Banner

Profetul celor 20000 de romani morti si-a dat demisia

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=34043
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


12 Comentarii pana acum»

 1. Ioan said

  am November 3 2009 @ 5:53 pm

  Ura, s-a intors gripa porcina si putem sa fim din nou panicarzi si apocaliptici. La urma urmei, ce poate fi mai bun pentru tiraje si audiente decat o spaima sanatoasa (sic)?, scrie Jurnalism Online, care arata care sunt efectele reale ale gripei porcine. Ca orice gripa noua, este foarte contagioasa. Dar nu neaparat foarte severa. Pana acum, ea a facut 1.000 de morti in Statele Unite ale Americii. Dar gripa obisnuita este legata de moartea a 36.000 de persoane, anual, in SUA.

 2. Virgil said

  am November 3 2009 @ 5:54 pm

  Adrian Streinu Cercel induce un sentiment de panica in populatie, a declarat marti, la Realitatea FM, Virgil Paunescu, consilier prezidential pe sanatate. “Filmul acesta seamana cu ceea ce s-a intamplat la gripa aviara – se iese zilnic in conferinta de presa, a mai murit o gaina, a mai cazut o cioara” si s-au achizitionat cantitati mari de dezinfectant pentru drumuri, neglijand faptul ca “pasarile au prostul obicei sa zboare si nu sa mearga pe drumuri”, a explicat el.

 3. Victor said

  am November 3 2009 @ 6:57 pm

  Duca-se invartindu-se impreuna cu tampitii care l-au numit si sustinut.

 4. http://www.urbaniulian.ro/2009/11/03/a-lansat-baxter-international-o-arma-biologica-in-ucraina/ said

  am November 3 2009 @ 6:59 pm

 5. need2trip said

  am November 3 2009 @ 7:34 pm

  oare a apucat sa isi ia spaga?
  nu prea cred, doar daca se importau cateva milioane de vaccinuri de la baxter, novartis sau GSK.
  cred ca i s-a impus demisia.
  la cat e de nemernic, nu ar fi avut decenta sa faca gestul asta.
  io pe astia ca el i-as baga in puscarie, pentru vreo 10 ani.
  fac mult rau omenirii astfel de minti manipulate de alte minti oculte.

 6. creator said

  am November 3 2009 @ 9:35 pm

  Cam de la inceput m-au “busit” cateva chestii:
  -E epidemie de gripa porcina dar nu am auzit de macar un singur porc bolnav..sau de vreun kg de carne de porc retrasa de pe piata (daca altcineva a auzit…mea culpa)
  -Gripa porcina e cam aceeasi poveste cu gripa aviara…si desi data trecuta erau “colectate si arse” mai toate gainile de data asta…nimeni nu analizeaza porcii….de parca doar de la oameni poti lua gripa asta…nu si de la porci, cu toate ca E GRIPA PORCINA!!!!
  -NU STIU CUM SE FACE DAR APAR INTR-UNA NUMAI BOLI ALE ANIMALELOR DOMESTICE (de consum)! Ba boala vacii nebune, ba gripa aviara, ba gripa porcina… Ma intreb pisicile, cainii papagalii si alte oratanii “neconsumabile”….de ce nu se imbolnavesc?…
  ….SAU NU E PROFITABIL?..
  STAU SI MA INTREB PANA CAND O SA NE MAI INSULTE ASTIA INTELIGENTA CU ATATA NESIMTIRE..

 7. Elena-Ilfov said

  am November 4 2009 @ 11:10 am

  Streinu Cercel e un foarte bun profesionist. Dar un duh rau l-a pus sa intre in politica. Si asa a inceput sa faca greseli impardonabile! Ca asa e la noi! Ia sa fi stat cuminte pe margine si sa-si fi vazut de treaba lui!

 8. Zolly said

  am November 4 2009 @ 12:29 pm

  http://www.urbanviorel.ro/category/date-despre-mercur-in-vaccinuri/

  http://urbanviorel.ro/category/vaccinuri/

  http://urbanviorel.ro/index.php?s=gardasil

  http://urbanviorel.ro/category/eugenism-eugenics/

  http://urbanviorel.ro/index.php?s=bazac

  http://urbanviorel.ro/category/ministerul-sanatatii/

  http://urbanviorel.ro/category/ciuma-rosie/

  http://urbanviorel.ro/category/silgard/

  http://urbanviorel.ro/category/autismulautism/

  http://urbanviorel.ro/2009/07/15/ce-nu-vedeti-in-mass-media-atentie-maxima-bayer-exposed-hiv-contaminated-vaccine/

  Oameni buni nu sunt impotriva medicinei moderne, iau pastile, am facut vaccinuri insa e timpul sa ne informam si sa realizam ca lucrurile acestea sunt reale , periculoase si suntem lasati in bezna ! Ca de obicei exista factori care posteaza si pe acest blog , care ar vrea toti sa ne vaccinam precum vitele si sa inchidem ochii la informatiile care sunt covarsitoare si privesc niste lucruri extrem de periculoase pentru sanatate !

  Deschideti ochii, cititi, documentati-va si nu mai inghititi gogosi !

 9. R G said

  am November 4 2009 @ 2:14 pm

  Sunt un om simplu si am o nelamurire: cand a fost ” boala vacii nebune” , lui bunica- mea la tara i a luat vaca sub pretextul ca e bolnava. Vaca era sanatoasa tun, dadea mult lapte..etc, o vaca buna. La fel si pe ala vecinilor, le- au ridicat oamenii de la primarie, pentru a nu se extinde boala. Bun, dar de ce nu au luat si vacile rapanoase din sat? Cele care aratau urat si nu dadeau lapte sau erau batrane…nu s a uitat nimeni la ele, sa le ia…probabil ca nu i au interesat.
  Cand a fost cu gripa aviara, la fel, numai puii si gainile frumoase. Acum bunica- mea creste porci si se apropie craciunul… Ea intotdeauna ingrijeste animalele f bine. Sa inteleg ca o sa ramana fara porci?
  Si o intrebare: la anul va fi gripa ratelor? Ca vreau si eu sa i spun ce sa creasca, sa nu aiba iar bafta sa ramana fara ele…

 10. Catalin HN said

  am November 4 2009 @ 8:03 pm

  Pe acest blog nu a aparut on informatie foarte importanta asupra acestui subiect, care schimba fundamental rolul dr. Streinu Cercel; acesta a vrut sa produca in Romania dozele de vaccin, NU sa le IMPORTE. De aici si atacurile asupra lui. Se pare ca cineva din pdl (ghici cine?) ar fi dorit aceste importuri, iar dr. Streinu Cercel i-a “stricat” “afacerea”. Asa ca s-a lansat un atac media asupra lui, inclusiv prin intermediul acestui blog. Rusinica, d-le Urban. Adevarata dvs. fata incepe sa iasa la iveala.

 11. Victor said

  am November 6 2009 @ 12:10 am

  Ne-am bucurat degeaba. Videanu ilpastreaza secretar de stat. Halal guvern PDL!!!

 12. Catalin HN said

  am November 6 2009 @ 1:08 am

  Daca e adevarat ce spune “Victor” (si cred ca este, “Victor” avand pana acum postari de buna calitate), atunci asta dovedeste ce spuneam acum 2 zile: pdl-ul este implicat in aceasta afacere ! Vedeti d-le Urban, ca nu este doar un interes personal al lui Streinu-Cercel cum spuneati dvs. ? Ce dovada mai buna vreti decat faptul ca Videanu il pastreaza secretar de stat ?

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: