Trei creditori cer falimentul Egger Romania

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=34765
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


1 Comentariu pana acum»

 1. M4 said

  am November 18 2009 @ 6:37 pm

  Ura, poate scapam si de Kronospan-ul din Brasov- sunt clienti ai lui Egger. Si poate mai ramane ceva padure netaiata in Radauti. Asta chiar a fost o veste buna. Multumim.
  Austriecii astia au venit la noi pentru ca in Austria nu au voie sa taie padurile, nu au voie sa deschida fabrici de mobila care sunt foarte poluante datorita adezivilor. La noi le-au dat voie – sa taie paduri, sa faca fabrici gen Kronospan – adevarate bombe ecologice.
  Se spune ca la Brasov, cu toata impotrivirea locuitorilor, s-a putut deschide fabrica datorita sustinerii PDL. Adica primarul PDL al Brasovului nu a ascultat de nenumarati specialisti care au atentionat ca poluarea in Brasov va fi aproape de dezastru. Cateva ONG-uri ecologice au intervenit dar, dupa procese, mitinguri, informari, tot nu au reusit sa-i opreasca. Stolojan se afla in spatele afacerii. Veti trece prin Brasov cu masca de gaze pe nas pentru ca formaldehida eliberata de Kronospan este ucigatoare pentru oameni, animale si plante. Am adunat dovezi – catastife intregi cu ce se intampla la fabricile Kronospan din tara si din strainatate. Sunt niste criminali.
  V-am scris mai demult despre subiectul acesta, dar fara efect.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: