:58 am

  exista si primari psd care-l sustin pe Crin, motivatia fiind una de ordin moral, legata de calitatea lui Geana!

 3. vrajitorul.eu said

  am November 19 2009 @ 12:56 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. asistentapentruconsumatori.ro said

  am November 19 2009 @ 12:56 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 5. Luca said

  am November 19 2009 @ 2:10 pm

  Geoana e disperat ca poate rata turul doi
  — Speriat de Crin Antonescu, candidatul PSD da rateuri din ce in ce mai evidente, care au culminat cu manipularea duelului televizat si greva de la Metrou

  PSD risca sa piarda cursa pre­zidentiala inca din primul tur. Strategiile de campanie gan­dite de echipa lui Mircea Geoa­na sunt din ce in ce mai pagu­boase pentru Prostanac. Gre­va de la Metrou, declan­sata de locotenentul-sindica­list Ion Radoi la ordinul lui Geoa­na, a provocat un ade­varat cu­tre­mur in PSD. Cu gandul la faptul ca cei 650.000 de bu­curesteni il vor injura pe Berceanu, PDL si Basescu, tandemul Radoi-Geoana a blocat Capitala pro­vocand un haos de nedescris si furia a cel putin doua mi­lioane de oa­meni. In plus, subiectul a fost tratat pe larg si de tele­vi­ziunile locale, clien­ti ai me­troului fiind si romanii care aveau treburi in Bucu­resti. Cererile lui Radoi sunt cu atat mai periculoase cu cat pun in pericol acordul cu FMI. Con­form Acordului, Metrorex se afla sub supraveghere iar even­tualele cresteri salariale nu pot depasi in niciun caz inflatia, adica 3,5%, iar Geoana a fortat un minim 20%. Ca manevra Prosta­na­cului a fost dezastruoasa au dovedit-o si milogelile de ieri ale unor lideri PSD, in frunte cu Geoana si cu traseistul Bog­dan Niculescu Duvaz, care au rugat presa sa nu dea vina pe partid pentru greva lui Radoi.
  O alta miscare care i s-a spart in cap lui Geoana a fost vizita de prosternare la Moscova. Credul in cuvantul tatucului Iliescu, cel care i-a dat celebra porecla – Prostanacul, candi­datul PSD s-a furisat la Kremlin sa amaneteze Ro­mania cre­zand ca lumea n-o sa afle. Bom­boana de pe co­liva a pus-o directorul general al TVR, Alexandru Sassu. Fidel or­dinelor de partid, acesta a anuntat cu de la sine putere ca pe timpul de antena al lui Antonescu va avea loc un duel televizat in sapte can­didati, nu in cinci cum se con­venise. An­terior, Geoana a refuzat dez­ba­terea in trei, cu Antonescu si Basescu. Cu toate ca seful statului, liderul PDL, Sorin Oprescu si repre­zentantul UDMR au anuntat ca nu sunt la cheremul lui Hrebenciuc si nu vor veni intr-o lupta la gra­mada, Geoana a declarat suav ca el va fi pre­zent pe timpul de antena al lui Antonescu, dar, evident, nu intr-un duel mai prelung cu el. Teama Prosta­nacului ca nu va intra in turul doi este atat de evidenta, incat face orice pentru a se feri de candidatul liberal.
  Geoana salvat de Tribunal
  Judecatorii au decis ca greva de la Metrou e ilegala, punand capat astfel prostiei politice pe care a facut-o liderul PSD
  Tribunalul Bucuresti a decis, ieri, sa admita cererea condu­cerii Metrorex de constata­re a nelegalitatii grevei membri­lor Sindicatului Unitatea – Sindicatul Liber Metrou si a decis incetarea ei de indata. Practic, prin aceasta decizie, Justitia i-a intins o mana de ajutor presedintelui PSD Mircea Geoana, care nu mai stia cum sa se spele pe maini de o greva pe care singur “o comandase”. Evaluarile pesedistilor au dat chix o data in plus: daca si-au zis ca o greva la metrou (com­panie aflata in subordinea ministrului PDL Radu Bercea­nu) va diminua sansele prese­dintelui Traian Basescu, pese­distii au ajuns in situatia ca nu mai stiau daca propriul candidat, Mircea Geoana,
  va mai intra in turul doi al alegerilor prezidentiale. Toata ziua de ieri, pesedistii s-au lamentat si au incercat sa convinga electoratul ca n-au nicio legatura cu greva de la metrou. Iar acum spera ca bucurestenii sa uite ce-au patimit in ultimele doua zile!
  Sindicalistii de la metrou au fost obligati ieri sa isi reia imediat activitatea normala, in urma hotararii Tribunalului Bucuresti, care a decis ca greva acestora este nelegala. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.
  Dupa aflarea deciziei, seful sindicalistilor de la metrou, Ion Radoi, membru PSD, a anuntat ca protestatarii se vor supune legii si din aceasta dimineata se reia circulatia la metrou. Se pare ca si Radoi abia astepta un motiv sa inceteze greva. Nu numai ca facea mai mult rau propriului partid, PSD, si candidatului Mircea Geoana, dar risca si ca sindicalistii sa nu-i mai fie alaturi, pentru ca pretentiile anuntate nu aveau nicio legatura cu realitatea. La inceput, sindicalistii, impinsi de la spate de Radoi, au cerut, pentru anul viitor, o majorare salariala de 26,5%, pentru ca apoi pretentiile sa le mai scada: “numai” 20%. Ceea ce, din start, este o pretentie ce nu poate fi onorata de niciun Guvern pana in 2011. Motivul: acordul cu Fondul Monetar International (FMI). In acordul stand-by, asumat pe vremea cand si PSD era la guvernare, cuprinde si un punct referitor la monitorizarea unor companii detinute 100% de statul roman si care primesc subventii de la bugetul public. “In urma primei evaluari, monitorizarea se va concentra pe urmatoarele intreprinderi publice: C.N. Cai Ferate CFR, SN Transport CFR Calatori, CN a Huilei, Termoelectrica, CN de Autostrazi si Drumuri Nationale, Metrorex, SN de Transport Feroviar CFR Marfa, Electrocentrale Bucuresti, SC Electrificare CFR si Administratia Nationala a Imbunatatirilor Funciare”, se arata in documentele transmise de guvernantii Fondului Monetar, pe 8 septembrie, cand PSD inca nu parasise Cabinetul Boc. Conform acordului cu FMI, la cele zece companii monitorizate fondul de salarii nu poate depasi inflatia. Conform Bancii Nationale a Romaniei (BNR) tinta de inflatie pe anul viitor e de 3,5%, astfel ca salariile nu pot sa creasca decat cu cel mult acest coeficient. Iar “concesia” lui Radoi, care a coborat pretentiile de crestere a salariului de la 26,5% la 20% nu este decat o manipulare asupra propriilor sindicalisti. Pentru ca o crestere cu mai mult de 3,5% a fondului de salarii arunca in aer acordul cu FMI, cu toate consecintele care decurg de aici!
  De altfel, pana si Radoi se pare ca si-a dat seama ca nu mai poate “sa bata campii”. “La un moment dat, am plecat de la ideea sa acceptam o crestere a fondului de salarii pe 2010 cu 3-4 procente (n.r. – cam cat tinta de inflatie pe 2010), urmand sa vedem la ce prime se poate renunta sau la al 13-lea salariu. Deci efectiv se renunta la multe alte facilitati financiare ca sa putem sa dezamorsam acest conflict. Din pacate nu s-a dorit acest lucru”, a declarat Radoi marti seara, conform NewsIn.
  Milogelile pesedistilor
  “Fac un apel la ministrul Berceanu sa intre intr-un dialog real cu cei care reprezinta sindicatele de la metrou. Fac un apel si catre sindicalistii de la metrou sa inteleaga ca prin astfel de atitudine si prin iritarea, in mod firesc, a sute de bucuresteni nu-si ating scopul, ci, dimpotriva, isi fac situatia si mai complicata. De aceea invit la dialog si invit la incetarea neintarziata a acestei greve”, a declarat, ieri, Mircea Geoana. El a adaugat ca PSD se disociaza de aceasta forma de protest. “Nu are nimic de-a face cu PSD si daca ar fi vorba sa ma uit politic si electoral cred ca cineva care are un interes impotriva PSD poate provoca o astfel de greva intr-un astfel de moment”, a afirmat presedintele Senatului. “Domnul Radoi reprezinta un lider de sindicat, are probabil presiunile sale, dar este clar ca Berceanu intarzie in mod deliberat dialogul si incearca in mod politic si politicianist sa escaladeze o tensiune, sperand ca acest lucru se va duce in decontul PSD”, a conchis Mircea Geoana.
  Radoi urecheat de PSD Giurgiu
  PSD Giurgiu, organizatie din care face parte si Ion Radoi, liderul sindical de la Metrorex, se delimi­tea­za de actiunile de protest care au dus la paralizarea circulatiei in Bucuresti.
  “Nu spun ca nu inteleg preocuparile angajatilor de la Metrorex, cred cu tarie ca au nevoie de majorari salariale, ca noi toti de altfel, de aceea cred ca dialogul dintre sindicat si Ministerul Transporturilor trebuie sa depaseasca orgoliile inutile, intretinute de ministrul de resort Radu Berceanu”, a declarat Anca Opre, purtator de cuvant al PSD Giurgiu, transmite Agerpres.
  Purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu Duvaz, a declarat ca ideea potrivit careia PSD s-ar afla in spatele grevei de la metrou este o diversiune si ca Traian Basescu si PDL actioneaza “in mod cinic, mentinand greva”, vazand ca a prins aceasta miscare. “Faptul ca, aseara (n.r. – marti), ministrul Radu Berceanu a revenit la tratative, de unde lucrurile pareau sa se aseze pe un bun fagas si greva sa fie oprita, si a retras oferta facuta catre sindicate – care erau in curs de a se angaja sa stopeze greva – ma face sa cred ca este o actiune cinica a lui Traian Basescu si a celor care il sustin pentru a mentine greva, vazand ca a prins diversiunea ca PSD este in spatele grevei”, a sustinut Duvaz.
  Duvaz l-a acuzat pe actualul presedinte ca nu a mediat “in mod intentionat” conflictul dintre sindicate si administratie, desi a fost chemat si ca, in plus, “a pus paie pe foc, declarand ca cel mai mare partid din Romania este in spatele grevei, folosind acest disconfort creat bucurestenilor ca o arma de campanie”. Presedintele Traian Basescu si liderii PDL au sustinut ca in spatele grevei de la metrou se afla PSD.
  Luca ILIESCU – ziua@ziua.ro

 6. unQ said

  am November 20 2009 @ 9:58 am

  @ildiko
  Fata draga, s-ar putea sa ai un ,,filtru” defect!

 7. centurion said

  am November 24 2009 @ 11:03 am

  domnule senator(sau colaboratori, ma rog), atentie la exprimare! mai sunt oameni care tin la frumusetea limbii romane >> “sa nu isi aduca aportul” = pleonasm(al?turarea unor cuvinte care repet? inutil aceeasi idee)!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: