Se repeta istoria PNL la indigo?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=33429
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. Zolly said

  am October 22 2009 @ 6:54 pm

 2. ildiko said

  am October 23 2009 @ 8:21 am

  Ar fi tragic sa se repte istoria, adica o noua dictatura sa desfiinteze PNL-ul, si poate alte partide.

 3. marian said

  am October 23 2009 @ 8:52 am

  Pina la urma sa se desfiinteze toate partidele , si sa vina Ceausescu din nou sa ne scape de datori. La economie toate aceste partide au cheltuit mai multi bani decat Ceausescu. si Ceausescu sa imprumutat dar macar nu nea lasat sa salivam la bunataturi. Acum cum este vezi de toate dar nu tile poti permite , la banca japca. Ca nici pe PNL nici pe PDL nici PSD nici pe etc nui intereseaza de bunastarea poporului, dovada sta in toate sistemele care se prabusesc din cauza unor parlamentari care cheltuiesc mai mult decat isi permite tara. Deviza politicului este SA TRAITI SARACI SA VA PUTEM CONTROLA.

  Daca domnul Basescu vrea unicameral nu e bine ca daca se face o prostie de cativa oameni sufera o tara intreaga.
  SUNT DE ACORD CU REDUCEREA NUMARULUI DE PARLAMENTARI DAR SA RAMINA 2 CAMERE.

 4. politika said

  am October 23 2009 @ 9:54 am

  Istoria postdecembrista a romanilor , in ceea ce privesc ALEGERILE ELECTORALE ne arata faptul ca principalul MOTOV pentru care romanul voteaza (sau NU voreaza) pe cineva , nu este legat de o platforma electorala, sau de calitatile pe care LE ARE persoana respectiva.
  Romanii voreaza INSTINCTIV , functie de CEEA CE CRED EI CA AR FI PERSOANA RESPECTIVA. In aceste conditii, toata munca specialistului in MARKETING ELECTORAL se rezuma la inducerea unui SENTIMENT (fata de persoana ce trebuie votata/aleasa) catre o masa critica de romani (aleasa dupa segmentarea si studierea atenta a bazei de date a populatiei).
  Competitia electorala ajunge sa “coboare” de la platforma electorala si de la CEEA CE TREBUIE SA FACA RESPECTIVA PERSOANA , in studiourile TV , pe ecrane unde confruntarile sunt simple lamentari, simple discutii sterile … FOARTE PUTIN LEGATE DE CEEA CE AR TREBUI SA SE INTIMPLE “DUPA” … dar care insufletesc electoratul sa spune … PE “ASTA” O SA-L VOTEZ … ca AZI mi-a placut !

  Avind la baza aceasta realitate, nu este de mirare ca o haita de partide : PNL, PSD, UDMR … se agata ca innecatul de pai, de IMAGINEA unui om ! Lipsa liderilor politici, lipsa unei viziuni care sa polarizeze membrii de partid si electoratul a condus acest “STOL” catre o noua minciuna : utilizarea IMAGINII unui independent pentru pacalirea electoratului naiv.
  Am spus “electoratul naiv” deoarece fiecare dintre noi trebuie sa intelegem faptul ca , a conduce o tara , a fi prim-ministru si a face o treaba buna NECESITA O ECHIPA … care sa “cinte” mai ceva ca Orchestra Filarmonica din Londra ! Haita PSD-PNL-UDMR a gasit in persoana D-lui Johaness “barca” pe care abia asteapta sa o scufunde in cazul in care “strategia” ar da roade. Fiecare abia asteapta inceputul canibalizarii …
  La ora asta , in Romania , singura Orchestra este PDL … si de aceea voi vota BASESCU … si apoi PDL.
  Trebuie sa recunoastem cu totii ca acestia sunt (deocamdata) singurii care au facut ceea ce au promis ca vor face, su efecte puternice in reducerea coruptiei, a hotiei organizate si generalizate (v PSD – unde hotia a fost permanentizata si apoi generalizata … mai aveau un pas si o si legiferau … )
  Daca vrem sa putem sa train IN ACEASTA TARA (plecarea nu este o alternativa viabila si buna) , impreuna cu copii nostri , cu parintii nostri si cu bunicii nostri … TREBUIE SA VOTAM ceva care reduce si distruge relatiile mafiote, elimina hotia … aducind incet-incet bunastarea in casele noastre.
  Eu am certitudinea ca Basescu si PDL merita o sansa,
  Basescu merita inca un mandat de 5 ani iar guvernul Boc inca 4 ani “curati” la cirma tarii.

  NUMAI DUPA ACEEA TREBUIE SA-I JUDECAM … si sa optam pentru urmatoarea Votare …

  ACUM insa , singura optiune viabila este PDL si Basescu !

 5. http://www.spunesituda.ro/ said

  am October 23 2009 @ 5:18 pm

 6. ovidiu said

  am October 27 2009 @ 2:41 pm

  Basescu este de vina pentru tot ce nu functioneaza in Romania . Toate posturile de televiziune urla- Basescu este de vina !.

  Toti politicieni dau in Base.

  Sper din toata inima sa iasa Base Presedinte si sa
  stirpeasca clasa politica si hotii de la UDMR.

  Noroc Base

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: