Banner

Cum ne insulta Crin inteligenta

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=33342
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


12 Comentarii pana acum»

 1. ildiko said

  am October 21 2009 @ 3:49 pm

  Basescu il intrece. Dintre toti nebunii poate votez cu Crin din primul tur.

 2. Alex said

  am October 21 2009 @ 4:14 pm

  Nesimtirea galbena monitorizeaza Internetul ca sobolanii. Sunteti niste lasi si niste fricosi. Du-te si voteaza cu Crin, puiul de rrom.

 3. bmc said

  am October 21 2009 @ 8:27 pm

  Citez din Iulian Urban (sau cine i-o fi trimis textul asta imbecil de la centru PDL): “E greu de crezut c? românii vor fi convin?i s? voteze un om care ast?zi ia o decizie, mâine spune c? e gre?it? ?i neinspirat?, iar poimâine ne minte pe fa??, luându-ne de fraieri.”. D-le Urban, pai cum ramane cu “demisionez in 5 minute”, dupa care s-a facut ca a uitat? Sau cum ramane cu “nu promulg legea maririi salariilor la profesori” si dupa a validat-o? (si exemplele ar putea continua…) Ce naiba domnule, doar atata puteti? prin texte d’astea vreti sa ne convingeti? Pai textele astea conving pe oamenii gen Alex de mai sus, care n-au in cap decat jos comunismul! satanistul de Iliescu, Patriciu, Voiculescu etc, etc… P-astia deja ii aveti. Eu cred ca trebuie sa convingeti mai multi, dar in stilul asta, n-aveti nici o sansa…

 4. tatar said

  am October 21 2009 @ 9:33 pm

  din pacate calitatea oamenilor politici e discutabila in cea mai mare parte a partidelor. marea majoritate sunt niste lingai. dumneavoastra domnule urban reprezentati in parlamentul Romaniei , nu un partid politic ci interesele si drepturile oamenilor care au fost sa va sustina prin vot. incercati sa fiti mai obiectiv si o sa castigati mai mult.

 5. bmc said

  am October 21 2009 @ 9:44 pm

  @tatar

  Ai dreptate. Dar crezi ca poate fi obiectiv? Nu, nu poate, pt ca nu e lasat.

 6. Radianu Mihai said

  am October 21 2009 @ 11:11 pm

  poate dintre actualii candidati la presedentie cel mai nepotrivit,
  fiind sarac si deci corptibil si apoi usor santajabil,este acest vesnic neadaptat (nu va mai amintiti cu ce frizura umbla cand era ministru) Crin (NEINFLORIT) Antonescu!
  este o marioneta a lui patriciu si a gastii lui!

 7. gygy said

  am October 22 2009 @ 12:07 am

  Antonescu e un chiulangiu narcisist, avid de putere, demagog caragielesc, preocupat doar de propria propasire. Puneti-i o mustacioara si veti vedea ca seamana cu Adolf !

 8. DANIELA said

  am October 22 2009 @ 8:53 am

  Inainte imi placea si chiar eram incantata de Crin Antonescu, a fost si profesorul surorii mele si era foarte incantata de el, dar de vreo 2 ani ( c-am de cand ia murit sotia) sa tampit seamana pe zi ce trece mai mult cu VADIM.Asa ca nu stiu exact ce dar ceva ia luat mintile

 9. marian said

  am October 22 2009 @ 10:47 am

  Si pe mine ma dezamagit domnul Basescu cu nesiguranta si minciuna. Am spus si o spun am votat cu in 2004 lam votat la loc cu acel 322, dar acum ma dezamagit.

 10. Oana said

  am October 22 2009 @ 12:15 pm

  Alegerile se apropie, candidatii si-au spus punctele de vedere. Spune si tu ce ai face daca ai fi in locul lor! Intra pe http://www.busolapolitica.ro

  Fa-ti testul de personalitate politica si afla ce fel de presedinte al Romaniei ai fi!

  Completezi testul de „personalitate politica” compus din 22 de intrebari de actualitate si la sfarsit vezi care candidati la Presedintie au raspuns la fel ca tine, dar si cu cine nu te potrivesti deloc.

  Proiectul e o idee extrem de atractiva. Spre surprinderea mea, rezultatul este cel la care ma asteptam, candidatul mi se potriveste si recomand tuturor sa inceapa testul!

 11. lt. col. Thobescu Theodor said

  am October 22 2009 @ 6:02 pm

  Corect.

  Crin este pe primul loc în preferin?ele celor care au votat pe http://www.busolapolitica.ro

 12. http://www.spunesituda.ro/ said

  am October 23 2009 @ 5:19 pm

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: