Banner

Lordul Stern – seful pe probleme de clima, ne sfatuieste: renuntati la carne pentru a salva planeta

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=33808
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


10 Comentarii pana acum»

 1. ildiko said

  am October 30 2009 @ 9:20 am

  Lordul economist, care a devenit peste noapte expert in modificari climatice, produce si el la randul lui CO2 de fiecare data cand axpira, contribuind din plin la accentuarea efectului de sera. Cu el ce ar tebui sa facem?

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 30 2009 @ 12:06 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. www.vrajitorul.eu/ said

  am October 30 2009 @ 12:07 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. corcodel said

  am October 30 2009 @ 1:17 pm

  Aloo au innebunit cu totii? Nu oameni buni nu carnea este problema. E drept ca si aici ca in orice trebuie sa existe un echilibru; hrana clasica pentru om este una mixta si daca exista ponderatie in toate e ok. Efectul de sera si poluarea vin tocmai din faptul ca nu ne gandim cand facem chiar si un gest simplu; aruncam la cosul de gunoi in acelasi recipient si deseurile menajere si sticla de plastic si cutia de carton si cea de conserve … nu mai spun ca unii arunca aceste deseuri pe camp, pe marginea soselei si oriunde in alta parte decat la gunoi. Daca in toata Europa si in SUA sortarea deseurilor este de acum lege la noi si daca vrei ca simplu cetatean sa faci asta nu prea ai cum caci masinile de gunoi nu sunt dotate cu containere separate si ce sortezi tu ei “mixeaza”
  Poate a venit timpul sa impunem acest comportament ecologic prin lege; impuneti firmelor de salubritate sa colecteze gunoiul selectiv si cetatenilor sa puna tot asa gunoiul si in cazul nerespectarii sa fie nevoiti sa pleteasca dublul taxei pt gunoi. Sa vedeti cat de responsabili o sa devenim. Poate si o disciplina numita ecologie pt studiul in ciclul primar si gimnazial ar fi o idee.

 5. Othelo said

  am October 30 2009 @ 3:52 pm

  Este doar o diversiune ca sa aiba motiv sa instituie taxa globala pe carbon. Cu OMS cred ca s-a lamurit toata lumea de cand a declarat pandemie de gradul 6 la porcina.
  Vorba lui George Clavin, comic satiric, din pacate decedat recent la 71 de ani: “Prima si principala mea regula este sa nu am incredere in Guvern. Absolut deloc.” Evident este vorba de Guvernul SUA. Dar este valabil oriunde oameni buni! Si cu atat mai mult cand vorbim de ONU, OMS, UE, CSI sau alte “organizatii internationale”.

 6. Othelo said

  am October 30 2009 @ 3:53 pm

  rectific, este vorba de George Calrin.

 7. DZ said

  am October 30 2009 @ 4:06 pm

 8. Othelo said

  am October 30 2009 @ 4:46 pm

  Da, mea culpa DZ, graba: George Carlin. Sau cautati pe youtube cu motor de cautare. Din pacate nu sunt variante cu subtitrare.

 9. Gopo said

  am October 31 2009 @ 1:37 am

  Pai, domnu’ lord, mata de cand mananci kkt, pardon fasole uscata si varza, ca doar esti vegetarian, flatulezi mai mult metan decat porcul pe care il mananc eu.

  Ce nu vrea sa spuna boul, pardon lordul este ca populatia sa nu mai aiba acces la o proteina de buna calitate care se gaseste in carnea slaba de porc si vaca, astfel incat organismul uman sa devina imunodepresiv, ca apoi sa se bage in populatie tot felul de vaccinuri, ca doar trebuie putin marketing si trebuie dezvoltata piata de desfacere.

 10. csaba said

  am November 1 2009 @ 7:10 pm

  Poate ar trebui taxate si emanatiile de metan a acestui lord. Poate nu a auzit ca se apropie o noua era glaciara si iernile din ultimii 2-3 ani sunt mult mai dure decat cele dinainte. POate ca nu stie ca animale care emana metan sunt pe cale de disparitie, in acest fel disparand si rezultatul temut de acest intelectual: emanatiile de metan a elefantilor, tigrilor, ursilor polari, renilor, si lista e foarte lunga.
  Sunt sincer oripilat ca exista oameni care gandesc si zic asemenea lucruri si uita samentioneze emanatiile de caldura si metan ale avioanelor cu care bombardeaza tarile de unde fura resurse naturale de care ei nu dispun sau nu vor sa le exploateze inca. Emanatiile specifice producerii bombelor nucleare cu care tarile lor incearca sa ne tine sub bocanc, si emanatiile de metan ale porcilor care creeaza tot felul de boli sintetice in laboratoare cu ajutorul carora alti porci, emanatori de metan, isi umplu buzunarele.
  Poate ca acest Lord e doar un mascarici mai jenant decat Mr. Bean.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: