Unde a disparut regimentul ? Rapiti de un OZN, sau disparuti in Universuri Paralele?

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=33117
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. ildiko said

  am October 19 2009 @ 10:32 am

  Pacat ca nu iau si politicieni/guverne/presedinti

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 19 2009 @ 11:25 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. www.vrajitorul.eu/ said

  am October 19 2009 @ 11:26 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. lt. col. Thobescu Theodor said

  am October 19 2009 @ 11:37 am

  Sînt suspendat într-un univers paralel.

 5. Othelo said

  am October 19 2009 @ 1:13 pm

  Sa nu uitam ca revolutionarii din stiinta, alchimistii, asa zisii “vrajitori” au fost mereu persecutati de-a lungul istoriei pentru ca prezentau riscul raspandirii unor cunostiinte mai accesibile omului de rand decat pareau initial. Manipulare a fost dintotdeauna si unii (ca si acum, si care din pacate conduc destinele planetei) se cred mai egali decat altii. Realitatea este ca stiinta si religia (mai bine spus credinta, religia este prin sine o alta forma de manipulare) au fost puse in mod voit pe pozitii antagonice, cand ele de fapt au radacini comune. Simbolic, asta se poate reprezenta prin celebrul pom al cunoasterii binelui si raului din Geneza, dar sunt exemple similare in Ciran, Tao Te King sau Vedele indiene. Sa nu uitam ca de exemplu medicii antici executau operatii foarte complicate cu succes, si foloseau pentru tratament doar surse naturiste (nu chimicale ca acum) foarte eficiente.
  In ceea ce priveste fenomenul din articlolul de mai sus, el este asemanator celui din Triunghiul Bermudelor si poate fi explicat cu ajutorul fizicii cuantice: pe scurt, regimentul respectiv a intrat in alt plan vibrational (univers paralel aflat pe o frecventa diferita de a noastra)pe care unii oameni care si-au dezvoltat anumite capacitati (pe care repet, le avem cu totii in stare latenta)il pot recepta macar partial.
  Noi, cu cele 5 simturi nu percepem in mod “normal” decat 5% din Universul existent, cel corespunzator luminii albe in gama descompusa ROGVAIV, si acet lucru este dovedit stiintific. Sa ne inchipuim numai ce inseamna restul de aproximativ 95%.
  Evident ca pe alte planuri vibrationale atat spatiul si timpul sunt diferite de cel in care traim noi, timpul nu este liniar, de aici si cele spuse in diverse carti sfinte despre cele noua ceruri sau despre nemurire.
  O teme interesanta ar fi tehnologia secreta (si nu ma refer la tehnologia rachetei) dezvoltata de germani in perioada interbelica si in perioada Celui De-al Doilea Razboi Mondial, si de o zona locuibila (fara zapada) din aproprierea Antarcticii necunoscuta numita Neuschasenland unde o parte din aceasta tehnologie a fost tehnologie a fost mutata). O alta parte au luat-o americanii si au dezvoltat tehnologia militara secreta pe care o au astazi, inclusiv proiectul HAARP (a se cauta pentru cine doreste HAARP pe youtube sau Google pentru mai multe informatii) la care a contribuit si Nicola Tesla, croat de origine romana.

 6. whatever said

  am October 20 2009 @ 9:19 am

  aici a disparut:

  “The story of soldiers disappearing into a strange cloud during the battle of Gallipoli in 1915 is a tale of spurious origin. According to the story, three observers from the New Zealand Army claimed that on an almost cloudless, breezy day, a loaf-shaped cloud stayed stationary over Hill 60, partly obscuring it. They watched the unit (usually said to be the “1/4th Norfolk Regiment”) , march into the cloud. The observers waited for almost an hour, and then the mist seemed to rise, almost vertically, and joined the rest of the clouds in the sky. The soldiers who entered were gone, leaving no trace of their presence.[8]

  However, the truth is more prosaic. The unit that took Hill 60 ( actually the 1/5th battalion of the Norfolk Regiment) did not vanish into a cloud, but went on to attack Turkish positions in the woods beyond Hill 60. They were cut off, and those that were not killed died later as prisoners of war; there were no survivors. This was indeed “a mysterious thing” in 1915; however their fate was ascertained in 1919, when the Graves Registration Unit searched the battle site.[9] The remains of 115 men of the battalion were found and buried in Azmak Commonwealth War Graves Commission Cemetery.

  Additionally, there are no official mentions of any kind of strange cloud during the battle; the New Zealand observers, if they were even there, were over four miles from the area; the wrong battalion is named, and called a regiment; the date is given as 21 August instead of the true date nine days earlier; and the story is not even told until 50 years after the war.”

  QED

 7. lucidu said

  am May 24 2010 @ 12:29 pm

  sunt un ‘ghinionist’…. eu i-am VAZUT si cred in ‘ei’…. er in 1967, la resita, cand timp de mai multe zile, 2 bile ca mingile de tenis, dar la inaltime de min. 5 km… au stat nemistate, de mi-am scrantiti gatul tot uitamdu-ma la ele….

  dar, ca sa revenim pa pamamnt…. crd ca le este ‘yeama’ de noi… asa de shmanglitori… rman si fara nava…. hihuhoha

 8. lupuvictor said

  am February 18 2011 @ 9:02 pm

  Am fotografiat nori in forma de ozn.primele 4 fotografii ale acestui articol sunt facute in Baia Mare http://ozn-ufo.blogspot.com/2011/02/nori-ciudati-in-forma-de-ozn.html

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: