Astazi in Parlament s-a mai intamplat ceva, cu adevarat grav

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=33299
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


21 Comentarii pana acum»

 1. Mihai said

  am October 21 2009 @ 2:33 pm

  Bun? ziua,

  A?a cum am scris ?i aici, cu toate c? înc? nu a început campania preziden?ial?, domnul Geoan? nu ?ine cont de regulile acestea ?i continu? s?-?i bat? joc.
  Dac? exist? o institu?ie care se ocup? de acest aspect va trebui sesizat?. Bunul sim?, specific României, lipse?te ?i acest lucru se observ? chiar de la cei care ar trebui s? dea dovad? c? sunt exemple de urmat.

  http://m1ha1.blogspot.com/2009/10/mircea-geoana-presedinte.html

  O zi bun?,
  Mihai

 2. uniobag said

  am October 21 2009 @ 2:43 pm

  Lupta pentru ciolan continua…nimic nou sub soare. Dar oare noi cat mai putem suporta? Nu se intreaba inca nimeni din cei care ne conduc si ne sug… toata vlaga si rabdarea? Pacat ca sunt oameni (deocamdata ) doar pe bloguri si aceia pre putini care “freamata”. Dar cum ziceam asta doar deocamdata.

 3. MADCAT said

  am October 21 2009 @ 5:40 pm

  Gioana e un idiot… de aia o sa il aleaga prostimea (ca doar: ciob la sticla trage)!!!

  Noi cu noi (pulimea) si pentru ei (pulamentarimea), ei cu ei (pulamentarimea) si pentru ei (pulamentarimea)… pana cand ne luam campii si plecam in tari mai calde… sa vedem, pe cine mai sugeti atunci?!

 4. www.vrajitorul.eu/ - Magia afacerii dvs. said

  am October 21 2009 @ 5:54 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.

  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 5. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 21 2009 @ 5:55 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 6. Radianu Mihai said

  am October 21 2009 @ 6:06 pm

  domle!
  o fi johanis asta trimisul lui Dumnezeu pe pamant sau cine aia a ca-
  lului in varful dealului este!
  chiar asa s-au terminat personalitatile pasibile de a ocupa functia de prim-ministru incat prostanacul,tantalaul si tradatorul de tara
  (geoana,antonescu si marko) sa se tina scai de un primar!
  o fi bun pentru sibieni,dar pe noi bucurestenii nu ne intreaba ni-
  meni daca il vrem!
  chiar asa de tampiti suntem noi si ei,cei mai sus amintiti,sunt asa
  de destepti!
  sunt cretini daca chiar ne cred idioti si o sa le-o dovedim peste o luna!

 7. Gopo said

  am October 21 2009 @ 6:19 pm

  Oricum va ramane Guvernul Boc pana la alegeri.
  Asa e cand esti prostanac si te mai mananca si in cur: te aliezi cu PNL-ul, il pui pe Handi Olteanu( care nu are niciun fel de pregatire in aceasta meserie) mare viceguvernator la B.N.R., nu renunti la Nica si m-ai iesi si ca “desteptul” de la guvernare, darami guvernul si, pe deasupra, mai ai si pretentia ca Luci sa depuna mandatul de premier inainte de trecerea celor 10 zile, ca asta nu te tine minte ca tocmai i-ai suflat postul de viceguvernator.

 8. cbabeanu said

  am October 21 2009 @ 6:41 pm

  Actiunile PDL si ale D-lui Basescu, opunindu-se unei majoritati parlamentare public asumate, retrage Romania din Europa si a muta in America de Sud, alaturi de Chavez.

 9. Ionel said

  am October 21 2009 @ 6:47 pm

  “Radianu Mihai” Voi bucurestenii a-ti hotarat destul soarta tarii, si se vede unde am ajuns. N-o fi Johannis al mai grozav din tara asta, dar si de-ar fi mii mai buni ca el, tot n-ar avea loc de Boci si Pogi. Poate ar fi mai bun Croitoru, dar nu si daca va face politica PDL, cum inevitabil, va fi obligat.

 10. annonymo said

  am October 21 2009 @ 6:55 pm

  Gopo invata intai gramatica limbii romane si dupa aceea “m-ai” (mai) vorbeste.
  Toti, dar absolut toti, Boc, “Luc” Croitoru si Klauj Johannis sunt masoni. Detalii la:

  Pentru Luci Croitoru: http://www.agentia.org/articole/Update-Artizanul-imbogatirii-Lacramioarei-Isarescu-51.html

  Pentru Klaus Johannis: http://www.napocanews.ro/2009/10/klaus-iohannis-un-mason-spre-palatul-victoria.html

 11. Catalin HN said

  am October 21 2009 @ 8:01 pm

  Situatia este exact invers decat o prezentati dvs. in acest articol, d-le senator Urban. De fapt, parlamentul nu ingradeste dreptul cetatenilor de a se exprima prin referendum, acest lucru il fac presedintele basescu si guvernul boc. Sa explic si celor care nu cunosc (nu e voirba si despre dvs., d-le Urban, dvs. stiti cum stau lucrurile dar umblati cu sofisme si manipulati publicul neinformat in sensul intereselor pdl).
  1. conform tratatului de la Lisabona, in momentul intrarii in vigoare a acestuia (adica FOARTE CURAND, chestiune de cateva luni probabil), fiecare din tarile UE trebuie sa aiba parlament BICAMERAL. Acest lucru este valabil indiferent de ce vrea o tara sau alta si asa va fi (cat timp se afla in UE). Daca am trece acum la parlament unicameral, peste 2…3 luni am fi obligati de noua constitutie a UE sa revenim la cel bicameral, deci un talmes-balmes care numai bine nu ar face nimanui. Ideea cu reducerea nr. de parlamentari serveste exclusiv intereselor electorale ale lui basescu, care doreste sa mai acumuleze in acest fel voturi de la electoratul neinformat si nemultumit de prestatia sub orice critica a parlamentarilor nostri.
  2. Aproape 1 milion de semnaturi au foast stranse in acest an si depuse la Presedentia Romaniei, semnaturi date de cei care se opun intrarii in vigoare a actelor biometrice (pasapoarte, acte de identitate) in vederea organizarii unui referendum pe aceasta tema. Acest lucru (depunerea semnaturilor) s-a intamplat acum aprox. 2 luni si daca presedintelui basescu i-ar fi pasat oricat de putin de ceea ce vor romanii, ar fi organizat acel referendum. Dupa cum se vede insa, nici nu-l intereseaza, desi ca presedinte ales al Romaniei avea OBLIGATIA sa organizeze acest referendum!!!
  3. va / ne place sau nu, psd + pnl + udmr au in acest moment o majoritate zdrobitoare in parlament; daca presedintele basescu doreste binele Romaniei si al romanilor, el are OBLIGATIA MORALA de a accepta premierul propus de aceasta coalitie. Nimeni nu poate garanta ca premierul proaspat desemnat (Lucian Croitoru) e mai bun decat cel dorit de coalitie (Klaus Johannis) asa cum nu poate aprecia nici invers. Cert este ca in acest moment, daca ar dori ca in Romania situatia sa fie mentinuta cat de cat la un nivel normal, basescu ar trebui sa il nominalizeze premier pe Klaus Johannis care are sustinerea majoritatii parlamentare. In schimb, basescu mentine actualul guvern boc, fara sa tina seama de interesele romanilor (acordul cu FMI etc.) doar pt. ca intre timp guvernantii condusi de lacheul-premier boc sa poata sa finanteze inca 2 luni campania electorala a lui basescu prin lucrari pe care nici Ceausescu nu indraznea sa le faca (remedieri ale conductelor de termoficare in zone ale Bucurestiului, incepute acum dupa sosirea frigului, in timp ce oamenii stau fara caldura in locuinte, cat si prin alte actiuni de cheltuire a banului public directionat spre firme din sfera de influenta a pdl). Putin ii pasa lui basescu de romani si de Romania ! A demonstrat-o inca din ’90 cand a vandut flota si o demonstreaza in continuare. Locul lui basescu nu este la presedentie ci pe urmele lui Nati Meir, in spatele gratiilor.
  Astept alegerile prezidentiale pt. a vota cu oricare din candidatii care concura cu basescu in cursa pt. Cotroceni. Iar dvs., d-le senator Urban, lasati dezinformarile, lasati-l pe basescu si pdl-ul si deveniti independent. Atunci veti avea 100% votul si sprijinul meu.

 12. Catalin HN said

  am October 21 2009 @ 8:02 pm

  De acord (si la acest topic) cu “cbabeanu”.

 13. Othelo said

  am October 21 2009 @ 10:06 pm

  AR TREBUI DEZBATUT SI SUBIECTUL LEGAT DE SCUMPIREA CU 30% A ENERGIEI ELECRTRICE SI CU PESTE 20% A COMBUSTIBILILLOR INCEPAND CU IANUARIE 2010. CINE A HOTARAT RAHATUL ASTA? UN PARTID, MAI MULTE PARTIDE, SAU ACUM AVEM DE-A FACE SI CU DICTATURA REGIILOR SI A MAFIEI DIN ENERGIE? ESTE CUMVA SI SUSTINUTA POLITIC? DE CINE, CA SA STIM SA NU VOTAM.

 14. Cuibul said

  am October 22 2009 @ 1:09 am

  Basescu o scumpit totu!geoana&the rest le vor injumatati!si,in plus,la fiecare roman,un sac de parale in euro le vor da!votam cu el!

 15. metalshrine said

  am October 22 2009 @ 6:00 am

  “Dupa ce a daramat Guvernul pentru a apara pensiile si salariile speciale, Coalitia PSD-PDL calca in picioare si Constitutia pentru a sustine un premier de fatada stabilit in biroul de la Grivco.” De cand e pdl in coalitie cu psd??? Cam multe greseli de scriere, domnule Senator. Ar trebui recitite aceste articole inainte de a fi publicate, zic eu.
  In alta ordine de idei, articolul este sforaitor… Ceva mai concret nu s-ar putea?

 16. ildiko said

  am October 22 2009 @ 8:01 am

  Manevre murdare, dictatoriale, basesciene. A zis ca va fi un presedinte jucator, dar din pacate s-a dovedit a fi cartofor, adica triseaza, face el legile, nu este fair-play, nu respecta nimic si pe nimeni,scoate atuuti in maneca.

 17. ada dinescu said

  am October 22 2009 @ 9:57 am

  Presedintele, la lansarea mesajului privind referendumul, a sustinut ca se tine de promisiunile facute acum cinci ani in campania electorala. De ce i-au trebuit cinci ani pentru organizarea referendumului? De ce nu la organizat anul trecut odat? cu votul uninominal? Dar asa este cand ne crede tampiti si ne manipuleaza. Mai ieri spunea ca a cazut guvernul ca parlamentarii sa apere pensiile acestora, ieri spunea ca a cazut guvernul Boc ca sa nu se organizeze referedumul. În leg?tur? cu afacerile fratelui sau a spus ca va da ulterior informatiile necesare, a?i mai auzit ceva? Sunt multe de spus, nici cu opozitia nu mie rusine, trebuia sa avizeze favorabil referendumul cu conditia organizarii in alta zi!
  Va suporta presedin?ia din bugetul sau cheltuielile cu referendumul? De tara este saraca, bugetul este gol, nu avem bani de pensii si salarii si ne jucam de-a democratia..-…

 18. atotstiutorul said

  am October 22 2009 @ 11:07 am

  Presedintele (oricine ar fi el) are dreptul LEGAL sa numeasca primul ministru si sa declanseze referendum.Consultarile sunt ca la doctor ,te duci iti spune sa nu mai fumezi si sa nu mai bei si tu tot ce vrei faci Asa ca discutiile pro si contra sunt apa de ploaie si pierdere de timp Sa-i dam cezarului ce-i al cezarului spune un sfat din batrini, daca tot l-am ales !

 19. mosu said

  am October 22 2009 @ 12:30 pm

  Bai baieti, PD-L isti lasati vrajeala.
  Iuliane, orice ne face sa scapam de basitu e un bun national. ala se incapataneaza sa nu-l puna pe Iohanis ca nu mai poate fura la alegeri. orice om cu scaun la cap ar fi multumit de o majoritate si l-ar pune pe ala, da basitu n-are scaun poate are kkt

 20. xxxxx said

  am October 23 2009 @ 9:03 am

  Domnule senator mai lasati-ne cu PDL si mai ales cu Basescu si poate ca oamenii va vor acorda din nou increderea lor , asa cum era in urma cu citeva luni.
  Va mai aminti? Perioada cind va interesau numai problemele oamenilor si rareori vedeam cite un comentariu partinitor.
  In ultimul timp mi-e rusine de ceea ce scrieti, de titlurile pe care le puneti si de slujul pe care il faceti la Basescu.
  Va rog pentru binele viitorului dvs. politic reconsiderati-va pozitia.
  Sau ati devenit deja un politician sadea care nu mai roseste niciodata indiferent de ineptiile si neadevarurile debitat

 21. Catalin HN said

  am October 24 2009 @ 12:57 pm

  Subscriu si eu la cele spuse de “xxxxx”.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: