Banner

Avioanele de mare tonaj fac viata insuportabila ilfovenilor din Pipera

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=34254
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


24 Comentarii pana acum»

 1. cristi said

  am November 9 2009 @ 1:03 pm

  Cand ati facut case acolo nu ati vazut ca sunteti langa aeroport ? acum ce mai sariti in sus… faceti case pe unde apucati si pe urma sunteti abuzati.

 2. ticut said

  am November 9 2009 @ 1:04 pm

  pai idioato…cand ti ai luat casa in zona aia, ca toti prvenitii de acolo, stiai ca osa iti treaca avioanele peste cap!!! acu esti crizata de zgomot???muta te din zona si data viitore gandeste, ca de aia ai cap pe umeri, nu doar ca sa ai ce coafa!!!!

 3. asistentapentruconsumatori.ro said

  am November 9 2009 @ 1:09 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 4. www.vrajitorul.eu/ said

  am November 9 2009 @ 1:10 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 5. Catalin HN said

  am November 9 2009 @ 1:57 pm

  Vinovata este in primul rand Primaria, care a dat autorizatie de constructie intr-o zona aflata in apropierea unui aeroport (sau pe culoarul de zbor). Chiar si in aceasta situatie, daca totusi cineva si-a luat casa in zona, a facut-o pe proprie raspundere; faptul ca e un aeroport in vecinatate se vede cu usurinta iar optiunea de a cumpara o casa in acea zona este una personala. Asa incat, nu va mai plangeti, d-na Alice Furtuna si daca nu va convine, mutati-va in alta zona.

 6. radu said

  am November 9 2009 @ 3:00 pm

  chiar erau niste naivi cind au vrut sa construiasca pe culoarul de zbor ? acum ar vrea sa mute astia aeroportul?
  totusi poate alti ar dori sa aibe si ei ceva avioane pe cap…

 7. radu said

  am November 9 2009 @ 3:04 pm

  scuze,va fac o confidenta doamna,de anul viitor nu va mai zbura de pe baneasa aceste companii care va fac viata un calvar,ci Herculess,

 8. Marius said

  am November 9 2009 @ 4:09 pm

  Tare asta cu Hercules! :) Sa vezi atunci zgomot…

 9. Elena said

  am November 9 2009 @ 4:23 pm

  Madame, impusca-te cu toti ai tai parvenitii!

 10. Radu said

  am November 9 2009 @ 4:25 pm

  Tare asta. Noi am fost batuti in cap si ne-am facut case in Pipera langa aeroport, macar sa mutati aeroportul a-ti putea si voi….Cum dracu poti sa iti faci casa acolo si dupa sa te plangi ca avioanele fac galagie? Maine-poimaine o sa ceara oamenii sa deviem raul pe malul caruia si-au facut casa, ca sa nu ii mai ia apa la fiecare cativa ani. Rugati-va sa nu rateze unul vreo decolare sau aterizare.

 11. Radu said

  am November 9 2009 @ 4:28 pm

  Tare asta. Noi am fost batuti in cap si ne-am facut case in Pipera langa aeroport, macar sa mutati aeroportul ati putea si voi….Cum dracu poti sa iti faci casa acolo si dupa sa te plangi ca avioanele fac galagie? Maine-poimaine o sa ceara oamenii sa deviem raul pe malul caruia si-au facut casa, ca sa nu ii mai ia apa la fiecare cativa ani. Rugati-va sa nu rateze unul vreo decolare sau aterizare.

 12. blondutzu said

  am November 9 2009 @ 4:30 pm

  Vinovata este cucoana fiindca stia foarte bine ca este aeroportul Baneasca in zona. Ea credea la fel ca toti parvenitii de Dorobanti ca se va desfiinta aeroportul. Greseala ei!!! Daca as fi in locul celor de la Autoritatea Aeronautica, as porni toate avioanele de tonaj mare in acelasi timp sa ii invat minte ca alta data sa construiasca case langa aeroport!!

  ASA LE TREBUIE ACESTORA “FIINTE”!!!

 13. bunicu said

  am November 9 2009 @ 4:35 pm

  Stimata duduie, noaptea acum e liniste ce nu va mai convine??? Si inca ceva nu avioanele de mare tonaj fac zgomot pt ca nu greutatea e definitorie pt zgomot ci motoarele. personal am auzit unele avioane sub 50 t greutate care faceau mult mai mult zgomot decat un Airbus sau un Boieng. Ca si cei mai de sus va intreb in momentul in care ati achizitionat teren/casa in zona aceasta ce ati crezut? Ati aplecat urechea la samsarii care v-au turnat tot felul de gogosi? Mergeti la ei cereti despagubiri pt ca atunci cand au vandut exista in contract si o declaratie pe propia raspundere in care ei spun ca ternul casa/ nu are probleme.(si rugati-va la Dzeu sa nu se intample ceva si sa fiti in acel moment acasa).

 14. blondutzu said

  am November 9 2009 @ 4:36 pm

  SI INCA CEVA: AEROPORTUL BANEASA NU SE VA DESFIINTA NICIODATA.

 15. blondutzu said

  am November 9 2009 @ 4:36 pm

  SI INCA CEVA: AEROPORTUL BANEASA NU SE VA DESFIINTA NICIODATA.

 16. aspida said

  am November 9 2009 @ 5:14 pm

  întaresc ce-a spus Catalin HN… primaria ce-a pazit? cum a dat autorizatia de construire?
  Sau, reformulez: câta spaga ati dat ca sa va faceti casa acolo, pentru ca v-au îmbrobodit unii si altii ca Aeroportul se va desfiinta pentru bunastarea dvs?
  Aveti tupeu, nu gluma! Tupeu + nerusinare ce concorda cu adjectivul ce vi-l dadeau unii mai sus… parveniti…
  Parveniti, suportati!

 17. Ceau?escu said

  am November 9 2009 @ 6:50 pm

  Parvenit? ?i proast?, mult mai proast? ca Elena@Alice Furtuna

 18. Igor said

  am November 9 2009 @ 9:00 pm

  Doamna cere o parere si este jignita. Putem sa ne exprimam fara sa folosim asemenea cuvinte precum parveniti etc. S-a mutat intr-un cartier rezidential(UNICON), nu si-a cumparat singura terenul de la samsari( cum spunea cineva).
  Doamna, mutati-va. Sunt multe zone frumoase in nord, una din ele fiind in spatele padurii Baneasa, unde construieste Felicity.Stiu ca vi se pare greu…dar…macar incercati. Vor fi strazi mult mai largi si nu este o zona sub culoare aeriene.

 19. Csaba said

  am November 9 2009 @ 9:27 pm

  Pai cred ca ar fi bine ca aeroportul sa fie demolat, si cei care pina acum zburau, sa mearga cu carute trase de cai sau magari, sa nu o trezeasca pe doamna care si-a facut casa, fara sa ceara sau sa primeasca autorizatie si de la aeroport. Ca deh, acum cateva saptamani ma intrebam, retoric, cat mai dureaza pana un imbecil isi face casa pe pista de decolare si va cere sa nu mai treaca niciun avion pe proprietatea sa.
  Hai Romania!

 20. Bondocel said

  am November 9 2009 @ 10:19 pm

  Da, intradevar este un subiect TARE si specific romanesc, nu avem minte si pe urma ca sa fie si mai clar pentru toata lumea acest lucru ne mai si planegm ca am facut o prostie mai mare decat noi !
  Cel mai destept in aceasta afacere a fost Becali care va vandut terenurile ………..

 21. Cuibul said

  am November 10 2009 @ 2:11 am

  Incredibil!pisica raioasa….sa darame astia aeroportul!si sa-i si despagubeasca….Cum si-o facut banii dna ca sa isi ia casa acolo?declaratie avere,etc.,exista?Sau Tamara i-a promis ca se rezolva tot?Sa va dea wizz air ul de 50 de ori mai multe zboruri imbecililor!din cauza voastra,cu credite cu tot,cand v-ati aruncat sa va luati “vile”,s-a dus dracului piatza!

 22. Niuco said

  am November 10 2009 @ 2:53 am

  madama instiga la acte teroriste impotriva aeroportului baneasa, iar unu din dactilografi a postat anuntul …

 23. ildiko said

  am November 10 2009 @ 10:58 am

  Abuz a fost construirea caselor in zona aeroportului. In rest nu aveti decat sa rabdati sau sa va mutati.

 24. Ela said

  am November 10 2009 @ 11:19 pm

  Locuiesc in Buftea, intr-un apatament cu doua camere. Zona frumoasa (aproape de MEDIA PRO), aer curat, liniste…Doamna, mie-mi plac tare mult avioanele, nu vreti sa facem schimb de locuinta?

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: