Teapa de la Beck International

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=34376
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


9 Comentarii pana acum»

 1. Dani said

  am November 11 2009 @ 8:44 am

  Au beneficiat de o excursie gratuite, au semnat un contract, si acum mai vor si banii inapoi? Nu e cam mult?

  Pai solutia e simpla, deschideti un proces, demonstrati cu acte medicale ca ei sunt IRESPONSABILI, si nu au apacitatea de DISCERNAMANT, si ca au semnat contractul fara sa il poata citi, deoarece sunt fie COMPLET SENILI, fie analfabeti, prin urmare semnatura e nula….

  Daca totusi sunt constienti, sa isi recunoasca greseala, au semnat, entuziasmati de produs, si gata.

  Daca nu l-au incercat, de unde sa stie ei ca nu e bun? Si de ce vor acum sa rezilieze un contract? Ca au realizat ca e prea scump obiectul cumparat de ei?

 2. azeroth said

  am November 11 2009 @ 9:39 am

  Mare e gradina Domnului!!!
  Am fost odata la o prezentare unde se vindeau niste paturi de lana, costau cica 2500 lei dar numai atunci le puteai cumpara cu 1200 lei.
  Firma era venita de prin Ungaria.
  Am vazut produse similare in Tesco in Ungaria la 400 lei…

  Aspiratoare minune…bullshit.

 3. asistentapentruconsumatori.ro said

  am November 11 2009 @ 10:56 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 4. vrajitorul.eu said

  am November 11 2009 @ 10:56 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 5. tudor cristina said

  am November 24 2009 @ 5:01 pm

  TATAL MEU ESTE SI EL UN INSELAT AL FIRMEI BECK.ARE 80 ANI.LA CONFERINTA I-AU SPUS CA SI-A ACHITAT PRODUSELE DAR ACASA AM VAZUT CA CEI 500 LEI REPREZENTAU AVANSUL,RAMANAND INCA 1500 LEI DE PLATIT PESTE O SAPTAMANA. CHIAR MAI AU NESIMTIREA SA VINA LA USA MEA,DUPA CE CER DE 10 15 ORI MAI MULT PE ELE?
  CAUTATI PE;WWW.BIZOO.RO/FIRMA BRICO DESIGN.
  FIRMA ACEASTA DISTRIBUIE ACELEASI DACA NU ACESTE PRODUSE LA PRTUL 200 LEI PT ASP SUPER ASP PE CARE BECK IL VINDE CU 3000 LEI.ASP VERTICAL ESTE 132 LEI.PATURILE CARE NU SUNT PATURI CI ,PROTECTIE PT SALTEA,APROX. LA FEL,SE GASESC LA ; ALL FOR HOME; ,LA 145 LEI.CINE POATE SA COMPARE SI SA-I VERIFICE PE ASTIA CARE AU JEFUIT CEL PUTIN JUMATATE DIN CEI CE AU FOST IN ACESTE EXCURSII?

 6. un pagubit said

  am March 30 2010 @ 4:20 pm

  Si tatal meu a fost pacalit de aceasta firma dar am reusit sa reziliez(denunt) contractul in termenul legal de 7 zile lucratoare. Nu au comentat nimic avand in vedere prevederile ordonantei 160/1999. Asa ca nu asteptati sa treaca timpul: trimiteti prin recomandata postala cu confirmare de primire cererea de denuntare a contractului si apoi duceti-le “produsele” inapoi la sediu sau trimteti-le prin posta cu plata ramburs (cf ordonantei 160/1999 trebuie sa plateasca ei).
  Va urez bafta!

 7. ROTARU said

  am April 6 2010 @ 11:43 am

  am primit in cutia postala mai multe reclame.dintre ele mi-a atras atentia fluturasul firmei BECK.daca participai pe data de 06.04.2010 la ora 09.30 la un show informativ despre noile produse si pachete turistice ale firmei,primeai un pranz gratuit si un cadou ales.plus o excursie ptr.2 persoane in TURCIA .la ora 09.00 am sosit si eu la adresa indicata.erau in jur de 35 persoane ,si tot mai soseau.la ora 09.30 erau aproape 50 persoane ,dar nu se vedea nici o miscare.oamenii au inceput sa vocifereze si a aparut cineva care ne-a spus ca va mai dura putin si vor incepe programul. la 09.50 aaparut un tinerel si a anuntat ca datorita locatiei nu pot participa decat 25 de persoane,restul pot participa de la ora 15.00.imi pare rau ca nu am fost informat corect si mi-am stricat programul pe ziua respectiva.banuiesc ca si ei pierd deoarece primele erau numai persoane in varsta,atrase de reclama la pranzul gratuit.

 8. Teapa Beck International si in Craiova | Firme Craiova said

  am April 19 2010 @ 1:53 pm

  […] – TEAPA […]

 9. unu altu' said

  am May 19 2011 @ 11:39 am

  BECK International se numeste acum BEST REISEN. Teapa si-a schimbat numele, ptr ca deja tot internetul e inundat de grozaviile celor de la BECK aka BEST REISEN. Aviz amatorilor!!

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: