Influenta mass-media asupra democratiei

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=33261
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. VIOREL URBAN said

  am October 20 2009 @ 11:59 pm

 2. piratul said

  am October 21 2009 @ 12:39 pm

  In prag de desfiintare ne agatam de orice… deviza matrozului. E penibil modul in care voi pdl-istii intelegeti faptul ca ati pierdut. Ca sunteti pe dinafara. Ca nu mai aveti ce cauta in politica. Faptul ca romanii au ajuns sa dea credit psd-ului numai ca sa scape de voi este dovada incompetentei voastre. Acum dati vina pe mass-media. Mass-Media care l-a ridicat in slavi pe matrozul vostru iubit, aceiasi mass-media care i-a creat o aura de martir acum ceva timp, cand a fost prima incercare a parlamentului de a-l indeparta. Chiar daca ordinul vostru este sa cautati cat mai multe articole care sa induca ideea ca este injust ce i se intampla lui base, parerea mea este ca purceaua e moarta in cotet de mult timp, iar partidul vostru isi traieste ultimele clipe. Sfatul meu este sa va cautati de pe acum de lucru, e criza…

 3. uniobag said

  am October 21 2009 @ 2:52 pm

  Pai mai pirate tocmai ca ai pus punctul acolo unde trebuia: e criza asa ca sa va cautati draku toti de lucru si pisatii din psd si rahatii din pdl si toti cacanarii care au dus dreakului tarisoara asta de rapa si au vandut-o pe 2 lei cui au putut! Cat credeti ca o sa mai va mearga? Poate pana cand nu o sa mai aveti nimik de supt si atunci oamenii o sa va dea in cap pe strada si asta pt ca o meritati si nu ma pot abtine (cu toate ca nu sunt fan)…bai gaozarilor!!!!. Cand plm o sa faca cine va ceva benefic pentru tara asta si locuitorii ei??????

 4. atotstiutorul said

  am October 21 2009 @ 3:20 pm

  Fratilor, cadeti in derizoriu trecind la politica si injuraturi !Adevarul este ca democratia nu este aplicabila la tarile aflate in saracie, obedienta, imoralitate si puturosenie Saracia se combate prin munca cinstita si pricepere(scoala), obedienta prin disparitia unei generati fara coloana vertebrala, imoralitatea prin aplicarea consecventa a legilor si puturosenia prin eliminarea posibilitatilor de trai fara munca(cersetoria subventii de tot felul, furaciunea etc) Chiar daca prin absurd ar cadea Basescu, PSD-ul actual condus de imbogatiti penali pe seama devalizarii tarii nu are sanse intr-o tara capitalista in devenire A se vedea scaderea de la an la an a sustinatorilor acestora Dumnezeu sa-i ierte !ca noi nu prea putem…

 5. alt iobag said

  am October 21 2009 @ 3:47 pm

  …AMIN…!

 6. Ionel said

  am October 21 2009 @ 5:48 pm

  “uniobag” cand scapam de toata gasca PDL, PSD, PNL. Da’piratu’ are dreptate, oamenii sunt asa satui de PDL, incat ar alege si pe Vadim! Somajul este de 25% in sectorul privat (vreo 10% din cauza crizei, si vreo 15% din cauza modificarilor ilegale ale lui POgea la Codul Fiscal).

 7. www.vrajitorul.eu/ said

  am October 26 2009 @ 1:31 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 8. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 26 2009 @ 1:31 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: