De ce platesc romanii taxa TV ? Ca sa aiba TVR bani sa comande sondaje politice pro-Geoana

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=34135
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


10 Comentarii pana acum»

 1. www.vrajitorul.eu/ said

  am November 5 2009 @ 11:51 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am November 5 2009 @ 11:51 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. ildiko said

  am November 5 2009 @ 1:25 pm

  Basescu a descoperit roata. Manipularea prin sondaje este o joaca de copil pe langa cum foloseste referendumul pentru campania sa electorala. De unde are bani pe vreme de criza acuta sa-si comande ditamai afise pentru campania opulenta? Din banii nostri? Poate nu direct, din sponsorizari care vin tot din banii nostri.
  Fiecare candidat se descurca cum poate, basescu are la dispozitie tot aparatul/srviciile de stat, de asta a pus la cale scenariul ridicol cu guvernul croitoru, vroia neaparat sa ramana la guvernare.
  Ii doresc pensionare usoara, asta il asteapta.
  Romanii platesc taxa radio/tv pentru ca niciun partid aflat la guvernare nu a vrut sa se puna rau cu radio-televiziunea de stat, cine stie cand au nevoie de serviciile acestora. Cu taxa ii pot santaja, nu faci ce vreau, taiem taza si nu mai papi bani.

 4. ildiko said

  am November 5 2009 @ 1:26 pm

  erata: taxa

 5. cbabeanu said

  am November 5 2009 @ 4:17 pm

  Taxa radio-tv se plateste nu ca sa i se faca reclama lui Geoana, asa cum in mod ridicol pretindeti Dvs. Aceasta taxa este un abuz pt ca posturile publice, desi ne iau bani cu de-a sila, ne mai iau alti bani prin firmele de cablu si dau publicitate la fel de multa ( si de nesimtita ) ca posturile private.

 6. eu said

  am November 5 2009 @ 4:36 pm

  Toata stima TVR 2 !!! Ma uit la filme linistit fara reklama nenorocita de la ceilalti.

  Voi plati in continuare abonamentu la TVR.

 7. Serban said

  am November 8 2009 @ 11:14 am

  “Tu”, amice, esti off-topic, omule. Aici este vorba despre firme. Plateste sanatos si uita-te cat vrei la programele TVR. Insa, chiar si ca persoana fizica, ar trebui ca plata taxei sa fie optionala si nu conditionata de existenta receptoarelor. In acest fel, persoanele deosebit de incantate de programele TVR (si ale SRR, de asemenea) ar avea posibilitatea sa cotizeze la bunastarea membrilor celor doua societati “publice”, iar ceilalti nu ar fi siliti sa plateasca pentru ceva ce nu ii intereseaza. Codarea programelor ar putea fi solutia tehnica aplicabila. Abia atunci s-ar vedea, practic, cat de scazut este interesul populatiei pentru emisiunile respective. Dar asta ar duce la scaderea drastica a veniturilor. O situatie cam greu de digerat pentru “ei”, nu-i asa ?

 8. Scam Detector said

  am December 3 2009 @ 3:24 pm

  Foarte putini se mai uita la TVR, insa toata lumea e obligata sa plateasca taxa. In concluzie: Consumi ori nu, platesti si gata!

 9. evo said

  am February 2 2010 @ 7:50 pm

  pe langa taxa tv, televizuina nationala mai primeste bani de la buget in fiecare an => concurenta neloaiala fata de statiile tv private!

 10. alex petrescu said

  am July 16 2010 @ 10:18 pm

  Uitati-va la Otv ca dupa Magda Ciumac vine Basescu cu Tolea si cu Roxy manelista sa faca politica :))) Televiziunea poporului :)))

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: