Un reputat om de ?tiin?? rus avertizeaza: “Noi ar trebui s? ne temem de o noua epoca glaciara – nu de o catastrofica înc?lzire global?”

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=33887
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


11 Comentarii pana acum»

 1. http://www.urbanviorel.ro/category/incalzirea-globala-o-frauda/ said

  am October 30 2009 @ 4:21 pm

 2. www.vrajitorul.eu/ said

  am October 30 2009 @ 5:00 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 30 2009 @ 5:01 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 4. ady said

  am October 30 2009 @ 6:52 pm

  perfect adevarat,vrajeala cu incalzirea globala a fost bagata in fata pentru a se aplica taxe de poluare si alte aberatii unde evident romanii exceleaza!!

 5. Othelo said

  am October 30 2009 @ 8:31 pm

  Asta pentru cine mai avea dubii privind incalzirea globala, fenomen ce a incetat inca din 2007.

 6. Green Home said

  am October 31 2009 @ 1:35 am

  Interesant articol, chiar ma intrebam care este adevarata fata a incalzirii globale. De altfel am si observat scaderea temperaturii dar am considerat ca sa adaptat organismul meu cu temperatura de aici din Italia, iar eu nu sesizez ca nu m-ai curge apa pe mine ca in 2005. Da in 2005 chiar a fost naspa, acum imi dau seama de cele spuse mai sus.

 7. obiectiva said

  am October 31 2009 @ 9:56 pm

  destul de corecta observatia. daca avem in vedere ca in RO a nins inca din octombrie….sa nu se supere rusii iar pe noi, ca ne taie gazele…

 8. Csaba said

  am October 31 2009 @ 11:19 pm

  Si incalzirea globala, si gripa porcina si alte ¨pandemii¨ inventate sau create cu buna-stiinta servesc unui singur scop: umplerea buzunarelor jidanilor flamanzi de bani. Nu e interesant ca in vreme de criza afacerile lor merg bine pe cand restul lumii e pus cu botul pe labe, orbit fiind cu boli ce nu ar trebui sa fie asa de mediatizate…????????
  Ma intreb ce vor face cand numai ei vor avea toti banii din lume?

 9. crbs said

  am November 3 2009 @ 11:58 am

 10. birmaneza said

  am May 25 2010 @ 12:38 am

  incalzirea globala este o realitate nu incercati sa ne poluati creerul, cu informatii false! Apocalipsa lui Ioan este o realitate!

 11. Andronache Adrian said

  am August 28 2013 @ 10:33 am

  Clima Pamantului este variabila, toata lumea stie aceasta. Un an e mai cald, altul mai rece. Cativa ani sunt mai calzi, cativa sunt mai reci. Per ansamblu, temperatura medie multianuala a crescut. Cu foarte putin la Ecuator (cca 0.2 grd) si cu mai mult la Poli. Pe masura ce temperatura Polilor creste, curentul Golfului incetineste. Acesta este “caloriferul Europei de Nord”. Apele sale, cu debitul egal cu o mie de fluvii, cara caldura din Marea Caraibilor pana pe coastele Norvegiei si Olandei. Astfel, desi per ansamblu temperatura Pamantului creste, Europa se indreapta repede spre o noua Era Glaciara.

  Si mai exista un fenomen care acum se opune incalzirii globale, si care e generat tot de oameni. Global Dimming, datorat pulberilor si poluantilor varsati in atmosfera de sutele de mii de termocentrale si miliardul de vehicule aflate in circulatie, de miile de vapoare care folosesc cel mai prost combustibil posibil, pacura cu sulf, un singur astfel de cargobot poluand cat o suta de mii de autovehicule (sau un milion, dar nu-mi mai aduc aminte acum).

  Asa ca…nu-l mai luati pe NU in brate. Omenirea a ars in doua sute de ani atat carbon cat a fost inmagazinat de plante si animale (sub forma combustibililor fosili) in aproape cinci sute de milioane de ani. Tot CO2-ul varsat in atmosfera de vulcani de-a lungul milioanelor de ani este recapturat in scoarta prin depozitele formate din plantele si animalele care traiesc si mor in aceleasi perioade. Omenirea a consumat aproape o treime din cantitatea totala de carbon prinsa sub forma de petrol carbune si gaze. Inca o treime o va consuma in urmatorii 50 de ani, din ce in ce mai greu si la preturi din ce in ce mai mari. La sfarsitul celor 50 de ani, atmosfera Pamantului va avea aproximativ 550-600ppm CO2 si oceanele vor incepe deja sa elibereze tot CO2-ul care a fost deocamdata capturat in ele; pe masura ce oceanele se incalzesc, solubilitatea gazelor dizolvate scade, si CO2 se reintoarce in atmosfera. Sa te tii atunci viteza de incalzire a climei…

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: