Banner

Dictatura bancilor

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=33563
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. ady said

  am October 25 2009 @ 4:53 pm

  Ok,dar ceva masuri cine sa o sa ia?

 2. AntiBancar said

  am October 25 2009 @ 6:07 pm

  Noi. Trebuie sa intelegem odata pentru totdeauna ca ei nu sunt stapanii nimanui. Noi suntem “stapanii” lor. Vor sa ne dea credit in conditii win win ( adica in conditii de castig de ambele parti nu numai de partea lor) atunci sa ne dea altfel nu. Contractele sa fie facute clar, fara clauze aberante abuzive si ilegale. Fara comisioane ce pot fi modificate de la zi la zi. Si mai presus de toate un grafic insotit de un tabel prin care sa se prezinte costurile totale ale creditelor, modul de calcul al dobanzii precum si comisioanele ce se vor incasa.
  Miercuri am fost la BCR sa platesc o rata la un credit contractat de altcineva. Mi s-au cerut 4 lei pentru ca nu eram titularul contului. I-am spus frumos doamnei de la caserie ca daca face asa ceva iese cu scandal. Ca cica asa sunt normele interne ale BCR. Era sa-i zic eu unde sa-si bage normele alea. Si luna viitoare am sa ma duc sa platesc rata. Numai sa indrazneasca sa faca lucru asta. Dau jos cu ei de nu se vad.
  N-am sa mai fac niciodata un credit decat in conditiile de mai sus. Mai bine ma duc la prieteni, imprumut si dau banii inapoi cu dobanda. De ce sa apelez la niste sarlatani?
  Am vazut de curand cum aceste asa-zise banci comerciale “umbla” la subconstientul nostru. O reclama in care doi batranei chipurile dupa o viata de “pus banii la ciorap” pot in sfarsit sa ia o garsoniera. Apoi cineva zice “de ce sa astepti toata viata sa-ti iei casa mult visata? Vino la … sa iei un credit pe 25 de ani”. In primul rand se da dimensiunea de micime (garsoniera), apoi neputinta ( nu poti sa-ti iei casa daca pui ban pe ban si economisesti) apoi solutia salvatoare ( nu fi fraier vino la noi ca iti dam cat credit vrei).
  E timpul sa ne trezim. Si il mai rog inca o data pe domnul Urban sa iasa public, la televizor sau macar sa faca inca un documentar (stie dansul) dar acum sa vina cu un contract, sa ne spuna clauzele abuzive, sa ne spuna de ce sa ne ferim etc.

 3. Dani said

  am October 25 2009 @ 8:00 pm

  Stapanii dictatori sunt basescu si sleahta lui de incompetenti, care permit mizeriile astea…

  Schimbareeeeeeeee

 4. Albert said

  am October 25 2009 @ 9:15 pm

  Va rog descrieti experientele pe care le-ati avut cu bancile si pe acesta pagina http://www.conso.ro/opinia-ta.html
  Trebuie sa stie cat mai multi romani de care banci sa se fereasca si la ce sa se astepte. Chiar daca va ia 5-10 minute, va rog scrieti. Altora le ia ani intregi sa plateasca greseli despre care nici n-au visat…

 5. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 26 2009 @ 1:06 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 6. www.vrajitorul.eu/ said

  am October 26 2009 @ 1:07 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: