Sugand la butoiul cu resurse al statului, discret, ferit de ochii prostimii

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=33711
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


13 Comentarii pana acum»

 1. Buduru said

  am October 28 2009 @ 11:53 am

  De unde si pana unde discret?
  Se fura (din bugete) pe fata, fara nicio remuscare/teama, fara bun simt, fara nimic!

 2. www.vrajitorul.eu/ said

  am October 28 2009 @ 12:36 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 28 2009 @ 12:38 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 4. ildiko said

  am October 28 2009 @ 1:05 pm

  Autorul articolului chiar crede ca prostimea nu stie ca se fura? A stat de vorba cu vreo 2-3 prosti sau si-a scris articolul din turnul lui de fildes?

 5. Cuibul said

  am October 29 2009 @ 1:36 am

  Jimmy Hoffa!Ia puneti mana comunistii dracului si mai cititi ceva!Asta pana veti mai avea ocazia,bata-va Dumnezeu!La ante”vorbitorii” dedicatie!

 6. Adrians said

  am October 29 2009 @ 8:50 am

  Poate ca acest articol ar fi trebuit dezvoltat mai in amanunt.Chiar daca ,in mare se stiu aceste lucruri,sint multi care nu cunosc inca numele liderilor de sindicat vinduti pina in maduva oaselor.Au fost citeva emisiuni la Nasul,dar B1TV fiind un post mai putin urmarit,nu multi stiu cine si mai ales ce se ascunde in spatele unui linder de sindicat.

 7. LastChance said

  am October 29 2009 @ 9:39 am

  nem mioritic, trezeste-te ca-ti fura si chilotii de pe tine si tu nu faci nimic

 8. faqt said

  am October 29 2009 @ 10:20 am

  “butoiul cu resurse” fost-a , in ultimele doua decenii sursa multor imbogatiri…
  Puterea politica, de sorginte FSN-ista sau “contras” a distribuit mereu, pe principiul “una mie,…na shi tzie”(shi ciocu mic…!!! ca se prind fraierii…).
  In spatele multor leaderi sindicali sunt, bine mersi, baietzii buni, cu ochi albashtri daltdata…shi unii din cei ce “calcasera pe bec” , vizitand pushcariile comuniste… (nu din “dizidentza”… ci din “capitalism avant la letre”…).

 9. Adrian said

  am October 29 2009 @ 10:56 am

  ce lipseste???
  o miscare ampla de strada la nivel national in care toti cei care ne-au furat atatia ani sa fie linsati si omorati in chinuri groaznice. Daca s-ar intampla asta sa vedeti ce cumintei s-ar face politicenii cei noi care ar ajunge la putere.
  Lipseste frica clasei noastre politice fata de justitie fata de pedeapsa, lipseste bunul simt si simtul dreptatii! Toti politicienii se cred dumnezei pe pamant si in oarecare masura au si dreptate: isi fac legi pentru ei nu pentru tara, sunt intangibil, se servesc din banul public dupa bunul plac si oricand si au puterea de a pedepsi pe oricine dupa bunul plac chiar si fara motiv.
  Inainte de revolutie aveam un ceausescu.
  Azi avem sute de ceausesti. Pana nu inlaturam toti ceausestii de azi de la putere nu avem nici o sansa de mai bine. Daca ma gandesc mai bine pana si ceausescu se mai gandea la popor si a mai facut ceva in tara. Astia de azi sunt zero la capitolul asta.
  Daca as avea cum sa atrag armata de partea poporului azi as porni un razboi civil!!!

 10. R G said

  am October 29 2009 @ 12:31 pm

  Si pana la urma ce ne opreste sa iesim in strada? Daca nu iesim, ori mai putem suporta, ori ne convine situatia asta care este…si ne lamentam degeaba!!!

 11. Zsizsi said

  am October 29 2009 @ 2:32 pm

  Redactorul acestui articol sta prost cu ortografia sau a fost foarte grabit. O sugestie: in Word se pot evidentia (si corecta) cuvintele gresite lipsa de spatiu dupa virgula, punct, etc.

 12. faqt said

  am October 30 2009 @ 8:10 am

  Adrian…shi RG :
  “razboiul civil” nu-i o solutzie.
  Ca traitor al evenimentelor , informez pe mai tinerii compagnoni ca “revolutzia” fara voia (shi indemnul…) “Portzii”(Innalte..??), nu s-a facut.
  A “ieshi in strada” , carne de tun pentru interesele altor viitori “emanatzi”, e absurd… pentru un sceptic pesimist – optimist… bine informat- ca mai “trecutul” ex-revolutzionar (fara “certefecat” shi avantajele inerente…) ce ma aflu.

  Taica brucan… de-ar mai trai, ar rade de-ar crapa afland ca profetzia falsa nu i s-a indeplinit. Poporul roman n-a invatzat…
  Ceaush- … ESCU va va “preda” lectzia fasaita de “democratura”… “La TZEPE”…

 13. R G said

  am November 4 2009 @ 1:20 pm

  Pai si atunci ce sa facem?
  Da- ne tu o idee…
  Daca ii lasam in pace isi vor face mendrele ca si pana acum. Am ajuns sa imi doresc un Batman care sa umble noaptea pe strazi sa ne mai scape de unul si de altul, de fapt de toti cei care ne incurca buzunarele prin comportamentul lor…impozite marite nejustificat, taxe crescute…etc. Fiecare face ce vrea in tara asta, iar cel fara putere nu are nici un fel de protectie din partea nimanui. Si atunci nu- i normal, cand vad cum isi bat joc de oameni sa- mi doresc sa crape?

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: