Comisioane aberante la BCR

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=33787
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


11 Comentarii pana acum»

 1. http://www.urbanviorel.ro/category/bancile-camatari-legali/ said

  am October 29 2009 @ 3:51 pm

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 29 2009 @ 4:13 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. www.vrajitorul.eu/ said

  am October 29 2009 @ 4:13 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. Sorin said

  am October 29 2009 @ 4:36 pm

  Nu vreau sa fac publicitate dar, faceti un cont la Intesa San Paolo!!!

  – 2 RON comision de adminstrare lunare
  rulaj minim 200 EURO echivalentul in LEI pe cont curent
  (daca < 200 EURO , comision de administrare = 4 RON)
  – card de debit gratuit
  – card de debit suplimentar gratuit
  – fara comision anual (pe cont sau card)
  – comision de retragere 0% (DA ZERO!) la ORICE (da ORICE) bancomat in Romania sau in strainatata , pana la maxim 30.000 RON pe luna
  – comision de retragere la caserie: 0% (maxim 30.000 RON/lunar)

  Ce ziceti?

 5. aspida said

  am October 29 2009 @ 5:54 pm

  Sorine, sezi blând… banca pomenita de tine înca nu e bine «înfipta» în piata româneasca…
  e la fel cu preturile tentante de la supermarketurile proaspat «implementate»… dupa 6 luni/1-2 ani, se aliniaza celorlalte… la fel si cu banca…

 6. liana said

  am October 29 2009 @ 6:15 pm

  Apropo de banci, nu vorbesc de BCR dar vreau sa va spun cum se lucreaza la alta banca importanta de la noi: BRD sucursala Pantelimon. Acolo domnisoarele, in timp ce fac operatiunile pe care le soliciti, vorbesc la telefon cu iubitii sau cu prietenele de le afli toata activitatea trecuta si viitoare, in timp ce stai la coada. Daca sunt doua domnisoare la ghisee, chiar daca este lume care asteapta, una din ele isi va lua pauza fara explicatii, spunandu-ti ferm sa treci la cealalta colega la coada. De ce, daca ea tocmai se elibereaza si poate sa te asculte? Pentru ca nu mai are chef si tu ai timp de pierdut. Am lucrat cu diverse banci dar la niciuna, indiferent de marime si importanta, nu am intalnit atata lipsa de respect si obraznicie. Nu stiu daca asta caracterizeaza BRD sau numai aici se intampla asa. Oricum, cand imi va expira termenul la depozit, ma voi muta la alta banca chiar daca ei sunt vis a vis de serviciul meu si-mi este usor de ajuns. Prefer sa ma duc mai departe dar unde stiu ca nu-si bate nimeni joc de timpul meu si nu ma obliga sa-i ascult convorbirile telefonice.

 7. lt. col. Thobescu Theodor said

  am October 29 2009 @ 8:31 pm

  Banca Transilvania: comision retragere, administrare cont ?i card este zero. Internet banking 1 leu pe lun?. Dar dobînda de cont curent ata?at cardului este zero.

  ING: dobînd? 8% la contul de card, dar comisioane de administrare foarte mari.

 8. AntiBancar said

  am October 29 2009 @ 9:17 pm

  Bine domnule Urban ca spuneti aceste lucruri. Foarte bine. Intrebarea mea este la ce ne ajuta? Eu am inteles, mai sunt cateva persoane care au inteles si ele (cei care citesc acest blog in mod regulat) si? Atat. Daca nu spunem la mai multi ce rost are?
  @aspida a remarcat foarte bine aspectul ca bancile formeaza un cartel. Nu putem da vina numai pe o banca anume (sa nu se inteleaga ca iau apararea BCR) ci pe sistem in general.

  Va intrebati domnule Urban “Nu vi se pare ca penalizati cam mult bietul crestin?” Nu. Nu li se pare. De ce? Pentru ca sunt niste nenorociti uite de aia. Calca peste cadavre pentru un profit. Si totul e simplu. Ce credeti ca discuta CEO sau sefii cand iau asemenea decizii de majorare a dobanzilor, comisioanelor? ” Ba stim ca romanii sunt prosti. Si prost informati” “Da ba asa e. Si nici nu se revolta” “Atunci sa le luam si zaharul din ceai”.
  Prosti dar multi domnilor din conducerea acestor paraziti ca altfel nu pot sa-i numesc. Bancile nu au fost niciodata motorul unei economii nici cele care distribuie banii in economie asa cum am invatat pe la facultati. Au fost doar niste paraziti care s-au infruptat din plusvaloarea adusa de munca oamenilor.
  Prosti dar multi. Or sa vada ei ce inseamna asta. A inceput o revolutie si nimeni nu va reusi sa o stopeze ( aviz “securistilor” care “scaneaza” si “monitorizeaza” acest blog si fac raportul catre cine trebuie)

 9. Albert said

  am October 30 2009 @ 4:11 am

  Daca aveti probleme cu bancile, scrieti despre aceste probleme si pe http://www.conso.ro/opinia-ta.html
  E bine ca orice roman sa auda si sa se fereasca.

 10. www.magazinterapeutic.ro said

  am October 30 2009 @ 10:02 am

  pe cind fa;limentulk si nenorcitilor astora?

 11. Dan said

  am October 30 2009 @ 11:18 am

  Vesnic sunt iritat cand trebuie sa scot bani de la bancomat. Lucrez la o mica institutie de stat, sunt bugetar (dar nu functionar public), deci salariul va dati seama ca nu e cine stie ce. Acum doi ani am avut un director “destept” rau, care avea pe cineva pe la ING. Drept urmare ne-a propus sa ne luam si noi banii pe carduri si, cine vrea, sa ne inscriem la ING. A venit cineva, ne-a “trombonit” ca sunt toate bune si frumoase. Nu mai stiu exact oferta lor, parea mai buna decat la altii. Iar acum injur, ca mi se ia o dobanda la banii pe care i-am mancat din linia de credit, mai mare decat la alte banci, de fiecare data trebuie sa am grija sa las niste bani ca sa aiba sa imi ia dobanda, de multe ori trebuie sa fac eu niste transferuri din Cont’rol in Extra’rol, etc. Prin urmare o banca cu reguli greoaie, cu dobanzi mari. Ca o concluzie, toate bancile au niste dobanzi de speriat la liniile de credit. Cred ca majoritatea din noi stiu ca astfel de dobanzi sunt peste 18% (la ING am cu 19%, dar e dobanda mai mare decat la RAIFFEISEN) si ajung pana aproape de 30% (la RAIFFEISEN am cu 27%). Ca sfat, in primul rand feriti-va de ING, in al doilea rand nu acceptati linii de credit prea mari, sau mai bine deloc, este enorm de greu de dat inapoi.
  Si eu mi-as dori sa vad bancile falimentare, dar din pacate ajung falimentare atunci cand “baietii destepti” ne fura banii nostri, ai amaratilor, pe care ii avem in banci (vezi bancile care au dat faliment pana acum si cati oameni si-au pierdut economiile de o viata). Ce ziceti, ce le putem face noi? Domnule Urban, sincer, nu noi “prostimea” ci alesii nostri si institutiile statului trebuie sa gaseasca parghiile pentru a tine bancile in frau, altfel Romania va fi falimentara in scurt timp, bancile nu au nici un interes de a pune umarul la scoaterea Romaniei din criza.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: