Bataie de joc la bcr asigurari

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=33207
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. real iulia said

  am October 20 2009 @ 2:17 pm

  BCR asigurari sunt cei mai mari hoti de pe piata. Si va asigur ca acel inspector dorea si el ceva sa va rezolve dosarul.

 2. www.vrajitorul.eu/ said

  am October 20 2009 @ 2:43 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 20 2009 @ 2:44 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 4. Doru said

  am October 20 2009 @ 3:11 pm

  Stimati asigurati la BCR Asigurari, fugiti cat mai repede de la aceasta banca si spune-ti si altora sa faca la fel. Eu am de recuperat de la ei 6000 lei de un an si tot nu am reusit, acum nu o sa mai de facut decat sa ma adresez instantei de judecata. Sa va dau un mic exemplu: Mi se aproba schimbarea barei din spate, dar nu si fagurele din interior, precum si panoul din spatele barei care era si el spart, pe motiv ca nu s-au observat la prima constatare, abia cand a fost demontata bara s-a vazut ce era de fapt de schimbat. Ca sa nu mai spun ca in polita mea nu scrie ca am contract cu fransciza. Asadar pentru fiecare interventie la trei zgarieturi rezultate din accident, eu a trebuit sa platesc cate 100 euro, desi reparatia in sine facea cam la fiecare 120 euro. Sa fiti siguri ca dati bani pe casco, ca mai apoi sa dati si pentru reparatie, cam 50% din valoarea reparatiei, ca sa nu mai spun ca dupa un an nu mi-am recuperat suma ce ei mi-o datoreaza de 6000 lei. Sunt niste banditi cu B mare, care nu au frica de nimeni si de nimic. Asa ca plecati cat mai repede de la ei.

 5. George said

  am October 20 2009 @ 3:30 pm

  Nu vreau sa iau apararea societatii de asigurari, eu aflandu-ma in litigiu de munca in instanta cu o alta. Din pacate in acest moment serviciile de asigurari si de daune din cadrul acestor societati de asigurare s-a deprofesionalizat enorm, ajungandu-se sa se angajeze, incepand cu vreo 5 ani in urma, in functia de inspector daune auto, personal care nu are nici studii de specialitate tehnica( facultatea de transporturi – sectia autovehicule rutiere) si nici macar cunostinte generale tehnice si de asigurari – de ex. absolventi de ASE.
  De aceea se ajunge la problema clientului de mai sus.

  Prin urmare, clientului trebuia sa i se explice de catre personalul societatii de asigurare ca exista in conditiile contractuale ale politei CASCO o prevedere( general valabila la toate societatile de asigurare) care stipuleaza aproximativ:
  societatea nu despagubeste viciul tehnic, ci numai pagubele rezultate in evenimentul produs de acest viciu.
  De exemplu: rulezi cu autovehiculul, explodeaza anvelopa dreapta fata, pierzi controlul directiei si te rastorni.
  Societatea de asigurari este obligata cf. conditiilor de asigurare sa despagubeasca toate pagubele produse autovehicului in acest eveniment, cu exceptia anvelopei dreapta fata.
  Asadar au despagubit corect: aripa si usa fata da, insa piesele care au produs evenimentul datorita viciului( prezoanele rotii dr. fata nu au fost bine stranse), adica numai prezoanele si fuzeta rotii dreapta fata nu.

 6. www.magazinterapeutic.ro said

  am October 20 2009 @ 7:09 pm

  pusca mitraliera pe ei nu alta si atunci s evor invata minte…urmasii lor !

 7. Adrian said

  am October 21 2009 @ 11:25 am

  din pacate inspetorii de daune se cred regi ai planetei! te fac sa astepti si te trateaza cu dispret! am avut probleme cu alte firme de asigurari dar exclusiv din cauza inspectorilor. Dupa ce am reclamat mai sus s-a rezolvat problema de pe o zi pe alta desi inspecorul spunea ca NU se poate rezolva

 8. mitza said

  am October 21 2009 @ 8:48 pm

  salut tuturor,
  In primul rand vreau sa spun ca sunt de aceeasi parere ca si george si sa mai mentionez ca si eu am avut o dauna la alti BANDITI si anume OMNIASIG (adica aceeasi ciorba ca ASIROM) si anume am dat cu roata intr-o groapa, pe o ploaie torentiala undeva pe la Giurgiu si am deschis dosar casco, si dupa ce m-au dus cu zaharelul vreo saptamana, mi-au spus ca nu au ce face fara poze de la groapa si ce sa fac am facut poze la groapa si dupa ce am mers la service si s-a facut reconstatare s-au acceptat si celelalte piese si dupa ce am asteptat 35 de zile pentru piese, cand m-am dus la centru de daune OMNIASIG si am luat acceptul de plata am avut neplacuta surpriza sa nu imi accepte la plata toate piesele care initial au fost date la inlocuit, sub pretextul ca abea acum si-au dat seama prin nu stiu ce geniu de inspector ca arcul nu se putea rupe si de aici a inceput calvarul si cererile de audienta la toti dracii de directori si nimik, pana nu am fost la sediul mare si am cerut audienta la presedinte sau vicepresedinte. Si acolo ce credeti ca mi s-a spus ca nu trebuie sa fac cerere scrisa si ca este suficient sa imi las numele si nr de telefon, si recunosc ca am fost putin sceptic ca se va intampla ceva , dar surpriza dupa aproximativ 3-4 zile nici nu am mai ajuns in audienta la vicepresedinte, ci am fost sunat de insusi directorul de la daune cu care mai vorbisem anterior si ma trimisese la plimbare si la care facusem 2 cereri de audienta si la care nu mi-a raspuns nici dupa termenul legal de 30 de zile, m-a sunat sub presiunea vicepresedintelui si in 30 de minute problema mea a fost rezolvata, dar tin sa mentionez ca de la faza cu acceptul de plata pana la solutionare au trecut aproape 2 luni, in concluzie fratilor mergeti pana in panzele albe pana la seful sefului si poate veti reusii pentru ca peste tot si la toate aceste societati veti gasi acceiasi oameni (banditi). si IN al 2 lea rand vreau sa-i spun domnului care ii sugera domnului ionita sa mearge la CSA, sa se mai informeze pentru ca CSA nu se baga cand la mijloc este vorba de polite facultative (CASCO) ci ei actioneaza numai cand este vorba de polite RCA., si asta o spun pentru ca eu am fost si acolo cu problema mea., cat despre instanta este cale lunga si sincer eu m-as lipsi de acest chin.
  cu stima

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: