Muncitori romani exploatati

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=34286
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


3 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am November 9 2009 @ 4:48 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. www.vrajitorul.eu/ said

  am November 9 2009 @ 4:49 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. codin said

  am November 9 2009 @ 10:33 pm

  Tot tot tot cat e Ciprul acela, totul e o mafie care exploateaza la sange forta de munca straina cu complicitatea ambasadelor care ar trebui sa apere drepturile acelor amarati.Sunt si multe pramatii printre romanii de acolo, care fura si fac fel de fel de magarii.Insa, in ansamblu, comunitatea romaneasca din Cipru, daca pot sa ii spun asa, si stiti probabil la ce ma refer (cei care stiti cum merg treburile afara ), este o comunitate harnica si temuta deoarece lucreaza pe bani foarte putini si lucreaza bine.Un top al salariilor nu poate fi facut cu strictete, insa, de prin 1995, cand forta de munca straina a intrat masiv in Cipru,de departe conduceau bulgarii – la vremea aceea cu salarii intre 600 si 800 lire cipriote sau chiar mai mult. Apoi urmau rusii, si ei destul de respectati si temuti – incluzand aici si comunitatea georgiana. Apoi urmau romanii, cu salarii intre 150 si 250 sau, in cazuri aparte, chiar 300 – 400 lire cipriote, sau cipriot pounds. Pe ultimul loc se situau indienii cu salarii de pana la 100 sau 150 de lire cipriote pe luna. Pentru ultimele doua categorii salariile erau mizere, ma rog, una peste alta, comparativ cu ceea ce obtineau in Romania, cetatenii romani din Cipru erau multumiti. O alta comparatie demna de luat in seama era cea a statutului muncitorului strain in Cipru in virtutea importantei si sustinerii de orice natura – administrativa, de integrare sociala etc, pe care ambasadele fiecarei etnii le acordau propriilor cetateni. Exista dovezi care confirma implicarea ambasadorilor bulgari, rusi, mai putin indieni….si aproape deloc a celor de la ambasada romana. In Cipru functioneaza o retea internationala de crima organizata cum rar se mai pot gasi pe glob. O insula cu un statut aparte, unde mafioti de talie internationala precum si securisti de renume spala bani la greu si isi gasesc linistea si protectia dupa o viata aventuroasa si plina de suspans. Un paradis fiscal pe care muncitorii straini nu il vor intelege niciodata. Tot respectul pentru poporul cipriot, oamenii de rand, care sunt oameni de suflet si saritori de la care romanii au de invatat foarte multe.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: