Reclamatie PIRAEUS BANK ROMANIA SA – credite ipotecare fost angajat DINU MARIA (marja majorata)

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=34145
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. www.vrajitorul.eu/ said

  am November 5 2009 @ 12:09 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am November 5 2009 @ 12:09 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. www.magazinterapeutic.ro said

  am November 5 2009 @ 9:20 pm

  sa ii facem praf si pe astia !

 4. vieriu catalina said

  am November 6 2009 @ 12:36 am

  Salutari!Imi pare rau ca aceasta banca v-a facut numai necazuri si bine ca ati luat atitudine!eu am intampinat astazi alta problema,si anume:am un cont in euro si unul in lei si aveam de scos cateva sute de euro(bani pe care mi-i vireaza cineva periodic in cont) si ma duc la sediul central din magazinul unirea!acolo,stupoare:nu puteti scoate banii din CONTUL DVS,ne trebuie o confirmare din partea sucursalei unde ati desshis contul!m-am enervat la culme,sincer,pentru ca erau banutii mei aia si functionarul bancii era un incompetent!cum sa iti ceara aprobare!!!da la ce naiba iti mai deschizi conturi la banca?daca te deplasezi cu cardul sa te refuze sa te atingi de un cont care nu e credit,e pur si simplu un cont in care iti pune bani seriosi cineva!mentionez faptul ca la agentia de pe pantelimon am scos in bucuresti de 3 ori sume in valuta si nu mi-a cerut nimeni confirmare de la sucursala din municipiul suceava unde am deschis contul!!!rusine sa la fie!!dupa ce imi scot banutii imi lichidez conturile!nu meritam servicii pe care sa le platim si sa fie de foarte proasta calitate!

 5. Asociatia Clientilor Bancilor din Romania said

  am November 6 2009 @ 8:27 am

  Scriu de peste 4 luni despre aberatia maririi marjei acestei banci. Partea frumoasa este ca majoritatea din cei cu care discut au reusit sa se inteleaga cu banca si au revenit la dobanda initiala, deci se poate. Cititi modul de actiune al lor si faceti la fel. Cu atat mai mult cu cat ai lucrat in banca, si afirmi ca sti mai mult decat ei, ai putea sa reusesti, si poate-mi spui si mie “ce e inauntru”.

 6. sosu emilian said

  am January 10 2011 @ 2:31 pm

  ce pot face am achitat 10 rate impreuna cu o cerere pentru diminuarea perioadei de creditare detin si documente in acest sens si mi sa spus in decembrie 2010 ca mai am pina in martie 2012 am sunatsi la 0800801802 dar fara nici un raspuns concret sa mi pun un avocat sa merg la protectia consumatorului/? sunt din bacau ma numesc sosu emilian tel.0740183907 creditul a fost pentru nevoi personale banca pireus bank bacau.am mers si la dna director al bancii si mia spus sa contatez bucurestiul la tel.de mai sus iar aici ma trimit din nou la banca rog daca se poate sa fiu ajutat cu o parere sa ies din impasul asta.detin toate documentele legale

 7. stan constantin said

  am June 18 2011 @ 6:24 pm

  Creditul meu este in farnci elvetieni si aproape nu mai pot face fata cu datoriile . trebuie sa reesalonez dar fara majorari de dobanzi. altfel voi renunta si probabil voi fi executat silit.

 8. vrabie vasile said

  am May 29 2014 @ 12:33 pm

  Ma numesc Vrabie Vasile si am la banca piraeus un credit ipotecar in franci contractat in anul 2007 atunci cand nimeni nu aproba credit in euro sau in lei pe motivul ca francul este cea mai stabila moneda si uite asa ne-a dat la temelie .Nici nu cred ca este cazul sa mai spun ca este din ce in ce mai greu sa tin pasul cu ratele .Problema mea este insa alta .Cand a fost aprobata legea 50/2010 nu am fost anuntati si deci nu am semnat nimic in legatura cu majorarea marjei cu 2 procente .Din cate stiu trebuia sa fiu instiintat in scris si numai eu puteam sa hotarasc daca semnez ori nu acel act aditional In momentul in care am facut sesizare la sucarsala kogalniceanu unde am incheiat contractul mi s-a spus sa fac sesizare la sediu .Am facut acest lucru iar raspunsul bancii a fost ca au aplicat OUG 50/2010 recunoscand ca nu am fost anuntat sa ma prezint in termenul legal de 60 zile dar totodata au spus ca nu erau obligati sa faca acest lucru .Deci sa inteleg ca este legal sa mareasca marja fara ca sa mi se aduca la cunostinta acest lucru? la fel am avut probleme si cu asigurarile pe viata si pe imobil In 2010 am platit dublu pentru asigurarea pe viata bani pe care i-am pierdut bineanteles .Acum m-am trezit cu o notificare prin care mi se aduce la cunostinta faptul ca trebue sa platesc asigurarea pe imobil cu o lista de asiguratori in conditiile in care eu am achitat asigurarea la data scadenta si anume in luna martie 2014 la asiguratorul cu care am colaborat de cand am facut creditul si anume Allianz Tiriac .Venind cu dovezi am fost pus sa semnez o declaratie prin care reiese ca a fost rezolvat pe cale amiabila dar dupa doua saptamani am fost instiintat ca am de achitat suma necesara pentru asigurarea pe imobil la un asigurator ales de banca .Cand am contactat sediul piraeus bank nici nu stiau ca am fost si am semnat acea declaratie .Deci sa inteleg ca in aceasta banca nici nu stiu unii de altii si probabil fiecare face cam ce crede el ca ar trebui iar noi platim ca prostii Deci ce este de facut ? cu

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: