Criza politica actuala ar putea impinge Romania catre suplimentarea creditului de la FMI

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=32983
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. www.vrajitorul.eu/ said

  am October 15 2009 @ 12:19 pm

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 15 2009 @ 12:20 pm

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. Oana said

  am October 15 2009 @ 12:57 pm

  “cangrena crizei economice care a inchis deja 150000 de firme si a trimis in somaj 700000 de angajati din zona privata” se numeste PDL, v-o spune un fost votant, care si-a pus toate sperantele in voi cand ati primit Ministerul de Finante si al Economiei. Si ati actionat mult mai rau decat ma steptam de la un partid gen PSD. Sa reamintesc impozitul forfetar sau tva-ul la carburanti? M-am saturat de cearta voastra cu celelalte partide. La altceva nu va duce mintea? Cum ar fi ceva masuri anti-criza?

 4. ildiko said

  am October 15 2009 @ 2:07 pm

  Politica basesciana da roade.

 5. Seculi@ildiko said

  am October 15 2009 @ 3:09 pm

  Ungurii sunt anti-romania in acest moment, sprijinind alianta comunisto-mafiota dintre psd si pnl

 6. Catalin HN said

  am October 15 2009 @ 4:16 pm

  NU “criza politica actuala […] impinge Romania catre suplimentarea creditului de la FMI” ci incompetenta guvernului boc, care nu a luat nici o masura anticriza, caz unic in Europa ! Pana si bulgarii ne-au depasit cu muuuult la acest capitol ! Aceast individ lingusitor si pupator-de-posterior-prezidential ar trebui judecat pt. subminarea economiei nationale. Acesta este adevarul, oricat ar fi de neplacut. Cat despre imposibilitatea platii salariilor si pensiilor, am spus inca de cand basescu promitea cresterea pensiilor cu 2% incepand cu 1 octombrie, ca aceasta promisiune este fara acoperire si doar din ratiuni pur electorale. Rusine PDL-ului si “primului marinar al tarii” pt. situatia in care au adus economia romaneasca !

 7. politika said

  am October 15 2009 @ 5:55 pm

  @ Seculi@ildiko
  UDMR-ul este un partid disciplinat “de conjunctura” . ACUM este putin disperat ca nu a intrat in carti in actualul guvern si incearca din rasputeri sa se aseze cu curul in doua luntre, astfel incit sa capete un ciolan (sau vreun oscior) de la oricine ar veni la putere … numai sa fie si ei acolo … cu vreun minister ceva …

  @ Catalin HN
  Pot sa spun ca ai dreptate … dar NUMAI PE JUMATATE ! . Guvernul Boc nu putea in 10 luni de guvernare sa schimbe legislatia, regulamentele si ordonantele date in ultimii 8 ani (prin care s-a “exploatat” un sistem de devalizare a bugetului de stat prin cresterea salariilor + prime + sporuri + … ) care sa permita reechilibrarea bugetului. Putem vedea ca TOATE MASURILE luate “conduc catre” acest deziderat … insa au fost frinate, stopate , aminate de coalitia PSD + PNL …
  Nu trebuie sa intelegem gresit situatia : NU SE PAOTE DESFACE IN 10 LUNI ceea ce au facut altii in aproape 20 de ani ( legi, regulamente, ordonante, privilegii , statul de drept , CSM-ul , ICCJ-ul … etc.) Toate astea , dar absolut toate au substraturi cu conotatii politice. Toate au fost platite regeste prin privilegii GREEEEU DE STRAMUTAT (vezi “greva” magistratilor … )

  Criza politica actuala se asterne peste al nu-stiu-citulea val de criza financiara care a afectat Romania … Problemele sunt mult mai complexe … si sunt cunoscute cu adevarat de un numar foarte redus de oameni ! Daca am cunoaste cu adevarat situatia, daca am avea acces la o “radiografie” actuala a economiei romanesti si variantele pe perspectiva scurta … cred ca multi romani si-ar pune capat zilelor !

  Solutia ramine tot PDL-ul cu Basescu Presedinte !
  ACUM le putem “imperechea” iar : mandatul presedintelui (de 5 ani) sa starteze odata cu noul guvern (de 4 ani) …
  Cred ca este un START norocos !!!

 8. ildiko said

  am October 16 2009 @ 10:54 am

  Seculi
  Inca unul care judeca superficial, daca judeca. Daca m-ar fi chemat Maria ai fi ramas fara replica.
  Unicul tau neuron crede ca cine nu este de acord cu tine este impotriva romanilor, este comunist. Uita-te in oglinda si ai sa observi ca de fapt esti tot ce scrii.
  Cetatean scarbit de totalitarism si intoleranta dixit.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: