Banner

Faliment la o brutarie facuta cu bani europeni: “Romanii n-au vrut sa manance paine facuta de tigani”

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=34051
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. need2trip said

  am November 3 2009 @ 7:29 pm

  hehehe :)
  hai ca asta a fost tare :)

 2. Dani said

  am November 3 2009 @ 10:02 pm

  Asta e un pretext… cumparatorii nu au habar cine produce painea e care o cumpara… la baza deciziei de cumparare stau alti factori:
  – distributia bine facuta
  – marfa la vedere
  – ambalaj atractiv
  – produs de calitate (daca nu sunt multumit, aleg altceva a doua oara)

  Niciodata cand am luat paine nu m-am uitat la cei care o produc… si nici macar nu cunosc locatia fabricilor de paine, darmite proprietarul… iar daca acesta e rrom, isi poate angaja rromani, ca sa nu aiba probleme…

 3. Daniela said

  am November 4 2009 @ 7:49 am

  Nici eu nu ma interesez cine e administratorul societatii. De obicei ma uit daca e curat magazinul, cum arata vanzatorii, cum e expusa painea, daca stau mustele pe ea, daca vanzatoarea pune mana direct pe paine. La cei care fac distributie ma uit daca au masini curate, intretinute bine etc. Si foarte importanta e CALITATEA painii. Plus ca eu sunt dezamagita de faptul ca la noi nu mai exista brutarii traditionale, locuri unde sa se faca painea fara afanatori si alte minuni ale chimiei moderne, paine facuta in conditii moderne dar cu aspect, gramaj si gust ca painea de casa (e drept, e investitie mai mare, rulaj mai mic dar consider ca ar supravietui o asemenea afacere)…

  Deci, nu consider ca motivul etniei patronului e motiv sa nu cumperi un produs de calitate, mai ales ca piata romaneasca e multiculturala, nu e o piata nationalista…

 4. Daniela said

  am November 4 2009 @ 7:55 am

  Plus ca si in articol scrie ca erau varza in domeniu si ca nu stiau ‘secretele cuptorului’. IAr faptul ca acum tipa de etnie roma inca lucreaza acolo si afacerea merge e un semn 😀

 5. Elena said

  am November 4 2009 @ 10:36 am

  1. Nu sunt ROMI, ci sunt TIGANI. Parca am stabilit o data lucrul acesta! Sunt si ei oamneni, dar sunt tigani!
  2. Cum sa mearga o afacere daca nu era condusa de cineva care sa aiba macar catusi de putin habar de ea?
  3. De trei ani imi fac painea in casa, din faina cumparata de la tarani (cunoscuti si verificati). Nu va imaginati cum e! Am luat aceasta decizie dupa ce o vecina, angjata la o fabrica de paine, mi-a povestit despre …. FATA CARE NU SE VEDE A PAINII!

 6. Marian, Constanta said

  am November 4 2009 @ 5:24 pm

  Nu stiu daca e fatza care nu se vede, dar poate ne povestesti si noua.

  Tiganii nu aveau cum sa tina afacerea aia cu brutaria, ca ei tot ce stiu e sa fure. Asta e traditia lor. Un tigan care munceste face de rusine tribul.

  Oare de ce nu sunt verificati tiganii cu super palate, racordati ilegal la reteaua electrica, cu masini destul de scumpicele, lanturi groase de aur ca abia se pot misca, etc ? Ca sigur nu sunt facuti prin munca, cel putin nu munca cinstita.

  Dar cine sa-i verifice , atata vreme cat tiganii au politia, procuratura, judecatorii si politicienii la degetul mic ?

  Se daduse in presa ca nu stiu care tigan are nasi la puradeii lui din toate categoriile : procurori, judecatori, primari, politicieni de varf, etc Omul e asigurat din toate partile. Fereasca sfantul sa ai vreo treaba cu ala, ca esti mancat.

  ETERNA SI FASCINANTA ROMANIE ! = o mare tiganie .

 7. andy said

  am November 4 2009 @ 8:58 pm

  Sunt roman, dar din experienta proprie am avut tangente si cu romani si cu romi/tigani carora le-am dat pe datorie si ghici…romanii sunt repetenti la a-si achita datoria si trebuie sa-i suni ca au trecut ceva luni de cand au zis ca vin cu banii, pe cand romii asa cum sunt vazuti de rau cand au zis ca vin cu banii au venit, daca cumva nu poate atunci cand a zis vine si zice ca intarzie. Nu zic ca mai sunt si uscaturi ca peste tot …dar cred ca majoritatea cu care ma salut pe strada sunt romani de alta etnie.
  N-aveti decat sa ma injurati dar mai bine pot pune baza pe un cetatean de etnie rroma decat pe un roman.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: