Cum se enerveaza politistul daca nu semnezi procesul verbal

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=33410
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. www.vrajitorul.eu/ - Magia afacerii dvs. said

  am October 22 2009 @ 4:42 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.

  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 22 2009 @ 4:42 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. Zolly said

  am October 22 2009 @ 4:44 pm

 4. Catalin HN said

  am October 22 2009 @ 10:08 pm

  “eu in necunostinta de cauza si necunoscand destul legile”… pai aveti obligatia sa le cunoasteti daca va urcati la volan. Iar amenda, de ce sa o contestati ? Din cele descrise de dvs. rezulta ca intr-adevar ati depasit viteza legala, deci amenda a fost aplicata corect. Iar daca aveti emotii ca sofer cand vedeti un agent de circulatie (“mi e frica de ei la propriu chiar daca nu incalc legile..imi dau pur si simplu fiori”) , lasati-va de sofat sau consultati un psiholog. In plus tot dvs. spuneti ca “actele masini nu le aveam [..] am uitat sa le iau”. Ce vroiati, sa vina agentul de politie si sa va dea flori pt. ca nu aveti actele la dvs. Din punctul meu de vedere sunteti o persoana iresponsabila iar amenda de 120 sau 600 de lei e prea mica; 1…2 saptamani de munca in folosul comunitatii si o amenda de 4…5000 de lei ar fi mai potrivite si poate v-ar aduce cu picioarele pe pamant.

 5. Radianu Mihai said

  am October 22 2009 @ 11:30 pm

  pana nu scapam de MILITIENI,acestia vor continua sa faca abuzuri,mai
  ales cu cei slabi de inger!

 6. Robocop said

  am October 23 2009 @ 7:53 am

  Este vorba de atitudinea militistilor care lasa de dorit… In cazul in care ai incalcat codul rutier este firesc sa fii sanctionat… dar si in acest caz politistii trebuie sa aiba o atitudine respectuoasa.
  In speta de fata… avand in vedere ca PV-ul este corectat… 😉 Succes!

 7. Doru said

  am October 23 2009 @ 11:59 am

  Domnul Catalin HN, te asigur eu ca poti sa sugi pula, ca esti un securist-o comunist prost, dar prost si pe deasupra si curva. Vino la Bocsa in jud. Caras Severin sa vezi prostia si hotia intruchipata in agentul Cainar, de la politia lui….Bocsa. Apoi sa te vad cum mai ti cu unele javre din politia romana. Sa mori falit, din cauza amenzilor pe care iti doresc sa le ei la rand, pana o sa pleci din tara asta de cacat. Esti o curva masculina proasta.

 8. Catalin HN said

  am October 24 2009 @ 12:44 pm

  @ Doru : De ce nu te exprimi civilizat ? E simplu sa injuri pe blog, sub protctia unui “nickname”, dar daca ai fi fata in fata cu mine pun pariu ca ai fugi sa te ascunzi dupa fusta maica-tii care n-a stiut sa te educe (si a pricopsit societatea cu inca un individ needucat). Prin cele pe care tocmai le-ai spus demonstrezi ca nu esti cu nimic mai bun decat militienii / politistii la care te referi. Nu spun ca nu sunt si politisti impertinenti sau spagari, dar sunt si o multime de indivizi care incalca legea la volan, asa cum a facut si “doamna” Teodora in acest caz (singura declara, citeste-i declaratia cu atentie) si apoi dau vina pe agentii de la circulatie. Asa ca … iti doresc tot ce-mi doresti si tu mie ! Si cand vii prin Bucuresti, nu veni cu masina fiindca indivizi ca “doamna” Teodora sunt peste tot : nu acorda prioritate, intra pe rosu, parcheaza in locuri interzise, vireaza dreapta de pe banda a III-a si stanga de pe banda “obligatoriu dreapta”, circula fara acte si daca sunt sanctionati se supara invocand motive gen “mi-e frica de ei la propriu chiar daca nu incalc legile” sau motivand ca sunt “in necunostinta de cauza si necunoscand destul legile”. Nu stiu ce fel de ruda esti cu aceasta “doamna” Teodora, poate iti este mama/sora/nevasta/cumnata/amanta etc. dar dupa cum tu vorbesti si ea conduce va potriviti la fix !

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: