Cum se fura la asociatia de proprietari

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=33203
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


6 Comentarii pana acum»

 1. www.vrajitorul.eu/ said

  am October 20 2009 @ 2:45 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 20 2009 @ 2:46 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. Elena said

  am October 20 2009 @ 3:36 pm

  To ce ai de facut este sa suferi in tacere si sa te chinui sau sa te muti, dar nici o rezolvare , nu exista in Romania respect pentru lege , se stie ca nimeni nu pateste nimic daca fura, nimeni nu poate cere socoteala pentru nimic in tara asta. E jalnic! Ne infuriem si …degeaba! Mergi in tribunale si ai sa vezi cum te mananca avocatii de viu si nici nu-ti rezolva problema, sau daca o rezolva iti trebuie timp, nervi de otel si bani. Batranii din ziua de azi , cei ce locuiesc la blocuri, zici ca nu-s normali la cap. Sunt toti “Gica Contra”, mai ales cei ce detin functii in asociatia de proprietari, zici ca-s niste dictatori, au ramas cu aceleasi conceptii de acum 50 de ani.Nu poti rezolva nimic din cauza lor. Vor totul cat mai ieftin si cat mai bun. Fara nici un efort din partea lor. Daca nu ma crede-ti ..cercetati!

 4. clara donciu said

  am August 2 2012 @ 9:17 pm

  Ma numesc Donciu Clara, sunt proprietara in blocul de la adresa Str Radu popescu 17, Bl24A , ScA ap 31
  Va rog sa ma ajutati facand o verificare a actelor comitetului de locatari care nu respectalegea.
  Mentionez neregulile pe care le-am vazut pana acum:
  – din 2008 comitetul de locatari nu a mai fost reales (a fost ales in 15-01-2004 pe 4 ani) iar cand le-am spus ca din acea data ei sunt in ilegalitate vor sa faca o lista retroactiva pentru a-si ascunde ilegalitatile
  – se aleg intre ei si nu in urma unor sedinte a asociatiei de locatari
  – sedintele care au mai avut loc au avut principal obiectiv renegocierea salariilor care au ajuns in 2012 la 1617 lei (fara salariul omului de serviciu)
  – administratorul are un salariu de 1122 lei pe luna avand 2 ore pe zi deci un venit de 4845 lei norma intreaga (inadmisibil de mare pentru activitatea ocazionala)
  – sunt procese verbale neinsotite de liste de participanti
  – procesele verbale ce contin decizii de marire de salarii si alte retineri nu sunt aduse la cunostinta locatarilor in scris
  – nici administratorul nici cenzorii nu au depus garantii conform legii
  – nu se voteaza bugetul de venituri si cheltuieli
  – comitetul are numar par de membri
  – cenzorii sunt 2 (nu este numar impar, conform legii)
  Nu se respecta legea de ani de zile si consider ca trebuie facuta o verificare pentru ca totul se apate de la litera legii.
  Nu stiu cui sa ma adresez ca sa se faca o verificare atenta a activitatii acestui comitet
  Cu mii de multumiri anticipate pentru intelegere si sprijin,
  Clara Donciu

 5. mihaela said

  am August 14 2014 @ 9:40 am

  Sunt proprietara unui apartament din cadrul asociatiei de proprietari nr. 93. si sunt constransa sa locuiesc in conditii insalubre din cauza inundatiei datorate unei conducte sparte de pe coloana blocului. Lucrarea de inlocuire a conductei respective a fost acceptata de catre toti proprietarii apartamentelor de pe coloana respectiva si a inceput in data de 25.07.2014, insa nu a fost finalizata din cauza unui vecin care nu si-a respectat angajamentul initial (fereastra de aerisire superioara a fost desfintata si proprietarul nu mai permite accesul la conducta). Eu exceptia apartamentului persoanei respective, in toate celelalte apartamente de pe coloana astfel incat exista riscul sa fie afectata instalatia electrica. In acest contex va rog, AJUTATI-MA!

 6. LoredanaM. said

  am March 16 2015 @ 10:33 pm

  Buna ziua,
  Sunt prorpietara unui apartament in comuna Floresti,blocurile noi,unde in al doilea an s-a schimbat administratorul asociatiei de locatari la presarea unui grup restrans de personaje care au devenit stapanii Asociatiei de locatari si fac abuzuri dupa abuzuri,invocand o parte din lege si doar drepturile care le permite sa ceara si sa creeze fonduri nejustificate pentru a-si face depozite de bani ,la 200 persoane cate fac parte din aceasta asociatie , unde fiecare executa,infuriat de sistem si de nesimtirea majoritara din aceasta Asociatie de locatari. M alupt cu aceste nedreptati singura si am constatat ca legea din Romania doar cere ,dar nu te protejeaza ca si proprietar aal unui imobil de acesti abuzivi care nu stiu sa scrie nici o chitanta , nici macar nu stiu sa calculeze o penalizare sau sa explice inscris ,ma refer la presedintele asociatiei,administrator si cenzor, care au explicat cheltuilelile nejustificate la zero persoane intretinere. Cat cheltuielile au fost rezonabile, nu am avut nici o obiectie, dar cand am de platit 345 ron de unde sunt penalitati mai multe pe nu stiu ce,caci nu am fost informata de aceste restante de fostul administrator, raspunsul Presedintei de locatari a fost sa-mi rezolv problema cu fosta Administrator. Dansa spune ca nu erau aceste fonduri aparute peste noapte si ca aberatiile sesizate de mine , le pot duce doar in instanta importiva acestor sarlatani . Este vorba despre Floresti-Urusagului. Doresc sa trag un semn de alarma pentru investitori si nu doar, ca nu exista lege acolo,nu gresiti ca si mine. Acolo se fura si nimeni nu se autosesizeaza !!!! Se aplica legea ? cum si unde ? am nevoie de un avocat capabil cu experienta pe aceste fraude , direct impotriva acestor personaje care au semnat notele de plata ,pentru mine abuzive si neexplicite !?

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: