Prostia UPC este platita de consumator

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=33161
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 19 2009 @ 1:01 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 2. www.vrajitorul.eu/ said

  am October 19 2009 @ 1:01 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 3. George said

  am October 19 2009 @ 7:57 pm

  Am gasit in posta o factura de Romtelecom. I-am dat foc si le spun ca nu platesc pentru ca n-am stiut ca trebuie sa platesc in fiecare luna. Daca tot n-am primit factura de ce sa platesc. Eu vreau sa vorbesc pe gratis. Pe viata. Nelimitat. Fara abonament. Nu le place, sa plece. Sa dea firma inapoi la stat ca el e cel mai priceput administrator. Si ei si UPC-ul, si RDS-ul si toti.

 4. www.magazinterapeutic.ro said

  am October 20 2009 @ 9:05 am

  dam foc sdi alora d ela UPC si bancilor !

 5. atotstiutorul said

  am October 20 2009 @ 9:13 am

  Placerile cu cit sunt mai mari, te costa mai mult Cui nu-i convine sa renunte, nu sa ceara gratuitate!Prea ne-am obisnuit sa ni se dea pe gratis incurajind nemunca.

 6. Catalin said

  am October 20 2009 @ 1:03 pm

  In vara anului 2005 am renuntat la serviciile UPC si am optat pentru alt operator de cablu din considerente de pret si calitate. Zilele trecute, dupa 4 ani de la rezilierea contractului cu UPC, primesc o somatie prin care sunt amenintat cu instanta si instiintat ca am o datorie de 20 ron catre ei. Ma intreb cum este posibil?

 7. creator said

  am October 20 2009 @ 11:10 pm

  Am o nedumerire….ca nu stiu daca George Si Atotstiutorul au pe deplin dreptate…
  Se poate elibera chitanta la plata unui serviciu la care nu am primit si factura?…( In ideea in care e un serviciu cu eliberare de facturi)
  Adica asta nu e direct evaziune? NU ca ar scuti pe cineva de la plata servicilor…dar ce valoare au niste chitante eliberate fara facturi prealabile? (juridic vorbind)
  SI MAI MA INTREB O CHESTIE: AI PUTUT SA NU PLATESTI UN AN DE ZILE SI INCA SA MAI AI CABLU????
  E si asta o incurajare tacita la neplata…cu speranta la penalizari. Trebuie sa recunoasteti! NIci o firma nu e proasta sa accepte neplata servicilor de la ei…decat daca asteapta sa te arda bine pe urma! CORECT?

 8. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 21 2009 @ 2:48 pm

  @ creator

  Buna ziua,
  Stimate Domn /Doamna,

  Va aducem la cunostinta pe aceasta cale, faptul ca societatea noastra ofera acest serviciu de asistenta pentru consumatori, in mod gratuit, pentru a veni un sprijinul cetatenilor care se confrunta cu abuzuri din partea a diverse institutii sau societati comerciale.
  Compania noastra, pentru a sprijini peresoanele care se gasesc in astfel de situatii, recurge la toate mijloacele legale pe care Statul Roman le-a pus la dispozitia cetatenilor sai pentru a-si apara drepturile, drepturi conferite prin lege.Referitor la problemele expuse va comunicam:
  1.Conform OUG nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale – actualizata la 14.11.2008:
  \” Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, versiunea actualizata la 14.11.2008. \”
  art. 1. – (1) Operatorii economici care efectueaza livrari de bunuri cu amanuntul, precum si prestari de servicii direct catre populatie sunt obligati sa utilizeze aparate de marcat electronice fiscale.
  (2) Operatorii economici prevazuti la alin. (1), denumiti in continuare utilizatori, au obligatia sa emita bonuri fiscale cu aparate de marcat electronice fiscale si sa le predea clientilor. La solicitarea clientilor, utilizatorii vor elibera acestora si factura fiscala.
  2.referitor la cea de a doua problema expusa numai persoana in cazuza va poate da un raspuns .

  Cu stima,
  MARIANA BOTOGAN
  CONSILIER ASISTENTA
  Tel: 031.805.34.71
  Fax: 031.805.34.70
  E-mail: mariana.botogan@asistentapentruconsumatori.ro
  Adresa: Bdul Preciziei, nr. 1, sector 6, Bucuresti, Romania, PRECIZIEI BUSINESS CENTER, etaj 4

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: