Banner

Abuz votat de PE : deconectarea de la net se va face fara ordin judecatoresc

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=33866
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


18 Comentarii pana acum»

 1. www.vrajitorul.eu/ said

  am October 30 2009 @ 3:37 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 30 2009 @ 3:38 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. Zolly said

  am October 30 2009 @ 4:24 pm

 4. cbabeanu said

  am October 30 2009 @ 8:15 pm

  Aceasta lege imbecila confirma ca UE este o institutie artificiala si care incepe sa devina abuziva . Daca am avea o Curte Constitutionala decenta, aceasta lege ar putea fi aruncata la gunoi

 5. Othelo said

  am October 30 2009 @ 8:47 pm

  Vor sa faca asta in toata lumea. Daca il ascultam pe Alex Jones, sau vedem documentare “indezirabile” ne pot deconecta ca sa ne “reeducam”. Acolo vom ajunge daca nu avem grija.

 6. Tzeapa Voda said

  am October 30 2009 @ 9:08 pm

  Ia faceti un calcul cat v-ar costa sa aveti toate programele si fisierele multimedia de pe comp cumparate legal. O sa fiti uimiti, ajungeti la sume de cel putin zeci de mii de Euro, adica echivalentul unei case. Asa, un computer ar deveni un lux, accesibil doar catorva bogatasi, ceea ce probabil se si intentioneaza. Ar merge ce vor ei doar daca preturile ar fi macar de 20 de ori mai mici

 7. Tzeapa Voda said

  am October 30 2009 @ 9:21 pm

  “cbabeanu” asa este, UE este viitoarea URSS

 8. Gh Buta said

  am October 30 2009 @ 9:24 pm

  Un calcul asa ,grosso modo, tinand cont de preturile practicate de companii de soft si case de discuri, producatori de filme, aplicat la ce de gaseste intr-un computer obisnuit, daca ai plati tot ce exista in el si nu este opensource, rezulta cam 5000 Euro softuri i!!!, si 30000 Euro !!! aplicatii media. Cine credeti ca ar putea plati atat, chiar daca ar vrea? Asa ca ceva pute in campaniile astea antipiraterie!

 9. AntiBancar said

  am October 31 2009 @ 12:15 am

  Stati linistiti nu vor putea sa faca asa ceva. De ce? Sunt 2 variante.
  1. Sa zicem ca trec la implementarea legilor. Ce inseamna asta? Ca isi vor permite doar unii care au bani sa-si cumpere computere si softuri legale. Cei care nu au bani vor renunta la a cumpara calculatoare ( ce draq sa faci cu ele daca nu poti pune un windoz piratat, un soft piratat). Asta inseamna scaderea vanzarilor la firmele ce fac calculatoare. Apoi providerii de internet. Nu se mai cumpara calculatoare nu se mai cumpara internet, scad vanzarile. Ce se va intampla atunci? Vor sari astia in capul PE si ii vo strange de c….
  2. Sa zicem ca totusi reusesc sa aplice legile. Ce se va intampla atunci? Se vor dezvolta aplicatiile OPEN SOURCE. Daca stau sa ma gandesc pot la ora actuala sa pun pe calculator un SO free (linux) plus cateva aplicatii care ruleaza sub linux ( Firefox pt linux free, un player free, open office free ). De fapt nu imi trebuie decat Firefox ca sa intru pe net.
  Daca la un moment dat le vor interzice si pe astea vor avea o problema mare. Noi suntem prosti da multi.

 10. Ionel said

  am October 31 2009 @ 11:02 am

  Isuse Cristoase! Nu m-am gandit niciodata pana acum sa calculez asa ceva, dar se pare, intradevar, ca dupa legislatia antipiraterie, trebuie sa investesti intr-un computer sume ce pot ajunge si la echivalentul unei case. Cine isi inchipuie ca oamenii vor face asta, nu e intreg la cap.Concluzia, ca oamenii sa mai tina un computer, este ca preturile ar trebui sa scada de 20-40 de ori, abia atunci poti sa pui bata pe toti cei care nu platesc, altfel, hotul esti tu! Chiar si asa, un computer cu materialele cu copyright cu tot, te-ar costa cateva mii bune de euroi. Altfel, industria computerelor ar disparea, doar pentru a naviga pe net si mess, e suficient un mobil.

 11. Catalin HN said

  am October 31 2009 @ 2:09 pm

  Credeti ca legea asta e un abuz al UE ? :) Sa vedeti abuzuri adevarate dupa ce Tratatul de la Lisabona va intra in vigoare ! N-o sa-si mai aduca nimeni aminte de legea antipirateriei pe internet.

 12. apocas said

  am October 31 2009 @ 4:01 pm

  intreb si eu, noi (RO), cand am ratificat tr.Lisabona, am ratificat toate modificarile lui ulterioare?
  pt ca deja avem un alt tratat odata cu exceptarile privind irlanda, vor surveni unele pt cehia si slovacia (care ar trebui sa ne priveasca si pe noi daca am avea niste politicieni cu texticole – presul sau/si min externe);
  oricum, nu cred ca cineva din romania a citit (nu studiat) acest tratat , care contins cca 900 de modificari la niste texte anterioare (constitutia europeana si altele)!!! (cu care ar trebui coroborate)

 13. AntiBancar said

  am October 31 2009 @ 4:04 pm

  @Catalin HN explica ce ai vrut sa zici. Sau da un link ceva.

 14. ildiko said

  am November 1 2009 @ 9:22 am

  Va avea efectul impozitului forfetar.

 15. Ionel said

  am November 1 2009 @ 10:40 am

  “apocas” Noi suntem un neam de slugi, cel putin asa se comporta conducatorii nostri. Semnam orice zic licuricii, ca sa nu ne punem rau cu ei, crezand ca asta ne aduce avantaje. De fapt, dimpotriva, a nu fii de acord imediat cu ceva iti confera forta de negociere, e un principiu politic simplu, aplicat de politicienii destepti. Dar la noi nu e cazul. Oricum, corect ar fi fost ca in absolut toate tarile UE sa se tina un referendum pe aceasta tema. Dar licuriciul stia ca daca se intampla asta, va pierde. Deci pe cine reprezinta atunci promotorii tratatului?

 16. Gogu said

  am November 2 2009 @ 3:13 pm

 17. crbs said

  am November 3 2009 @ 11:52 am

 18. rr said

  am December 10 2009 @ 1:40 am

  jos pe ul asta de masoni

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: