Suntem manelisti dar ne fascineaza modelul german

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=33842
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


17 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 30 2009 @ 2:14 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. www.vrajitorul.eu/ said

  am October 30 2009 @ 2:14 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. ildiko said

  am October 30 2009 @ 3:51 pm

  Sa procedam ca in Germania, pentru asta trebuie sa scape PDL-ul de basescu si cireada,sa devina un partid care sa fie in stare sa ia hotarari, sa negocieze, sa-si promoveze valorile. In rest fiecare partid ar trebui sa renunte la politicienii compromisi.

 4. Eugen@ildiko said

  am October 30 2009 @ 3:57 pm

  Cata prostie se coaguleaza sub un nume ca al tau. Pai cireada de corupti si carnatari este la PNL/PSD fat-o

 5. Basescu presedinte said

  am October 30 2009 @ 4:09 pm

  ildiko

  si cine sa vina?

  PNL patriciu-crin, PSD-ilici, hrebe-vanghelie ?
  PNG analfabet becali-pouscarie,steaua vai de mama ei
  PRM-vadim pro pederasti si sodomiti ?

  uau…

  da, votez PDL si Basescu

 6. gore said

  am October 30 2009 @ 5:33 pm

  Mai tineti minte unde au plecat tiganii nostri dupa 1990 ?
  In Germania.
  De ce ?
  Nemtii erau naivi si acceptau toate hotiile lor,asta pana s-au prins…
  Dul Iohannis cand s-o prinde ce i s-a pregatit ?

 7. Catalin HN said

  am October 30 2009 @ 5:39 pm

  @ Eugen: dca ai o parere diferita nu inseamna sa o jignesti pe “ildiko”. Chiar topicul de fata se refera la modul civilizat de exprimare.

  Sunt intru totul de acord cu cele spuse de “ildiko” ; din pacate, politicieni de calitate cu sanse reale de a ajung presedinte la aceste alegeri, nu exista. Poate dl. Urban, daca va decide sa se “rupa” de acest partid (pdl) si sa devina independent, la urmatoarele alegeri sa candideze cu sanse reale.

 8. xxxxx said

  am October 30 2009 @ 7:19 pm

  Subscriu la cele scrise de Catalin Said.
  Nu este deloc constructiv sa apelam la jigniri,argumente daca aveti.

 9. Othelo said

  am October 30 2009 @ 8:13 pm

  Eugene tata, din pacate Ildiko are dreptate. Iar “fato” (trecem peste vulgaritatea expresiei deja subliniata de Catalin) este din punct de vedere morfologic substantiv, nu verb, si se scrie fara liniuta de despartire. Dupa comportament si ortografie, ma asteptam sa votezi cu Vadimoza sau cu Jiji. In rest, legat de corupti, astia sunt in toate partidele (inclusiv la PDL de unde pot sa iti dau nenumarate exemple), ce-i drept PSD la acest capitol detine locul I de departe.
  In rest, multa sanatate, alles gute ca n-o sa avem noi comportamentul germanilor never, ever. Avem doar o tara care se inglodeaza in niste datorii de zeci de miliarde pe care nici nepotii nostri nu vor apuca sa le plateasca, si asta datorita “calitatii” clasei noastre politice de imbuibati nesimtiti (cu mici exceptii, si imi cer scuze acestora). In ceea ce ii priveste pe majoritari, cred doar in dreptatea divina, care actioneaza intotdeuna implacabil.

 10. cbabeanu said

  am October 30 2009 @ 8:18 pm

  Tocmai de aceea ne trebuia un premier german – Iohannis. Dar presedintele, manelist si el, nu avea cum sa priceapa acest lucru…

 11. alter ego said

  am October 31 2009 @ 11:38 am

  despre igiena sociala si firescul din modelul german: luciditate, incredere, prezumtia bunei intentii, naturalete, echilibru, asumare, respect, respect, respect. pana aici ( http://www.youtube.com/watch?v=5vFgjJ7tpt4&feature=sdig&et=1255031832.99 ) majoritatea romanilor are cale lunga, dar ar fi atat de usor daca formatorii de opinie publica ar indica si urma acest sens!

 12. Ionel said

  am November 1 2009 @ 10:04 am

  “Eugen” mai lasa-ne cu incompetentii pe care i-am vazut 9 luni in actiune. Vezi corect paiul din ochiul altuia, cum de nu-ti iasa si cu paiul tau? E vreun partid in Romania compus numai din oameni competenti si corecti? Nu cred !

 13. Elena said

  am November 2 2009 @ 8:00 am

  Daca vrem model german trebuie in primul rand ca noi, cetatenii acestei tari sa incercam sa fim ca ei seriosi, muncitori disciplinati , cinstiti…etc. Avem destui oameni printre noi care au aceste calitati , dar sunt inghititi de ceilalti ( profitori, hoti, lingai, frustrati, mincinosi si stiti dvs. mai bine).

 14. Kaa said

  am November 2 2009 @ 1:51 pm

  Intr-una din discutiile de mai demult am avut pe acest forum un mic schimb de replici cu dl Viorel Urban, in care mi se reprosa de catre domnia sa ca prea critic si nu fac nimic. Am enumerat atunci lucrurile pe care le fac zi de zi, micile mele contributii, fara sa-mi ridic statuie si mi s-a reprosat din nou: “Trebuie mai mult, se poate mai mult”. Perfect de acord. Am raspuns atunci: “Stimate domn, aveti adresa mea de e-mail. Ma declar deschisa oricaror propuneri din partea dvs. menite sa faca tara asta sa mearga mai bine. Astept cu nerabdare aceste propuneri.” Inca mai astept, iar asta era undeva prin august…
  Chiar credeti ca vrea vreun politician sa mearga tara asta mai bine? Tot ce citesc pe acest blog este frumos, dar rezultatele sunt atat de mici si putine!
  Cat de greu este sa FACEM ceva???

 15. crbs said

  am November 3 2009 @ 11:42 am

 16. Bondocel said

  am November 5 2009 @ 4:02 am

  @Kaa, un raspuns simplu, nu este greu sa faci ceva daca pune fiecare umarul. Adevarul in cazul Romaniei este ca intradevar se face ceva si se face zilnic dar nu pentru interesul national ci doar pentru cel personal al fiecarui membru din clanul politic romanesc. Cel mai simplu raspuns in acest caz ar fi: daca vrem sa fie si la noi ca in Germania in primul rand trebuie sa fie legi stabile si valabile pentru toate clasele sociale, care sa aduca o disciplina in toate ramurile si numai dupa ce vom avea aceasta disciplina vom putea face si economia sa functioneze. Din pacate la noi nu exista nici macar elementarul “BUN SIMT” si asta se poate vedea tot zilnic indiferent ca mergi pe jos sau cu masina.
  Intrebarea mai corecta ar fi: Cum sa se poata face ceva cand din pacate exista atat de multa nepasare fata de tot ce ne inconjoara si suntem atat de individualisti ?

 17. Catalin HN said

  am November 5 2009 @ 2:59 pm

  @ Bondocel: perfect de acord. Nepasarea este unul din cei mai mari “dusmani” ai nostri, ca popor.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: