Banner

Planorama – planofaliment

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=33795
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


7 Comentarii pana acum»

 1. Alexandru said

  am October 30 2009 @ 11:35 am

  Sunt unul dintre ‘pagubitii’ de la Planorama, desi ghilimelele ar trebui sa lipseasca. Noi suntem furnizorul care a livrat generatorul de avarie la Planorama si desi credeam ca dupa ce am primit biletul la ordin aferent valorii utilajului livrat si montat de noi vom fi acoperiti se pare ca pana la urma nu am fost.Dl. Yaron Bone ne-a dus cu presul pana la momentul in care le-am intentat proces de insolventa cand a parut sa fie ceva mai receptiv, dar nimic mai mult de atat.Consvins ca procesul intentat este un strop intr-un pahar care si asa sta sa dea pe dinafara.Interesant este ca autoritatile responsabile stau cu mainile in san si se fac ca ploua cand de fapt exista sute de romani care si-au achizitionat cu banii jos apartamente pe hartie si tot atatia furnizori care au fost tepuiti.In cazul de fata statul ar fi trebuit sa puna interdictie la plecare din tara a angajatilor Euro Habitat si sa ii bage in arest preventiv 29 zile.Poate ar trebui sa ne facem dreptate singuri, dar atunci cu siguranta am pati ca Gigi Becali, am intra noi in arest 29 zile si cei de la Planorama ar calatori linistiti in diferite tari cu care Romania nu are acord de extradare.Oricum acum nu se va mai face nimic deoarece toti ‘desteptii’ tarii sunt in campanie electorala si se asteapta sa ii mai si votam.

 2. neagu daniela said

  am October 30 2009 @ 1:00 pm

  ?i eu fac parte dintre cei p?gubi?i. am pl?tit integral apartamentul ?i m? intereseaz? s? iau leg?tura cu “proprietarii” care au intentat proces.

 3. Urban said

  am October 30 2009 @ 2:47 pm

  Buna ziua

  Vreau sa fac impreuna cu Antena 1 un material despre hotia de la Planorama. Acceptati sa le dati un interviu ? Numai asa putem forta lucrurile ca sa se primeasca despagubirile, sa sa fortam chiar statul roman sa le plateasca/.
  Astept raspunsul celor pagubiti

 4. gabriel said

  am October 30 2009 @ 5:38 pm

  bai frate planorama a fost vandut de trei ori si pus amanet la banci de doua ori si tot asa si au vandut si la viitori propietari e incalcita tb simplu ala ia bani vinde firma si ceau ragazza romania sau ..daca nu deja a facut -o http://www.pulso.us miscativa mai irepde cei care ati fsot pagubiti im pare rau de voi sincer

 5. pletosu said

  am October 31 2009 @ 10:01 am

  Si eu fac parte din categoria pagubitilor. Nu m-ar deranja deloc sa vorbesc despre modul cum am fost jefuit.
  pletosu at mail dot com

 6. gicu said

  am October 31 2009 @ 5:26 pm

  De ce sa plateasca statul, adica noi, contribuabilii, de fapt ?

 7. dax said

  am October 31 2009 @ 8:08 pm

  vezi ca unii considera emiterea de biletul la ordin fara acoperire infractiune

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: