Banner

Real Hypermarket din Berceni inchis de inspectorii OPC

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=33962
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


14 Comentarii pana acum»

 1. Iulian said

  am November 2 2009 @ 11:53 am

  vine campania, tb cotizat

 2. Daniela said

  am November 2 2009 @ 12:41 pm

  Mie mi-ar fi placut ca motivul sa fi fost urmatorul: casierele poarta haine murdare, au mainile murdare, au prea multe zorzoane pentru a fi considerate decente, vorbesc urat, trantesc produsele; angajatii care sunt responsabili de curatenie dau cu utilitare peste tine, tipa la clienti sa se dea din calea mopului; angajatii comerciali mai au putin si se suie cu liza pe tine sau tipa ca din gura de sarpe cand pun marfa pe raft; pe rafturi exista zeci de produse expirate, la raionul de carne miroase de parca ar fi adus toti mortii din cimitir; pestele e de multe ori in stadiu de descompunere… etc.

 3. Sapte Cai said

  am November 2 2009 @ 1:42 pm

 4. cris said

  am November 2 2009 @ 1:44 pm

  As completa observatiile Danielei cu faptul ca preturile afiste la rafturi sunt diferite (adica mai mici) de cele de la casa de marcat. Asa ca daca in timpul cumparaturilor iti calculezi ca ai cheltuit cam 100 ron, la casa domnisoara iti spune 150…..motivatia angajatilor: preturile sunt intoduse in casa de maracat de catre furnizor, nu de catre angajatul Real… drept pentru care daca ai reclamatii spune-le furnizorului… doar ca ei nu pot face public numele furnizorului…deci….

 5. Daniela said

  am November 2 2009 @ 1:49 pm

  Cris nu furnizorul introduce pretul. Acesta trece prin receptie marfa unde e scanat introdus in baza de date si apoi departamentul gestiune intocmeste nir-uri si calculeaza pretul de raft. Problema e ca nu le mai printeaza si daca le printeaza angajatii uita sa le mai puna pe raft. Ori sunt cretini ori vor sa scape mai usor de dat explicatii – la urma urmei e mai usor sa dai vina pe altul…

 6. Daniela said

  am November 2 2009 @ 1:49 pm

  a si daca vrei numele furnizorului te uiti pe spatele produsului si il afli.

 7. uniobag said

  am November 2 2009 @ 3:31 pm

  REAL,CORA, CAREFOUR NU ESTE NICI O DIFERENTA(poate prea putin la preturi). Credeti-ma ca nici cei care fac comenzi,negociaza preturi si produse nu au habar ce se intampla!! Vine o marfa sa zicem …..ce vreti, ei negociaza la o cantitate un pret de achizitie de… si la asta se adauga preturi de catlog, de raft, de expunere,etc…si asta azi…si daca maine iau alta marfa in aceleasi conditii(impuse) preturile vor fi altele… Ideea este ca am inceput sa umblu mai mult prin piete de cartier si sa gasesc produse mai ieftine decat in hyper,superextra sia alte bazaconii de gaselnite in ultima vreme care se termina in market. Si apropo de angajati, daca inainte erau straini marea majoritate a conducerii care faceau training, acum sunt doar romani si credeti-ma e chiar mai rau decat inainte. Pt ca cei care au fost pusi in functii de conducere ( acum doar romani mai mult de 90%) sunt mai rai deact strainii de inainte cand toata lumea se plangea de hyper,super si alte …ultra bazaconii si dadea vina pe straini. Nu ei sunt vinovati(daca au lasat ceva mostenire!!!) de ce intampla(poate doar ca educatie ce au primit-o unii conationali ajunsi in functii mari fara merit, singurul merit fiind acela de a impartasi ideile si progremele celor de afara(chiar fara nici o pregatire dpdv al legislatiilor in vigoare), si sunt asa multi,( poate mult prea multi). Poate, ca sa va faceti o idee, doar romanasii nostrii care au pascut oi sau vaci pe la tara(vezi diverse articole din ziare vis-a-vis de tema) si daca cineva poate vedea plangerile la ITM si alte institutii de stat( care nu au avut nici un rezultat, si asta va spun din experienta personala) poate atunci toti vor constientiza ca vina(asa cum se arata aici,in aceste reportaje, comentarii) nu apartine angajatilor de rand, celor de jos care se uita la cei care le arunca in fata injurii si alte comentarii vis-a-vis de ce se intampla in magazinul in care baga marfa la un raft sau scaneaza produse la o casa da marcat. CHIAR NU AU NICI O VINA!!!!!
  Vina apartine in totalitate celor care conduc, dar credeti-ma, chiar daca se pare ca romani su ce or fi ei conduc(sau au functie de conducere) ei doar fac ce li se spune si rezultatul poate fi acelasi ca in cazul holocaustului, “eu nu am stiut, asa mi s-a spus”. POATE CA DACA AM ACORDA MAI MULT CREDIT MICILOR INTREPRINZATORI(o sa fiti surprinsi de cate produse veti gasi mai ieftin deact in hyper,supra,mega hypermarketuri) poate vor disparea si asa zisele probleme, care apropo ne mananca o gramada de timp , nervi alte lucruri car pot fi induse de…………..poate stiti:))

 8. Ionel said

  am November 2 2009 @ 5:05 pm

  Ce bine! Numai ca asa e pe la toate hypermarketurile!

 9. Victor said

  am November 2 2009 @ 6:56 pm

  Din partea mea sa le inchida pe toate…cele cu preturi mi mari ca in Tesco Ungaria, sau Kaufland Ruse sau Billa Austria.

  Preturile din Romania sunt aberante.
  Ca si tva-ul la alimente, nepermis de mare, ilogic.
  Dar avem conducatori…ingineri si avocati numai creiere stralucite. Ne termina astia pe toti.

 10. george said

  am November 2 2009 @ 8:14 pm

  Duminica seara 01.11.2009, in jurul orei 21, am ajuns la real berceni.
  Am avut surpriza ca magazinul sa fie inchis.
  Am observat ca rafturile erau acoperite cu folie.
  O angajata din parcare ne-a spus ca magazinul a fost evacuat de urgenta si ca in niciun caz nu se va mai deschide in acea noapte.

 11. Csaba said

  am November 2 2009 @ 9:40 pm

  In Sfarsit!!!

 12. ochiul critic said

  am November 2 2009 @ 11:53 pm

  Pt. “uniobag”: bai baiatule, invata nene sa fii si tu coerent in exprimare, chiar daca aceasta este scrisa, sa pui si tu punct, virgula, punct si virgula, ca nu intelege nici dreak ce vrei sa spui cu exprimarea ta alambicata…
  Plus ca mananci din litere si expresii iar textul tau arata, drept urmare, ca dreak…

 13. ghe said

  am November 3 2009 @ 8:36 am

  Pentru cei ce vor sa cumpere produse romananesti, codurile de bare ale acestora incep cu 594 si 642.

 14. crbs said

  am November 3 2009 @ 12:14 pm

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: