Pot sa dau in judecata statul roman, pentru ca mi-am pierdut casa si locul de munca din cauza crizei financiare ?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=34436
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. vrajitorul.eu said

  am November 11 2009 @ 5:04 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am November 11 2009 @ 5:04 pm

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. Ovidiu said

  am November 11 2009 @ 6:05 pm

  Mihaela, cu toata simpatia, dar daca vrei sa scapi de banca trebuie sa pleci din tara, sa devii rezident al unei tari care permite falimentul personal si acolo nu te mai ajunge banca din Romania.

  Din pacate statul roman nu isi protejeaza cetatenii si vei fi pusa in situatia de a plati urmatorii 30 de ani, 2-300 de euro lunar, ptr ca banca a primit doar 20 sau 30 mii de euro pe apartamentul pentru care tu te-ai indatorat cu 90.

  Alta solutie nu prea e, asta doar in cazul in care castigi 2-3000 euro lunar si va simtiti in stare sa va inchideti datoria in 2-3 ani.

  E trist, dar e singura solutie reala. Tarile nordice au un sistem de protectie foarte bine pus la punct, in Olanda somajul este 3% in vestul Germaniei lucrurile isi revin.

  Adunati cat puteti aduna inainte ca firma la care lucrezi sa dea faliment, bilet wizz doar dus, iar acolo in prima saptamana va faceti actele de rezidenta si va cautati joburi.

  Gasiti hostel-uri in care puteti locui cu 2-250 euro lunar.. iar mancarea va mai costa inca 300..

  Se poate scapa de banci, doar plecand!!!

 4. ady said

  am November 11 2009 @ 9:05 pm

  La urma urmei lumea e mare,ai de unde alege,puteti pleca in alta tara si la revedere.La un moment dat guvernul si bancile or sa-si dea seama ca mai bine actionau si ei ca altii decat sa piarda. in alte tari ale UE si nu numai,daca ajungi in imposibilitatea de a plati ratele ,statul garanteaza pentru tine intre 1 si 3 ani,nu ajungi pe strazi.dar pana la normalitate mai e mult in romania si nu cred ca are rost sa stam aici sa experimentam pe pielea noastra.
  problema e ca daca statul ar interveni prin masuri legislative , bancile nu si-ar putea face de cap,preturile la apartamente nu ar fi de 2-3 ori mai mari decat afara,plus ca sectorul de constructii si altele ar merge ok cu cerere constanta. dar…

 5. S Mihaela said

  am November 12 2009 @ 1:02 pm

  Multumesc frumos pt raspuns

  Raspuns trist dar macar stiu la ce sa ma astept ….
  totusi nu inteleg de ce la Americani pur si simplu in timpul crizei li s-au luat casele si atat…au stat ei pe strazi dar macar nu stiau ca au de platit la o casa pe care nu o mai au…

  poate pana la urma se v-a adopta si la noi o lege asa cum spuneati si d-voastra care sa ajute si oamenii nu numai sa le dea in cap sau in urmatorii ani dc lucrurile or sa mearga tot mai prost o sa asistam la sinucideri in masa prin randul romanilor..

  cazul meu pot spune ca este (ironic fiind zis) unul fericit nu am copii, macar atat nu trebuie sa le dau seara de mancare si asa cum ati zis incerc pe tot posibilul sa aman acest moment si pt ca sunt o persoana cu buna intentii nu am apelat din start la un avocat si acum incerc sa rezolv problema baniilor asa ca am inchiriat 2 cam din 3 s.a.m.d incerc
  sa fac fata cumva insa nu se stie cat pot mentine acest echilibru…..

  oricum multumesc inca o data pt raspuns si sper ca legea la care speram atatia sa ajunga si in Romania cumva…(dc trebuie semnata vre-o petitie pt asta puteti conta pe mine si sigur pe toata Romania :) )

 6. Adrian said

  am November 16 2009 @ 11:00 am

  in tot raul e si un bine!
  situatia asta va va obliga sa plecati intr-o tara civilizata unde sa va cresteti copii si unde sa va simtiti mult mai protejati de stat chiar si ca emigranti!

 7. george mihai said

  am March 8 2010 @ 12:17 am

  care sant pasi pentru a da in judecata statul roman?
  acuzatia pe care o aduc statului roman este urmatoarea:
  a-m lucrat la o firma care in ultimile opt luni nu ne-au platit,am depus plangere la protectia munci Pitesti si Bucuresti si nu sa luat nici o masura, si nici nu cred ca se va lua din cauza influentelor(tipic romanesc).

 8. nica vicentiu said

  am July 7 2011 @ 1:37 pm

  am incercat sa pun pe picioare o mica afacere cu mobila am investit la i nceput banii mei ,dar la un momentt dat am apelat si la imprumuturi,
  -am un leasing pentru o masina de transport marfa(pe care o conduc p
  ersonal)
  -am un credit luat in 2010 pentru a sustine firma (nu pentru casa,concedii sau alte cheltuieli personale care nu ar putea creea plus valoare)
  -am crezut ca daca investesc in ceva care ar produce plus valoare procedez corect dar constat ca m-am inselat.
  am facut sacrifici foarte mari,am incercat sa fiu la zi cu ratele la banca,cu plata la furnizori,cu plata chiriei pentru spatiu,cu plata angajatilor si nu in ultimul rand cu taxele si impozitele catre statul roman.
  -cu toate acestea de doua luni nu mai pot

  -am incercat sa muncesc,sa ceez locuri de munca dar nu se poate
  -am investit in publicitate,am incercat sa vand un mobilier de calitate
  -dece nu functioneaza m-am intrebat si raspunsul a fost foarte simplu datorita masurilor de austeritate aplicate de statul roman populatiei.
  -populatie saracita= imposibilitatea functionari mele ca firma.
  -consider aceasta situatie un caz de forta majora nu eu am ceeat aceasta situatie de pauperizare a veniturilor populatiei,de ce sa platesc eu pentru masurile luate de stralucitii nostri guvernanti?
  -poate eu am fost un slab manager dar daca privim ROMANIA ca un SRL se afla pe pierdere desi are cei mai straluciti economisti,manageri etc la dispozitie,concluzia tara pierdere eu pierdere

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: