Bancile sau imbogatit prin credite toxice iar acum nu au bunul simt sa isi ajute clientul

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=34179
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. AntiBancar said

  am November 5 2009 @ 7:54 pm

  Da. O sa obtina numai suturi undeva (ma scuzati doamna). “Actelor si normelor interne ale bancii”. Care acte? Care norme? Alea care se modifica in fiecare zi fara ca noi sa stim? Si apoi ne baga comisioane de nu le putem plati? Vreti un raspuns adevarat. Iata.
  1. Scoteti-va din cap ideea ca bancile va ajuta. Nu. Ele vor doar sa le dati banii inapoi si un “mic” profit. Care in unele cazuri (de fapt cele mai multe) este de doua ori mai mare dacat suma imprumutata. Nu ii intereseaza de unde luati banii ei vor doar sa-i dati inapoi. Si sa nu aud pe cineva ca spune “Ia uite si la asta pai doamna s-a dus ca avea nevoie”. Da avea dar si banca daca nu da credite nu are de unde face profit.
  2. Duceti-va cu capul sus la “sacali” si spuneti-le ca nu aveti de unde sa platiti rata. Cereti-le sa negociati nu reesalonarea platilor. Ei asta vor reesalonare sa va ia mai mult. Cereti-le NEGOCIEREA DOBANZILOR SI A COMISIOANELOR. Nu vor? Trimiteti-le o scrisoare cu confirmare de primire prin care le spuneti ca nu mai puteti plati rata si cereti oficial renegocierea contractului. Sunt obligati sa raspunda in 30 de zile. Apoi rugati un avocat care va este prieten, sau unul care ia mai putini bani si purtati-i prin tribunale. Nu v-au instiintat ca s-a marit dobanda. Va adreseaza injuri. Va ameninta cu recuperatorii. Scrisoarea de mai sus o sa va ajute in sensul ca dumneavoastra dati dovada de buna credinta iar ei sunt niste profitori ( judecatorul va tine cont de asta ). Si asa dureaza mult timp dumneavoastra le scrieti iar oficial cu confirmare de primire ca de la data cutare suma pe care puteti sa o alocati pe luna este de… si ca pana se termina procesul nu veti plati un leu in plus.
  3. Nu va speriati. Nu au ce sa va faca. Dumneavoastra sunteti “victima” m-ati inteles. Mai un protest in fata bancii ( adunati rude, prieteni) , mai o aparitie pe la televizor in care spuneti ce rea e banca, mai o declaratie prin presa. Duceti-va in fiecare zi la banca, stresati-ii, sa aveti grija sa aveti o camera de inregistrare pana la urma se va scapa cineva si va va ameninta ( “Daca nu ne dati banii va facem va dregem”) si stiti ce? I-ati prins. Va duceti frumos le faceti plangere penala si castigati sigur procesul si cereti daune suma cat aveti de dat inapoi.
  4. Nu mai semnati contracte fara sa le cititi. Bine asta deja asta e o poveste. Nu toata lumea a facut dreptul. Dar tineti minte un lucru: NU MAI SEMNATI CONTRACTE IN CARE DOBANDA E VARIABILA, COMISIOANELE NU SE SPECIFICA EXACT CUANTUMUL LOR. Cand va duceti sa semnati un contract negociati. Nu vor? Plecati. Va duceti in alta parte. Nu acceptati prima oferta care va iese in cale.
  5.Imprumutati-va la rude prieteni. Dati banii inapoi cu dobanda dar stiti ca daca o luna doua nu aveti de unde da prietenii, rudele va pasuiesc. Banca va va soma sa platiti si va va baga la rau platnici.

  Sa zicem ( conform raspunsului dat de doamna de la asistenta consumatorilor) ca pana la urma o banca va acorda un credit. Ca sa acoperiti ce aveti de dat. Si pe asta cum il acopriti? De unde veti lua bani daca dumneavoastra nu aveti acum? Ganditi-va serios.

 2. Dani said

  am November 6 2009 @ 9:38 am

  Adica ceva de genul: am datorii, nu le pot achita, sunt restanta, dar mai vreau sa iau inca un credit pentru ca am nevoie de bani…

  Daca eu m-as duce la Dvs, ca persoana fizica, si v-as explica acelasi lucru (ca am nevoie de niste bani, pentru ca-s plin de datorii), mi-ati da bani imprumut? Sunt convins ca nu…

  De ce bancile ar face-o?

 3. www.vrajitorul.eu/ said

  am November 6 2009 @ 11:24 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. asistentapentruconsumatori.ro said

  am November 6 2009 @ 11:24 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 5. www.magazinterapeutic.ro said

  am November 6 2009 @ 4:22 pm

  pina nu ii vom elimina FIZIC pe cei din virful bancirolor nu vom face ni8mic !Streagul si toporul pe ei fratilor ca nu s emai poate !

 6. Niuco said

  am November 6 2009 @ 7:34 pm

  sigur aia de la provident va ajuta

  dati un telefon, sacalii sunt toata ziua langa el

 7. Victor said

  am November 9 2009 @ 9:21 am

  A naibii gramatica!!! SE scrie “”s-au imbogatit””, nu sau. Voi scrieti mi-au ca pisica…miauuuu. Cine a scris titlul se pare ca a chiulit la gramatica.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: