Banner

Pensionare anticipata

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/2009/10/30/pensionare-anticipata/
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 30 2009 @ 2:01 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. www.vrajitorul.eu/ said

  am October 30 2009 @ 2:02 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. Andy said

  am October 30 2009 @ 5:16 pm

  Din pacate, tatal Dvs. nu are nici o sansa sa mai fie angajat la varsta aceasta. Conform acestei legislatii aberante (legislatia europeana prevede totusi asigurarea unui venit in caz de neangajare)va trebui sa stea fara nici un venit (dupa iesirea din somaj) pana la varsta de pensionare.
  Ar trebui sa cerem (toti vom ajunge la aceasta varsta) ca aceasta lege sa fie modificata si statul obligat sa ASIGURE celor intre 45 si 65 de ani locuri de munca pana la pensionare sau sa le RETURNEZE banii opriti pentru contributia la pensie si pe care, daca si-ar fi depus-o singuri la banca ar fi avut din ce trai. Iarasi, din pacate, statul cheltuie aceste contributii la pensii in loc sa investeasca banii si sa-i returneze, sub forma pensiei, celor de la care i-a luat. Dar, e mai usor sa spui ca salariatii trebuie sa-i tina in spate pe pensionari decat sa faci investitii.
  Domnul senator ar putea initia o astfel de modificare a legii si salva astfel din ce in ce mai multi oameni ce vor ramane fara mijloace de trai.

 4. crbs said

  am November 3 2009 @ 11:41 am

 5. elena.dany84 said

  am March 15 2010 @ 9:41 am

  tatal meu are 59 si 9l are 33 de ani in campul munci dintre care 25 grupa a doua sa dori sa imi spuneti si mie la cati ani poate iesi la pensie anticipat

 6. Darabut Maria said

  am April 7 2010 @ 7:11 pm

  Consider ca daca ai 39 ani de munca si 53 de ani este suficient pentru a intra in pensie anticipata.Trebuie sa lasam pe tineri sa munceasca.Noi am inceput sa muncim de la varsta de 15 ani.Cine se gandeste la NOI CA AM TRECUY PRIN FOARTE MULTE SCHIMBARI, REDUCERI SI TOTUSI AM REUSIT PRIN PERSEVERENTA SI MULTA, MULTA SERIOZITATE.LASATI-NE LA PENSII ANTICIPATE DACA AVEM 39 DE ANI IN CAMPUL MUNCII, SA VINA TINERI SA MUNCEASCA NU SA PLECE IN STRAINATAE DEOARECE IN ROMANIA NU SUNT PLATITI. TOTI AU FACULTATE SI AU SALARII MAI MICI DECAT PARINTI LOR.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: