Exper?ii prezinta cel mai rau scenariu posibil in cazul gripei porcine, ca nefiind chiar atat de infricosator

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=34349
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. X1 said

  am November 10 2009 @ 5:14 pm

  Nu trebuie sa auitam faptul ca multi din asa zisii “experti” au in spate exact comapaniile care produc otravurile astea. Si de deci marele “expert” va aparea la TV sustinand vaccinul, iar poupulatia vazand ca un EXPERT spune ca e SAFE, atunci chiar ca e “safe”. SI asta e o tehnica buna de manipulare. Oamenii niciodata(nu generalizez) nu vor judeca singuri daca e bun sa nu, daca aud pararea unui expert. Nici nu simt nevoia pentru as e informa,pt. ca nu-i asa ? E expert.. deci are dreptate. La ce sa-mi folosesc eu creierul si sa ma informez.

  Toata prostirea si manipularea asta se bazeaza pe lipsa de informare a populatiei care 80% din informatii le primeste de la TELEVIZOR. Efectele se vad de la o posta…

 2. Csaba said

  am November 11 2009 @ 3:35 am

  As vrea sa mi se comunice numele oricarei televiziuni care va prezenta acest raport.

 3. ion said

  am November 11 2009 @ 7:26 am

  Problema mea este urmatoarea:

  – Cati din cei ce au INTERNET sunt interesati de gravitatea evenimentelor prezente… dar mai ales viitoare, evenimente oferite de Bilderbergi???

  Fereasca Dumnezeu sa ne cenzureze, limiteze sau chiar sa ne taie INTERNETUL!!!!!!!

 4. Othelo said

  am November 11 2009 @ 8:07 am

  Media alternativa a castigat o conta impresionanta de poiata in State si nu numai.
  Recent, Fox News (apartinand lui Rupert Murdoch) care este in cadere libera, a consimtit sa transmita un serial extraordinar (chiar si media alternativa se mira ca au cedat atat de mult) al fostului guvernator si regizor de meserie, Jesse Ventura, intitulat “Teoria Conspiratiei”. Numai ca in film, dl. Ventura nu se invarte in jurul cozii (adica este prezentata doar o teorie a conspiratie de pe o pozitie “obiectiva” asa cum arata titlul) ci ataca direct si nominal unde este cazul toate problemele pe care le discutam noi aici: vaccinari, Codex Alimentarius, HAARP, Bohemians Grove, etc. Exista o miscare de rezistenta in State dar si in tarile occidentale, sincer sa fiu mult mai puternica decat credeam si au inceput sa treaca la ofensiva. Este vorba in special de medici, cadre superioare ale armatei (inclusiv generali)chiar si unii politiceni (fosti si actuali) care au intrat intr-o actiune de sa-i zicem activism hotarat. Unii sunt choiar glob trotteri in acest sens. Aceasta i-a determinat de exemplu si pe medicii germani sa ia atitudine, si in Germania aproape ca a fost compromis programul de vaccinare. Cu alte cuvinte s-a trecut la ofensiva si aproape sigur acest program de vaccinare se va dovedi un fiasco. Se pare ca la fel si cu noul cod alimentar va fi la fel. De altfel, unul dintre generali spunea ca singura modalitate de a castiga aceasta batalie este sa se treaca la ofensiva si sa se expuna la toate nivelele intr-o actiune concentrata acesti ticalosi psihopati care conduc lumea. Si cand spun psihopati, va rog sa o considerati la propriu. Foarte multi membrii marcanti ai elitei sunt in subsidiar pedofili, si au tot felul de apucaturi ciudate, care trec de grabita sadismului.
  Elita este acum mai expusa ca oricand si atacata din mai multe directii (acesta este si motivul pentru care ceilalti nu s-au unit intr-un bloc comun pentru a nu permite concentrarea atacului atacului iluminatilor,au si explicat asta intr-o emisiune)ca sa ii oblige pe ticalosi sa treaca la o defensiva care sa raspunda unui atac concertat din mai multe directii. S-ar putea sa se sparga buba, insa problema este ca membrii elitei vor incerca sa vina cu altceva, sper din tot sufletul sa nu fie o masura disperata si sa inceapa o conflagratie mondiala.
  Se vede treaba ca nu sunt invincibili,si nu pot tine toata situatia sub control asa cum vor, dar nici nu trebuie subestimati atata timp cat inca au puterea si influenta pe care o au.
  Sa speram ca va fi un tendinta care se va generaliza in cadrul armatei si politiei, in primul rand in State si un Marea Britanie.
  Nici nu stiu ce sa mai zic, poate un Doamne ajuta, sa ne lumineze pe toti.

 5. Radianu Mihai said

  am November 11 2009 @ 10:36 am

  inca un avertisment!!!!!
  NU VA VACCINATI DACA VRETI SA TRECETI CU BINE PESTE ACEASTA BANALA
  VIROZA CREATA IN LABORATOR!!!!!
  temeti-va de ce vor mai inventa mintile bolnave ale unui grup de ne-
  mernici care vor sa stapaneasca lumea!
  acest virus este doar o tatonare!!!!

 6. asistentapentruconsumatori.ro said

  am November 11 2009 @ 10:42 am

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.
  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 7. vrajitorul.eu said

  am November 11 2009 @ 10:42 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: