Ministerul S?n?t??ii a decis: vaccinare cu produse expirate Începe genocidul!

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=34771
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


15 Comentarii pana acum»

 1. Victor said

  am November 17 2009 @ 2:47 pm

  Acum 20 ani un mos cam nebun si sinistra lui sotie au primit cateva gloante fiind acuzati de genocid. Dupa 20 de ani Videanu vrea si el sa incerce sanzatia?

 2. Mladin Dorian said

  am November 17 2009 @ 6:45 pm

  Vaccinarea trebuie sa ramana facultativa atata timp cat non-vaccinarea nu creeaza un risc major de… sanatate pentru cei din jur

 3. gelu said

  am November 17 2009 @ 7:06 pm

  subscriu la cele scrise de Victor.

 4. mihai-ticu said

  am November 17 2009 @ 7:23 pm

  eu am baiat,dar nu asta conteaza,atata timp cat eu ca parinte nu sunt de acord sa vaccinez copilul cum sa vina un timpit sa-l vaccineze fara sa fim intrebati noi parintii??????????????????????????????
  sa-si vaccineze copiii lor!!!!!!!!!

 5. Angie said

  am November 17 2009 @ 7:47 pm

  Sa avem pardon! Genocidul nu a fost niciodata intrerupt…el a continuat si dupa uciderea Ceausestilor pentru genocid, asa ca sa nu mai vorbim degeaba. Adevaratii ucigasi sunt printre noi…iar Ceausescu e mic copil pe langa ei ! Dar se pune intrebarea: ei de ce nu sunt condamnati la moarte si executati pentru genocidul pe care l-au continuat si dupa 1989 pana in prezent si din prezent si in viitor ???? Acesta continua prin orice mijloace:vaccinuri, ascunderea documentului E…pentru tratamente in strainatate, tratamente aiurea si dupa ureche, medicamente expirate, conditii de trai necorespunzatoare pentru cei saraci si foarte saraci, lipsa protectiei sociale, somaj, salarii mizerabile, pensionarea atunci cand omul nici nu mai poate merge, de fapt pana la pensionarea lor, iesi deja din viata cu picioarele inainte….si Doamne cate nu mai sunt de spus!
  Oare “revolutia asta de rahat”a adus ceva pentru tot romanul, sau doar pentru hotii si lichelele care ne conduc????

 6. Gopo said

  am November 17 2009 @ 9:51 pm

  Adevaratul GENOCID si adevarata SUBMINARE A ECONOMIEI au inceput in tara noastra abia dupa excursia la Targoviste din data de 25 dec 1989 a dibaciului si a sinistrei lui sotii .

 7. Gopo said

  am November 17 2009 @ 9:52 pm

  Cucuveaua stie de ce.

 8. Elena said

  am November 18 2009 @ 7:50 am

  Nu vedeti ca bogatii( HOTII ) tarii noastre se trateaza in afara , pentru orice flec, chiar si analizele tot afara le fac. DE CE???????????? Simplu, la noi se aplica medicina mai mult dupa ureche ( in majoritatea cazurilor) si fara dotarea necesara.Medicul nostru de familie te intreaba ce ai si-ti da reteta fara sa te consulte, fara analize, fara nimic. De multe ori oamenii cer retete si le se dau. Am ajuns sa ne tratam singuri dupa ureche. Ti-e frica sa mai ajungi pe mainile lor. Cat despre vaccin… poate o fi bun poate nu, dar trebuia sa se astepte terminarea cercetarilor. Daca era bun nu mai exista aceasta boala in lume, mai ales in America.

 9. Ovidiu said

  am November 18 2009 @ 8:10 am

  Cum poate MR.Urban sa scrie Min Sanatatii a decis..incepe macelul, cand acolo este colegul dumnealui de partid Videanu….

  Chiar ne batem joc de bunul simt???????

 10. Rau da Genial@Ovidiu said

  am November 18 2009 @ 9:18 am

  Pai tocmai de aia sa apreciem ca dl. Urban discuta si acuza, si nu baga chestiunile astea sub pres; Hai sa nu mai fim asa de tampiti Ovidiule

 11. nimenialtul said

  am November 18 2009 @ 12:15 pm

 12. corcodel said

  am November 18 2009 @ 3:15 pm

  Domnule Iulian oare cine e a guvernare? Cine conduce ministerul sanatatii? Nu cumva e de la PDL? Si atunci de ce stati cu mainile in san si doar creati subiect de discutie pe blog? E mai dificil probabil, sau sigur, sa va puneti colegii de partid in cap …. acum sa va vedem cat de combativ sunteti, cat de eficient.

 13. NM said

  am November 18 2009 @ 4:19 pm

  Buna ziua,sunt mama unei fetite de 13 ani.Saptamana trecuta am fost chemata la scoala unde am vizionat un film trimis de MS despre acest virus,si in care o jurnalista de 27 de ani vindecata de cancer de col a explicat importanta vaccinului.Medicul scolii ne-a asigurat ca nu va vaccina nici un copil fara acordul parintilor,dar nu am completat nici un formular daca suntem de acord sau nu.Nu stiu ce sondaj de opinie s-a facut,unde, cand,la cate persoane ca au ajuns la 52% pro.Cred ca este o informatie bazata pe minciuna.

 14. STEFAN NICOLETA said

  am November 18 2009 @ 8:08 pm

  Am avut cancer de col,cam acum 3 ani,nu era asa de mediatizat acest virus,HVP.Asa ca am facut 25 raze de radioterapie si o operatie.AM DOUA FETE GEMENE DE 21 ANI,NU AS FII DE ACORD CU ACCEST VACCIN,CHIAR DACA AM TRECUT PRIN CE AM TRECUT.NU ASTA E RASPUNSUL,RASPUNSUL E O VIATA RESPONSABILA.SI CHIAR SUNT BINE,NICI NU IMI VINE SA CRED CA AM TRECUT PRIN ACEL COSMAR.ASA CA,PAREREA MEA E SA NU VA EXPUNETI COPI LA ASA VACCIN,NU SE MERITA,CHIAR DACA PRIN ABSURD SE POATE DEMARA BOALA…SE POATE SI INVINGE!SI CHIAR FUMEZ DESTUL DE MULT,SI MUNCESC,SI NU IAU TRATAMENTE NATURISTE,DE FAPT DE LA OPERATIE NICI NU AM MAI FOST BOLNAVA DE NIMIC.INCLIN SA CREDCA E VORBA DOAR DE O MENTALITATE SANATOASA,DE O FAMILIE EXTRA.

 15. adfsgdhfj said

  am June 2 2013 @ 3:19 pm

  Trebuia sa se duca la o alta firma de cercetare si avea un rezultat real.
  La gfk romania rezultatele sunt dupa dorinte :)

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: