Senatul a trantit hoteste Referendumul

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=32945
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. http://www.curentul.ro/2009/index.php/2009101435488/Actualitate/PSD-si-PNL-fura-voturi-pentru-a-bloca-referendumul-privind-Parlamentul-unicameral.html said

  am October 14 2009 @ 6:08 pm

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 15 2009 @ 10:24 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. www.vrajitorul.eu/ said

  am October 15 2009 @ 10:24 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. Catalin HN said

  am October 15 2009 @ 11:34 am

  Despre ce referendum este vorba ?

 5. danezu said

  am October 15 2009 @ 11:43 am

  Pai furtul de voturi este cat se poate de normal pentru adunatura aia de infractori din PNL,PSD,udmr si altii….

 6. Mascarada said

  am October 15 2009 @ 12:11 pm

  Mascarada

  De la un timp incoace a aparut o noua campanie, initiata de trustul de presa Realitatea Catavencu – “Noi vrem respect”.

  Initiativa ar fi fost poate laudabila daca nu s-ar fi dovedit o manipulare grosolana, venita intr-o perioada in care romanii sunt chemati la urne sa-si acorde votul viitorului presedinte.

  Aceasta mascarada e tocmai buna de o condamnare penala – sau cel putin de o retragere provizorie a licentei de emisie – si asta intr-un stat unde “respectul” pentru cetatean si democratie nu este improscat “a la legere” pe toate gardurile.

  Punctul culminant (in care rabdarea noastra a depasit nivelul critic) s-a dovedit a fi in ziua de 5 octombrie 2009, cand lideri de sindicat (acei privilegiati “respectati” si “respectabili”, membri in admnistratia aceluiasi trust de presa, care cu tupeu cer respect) au anuntat “principala greva generala”, unde participarea ar fi urmat sa fie de cel putin 75000 de bugetari (“saraciti” si “amputati” de nenumaratele sporuri si privilegii).
  Citeste mai mult la sursa http://www.artistik.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=33:fii-mai-destept-voteaza&catid=17:catpotofolio&Itemid=17&nid=5

 7. politika said

  am October 15 2009 @ 1:41 pm

  Este de-a dreptul jignitor faptul ca prin votul lor parlamentarii nu vor sa permita romanilor sa-si exprime liber si deschis optiunea vis-a-vis de Parlamentul Unicameral.
  Sunt roman si MA SIMT PROFUND JIGNIT pentru ca sunt zilnic MANIPULAT de o hoarda de banditi-mafioti (care actioneaza “under-cover” sub denumirea de politicieni PSD, si PNL) nu-mi mai permite sa-mi pot exprima liber parerea , sa votez un sistem pe care-l consider necesar.
  Este picatura care a umplut paharul , facindu-ma sa nu mai votez absolut niciodata nici un PSD-ist sau PNL-ist (indiferent de valoarea lui ca om sau ca specialist) deoarece aceasta clica a ajuns sa-mi puna pumnul in gura, sa spuna ca minciuna este adevar , sa ma tina cu miinile legate la spate.

  Abia astept sa vina ziua alegerilor prezidentiale : VOI FI PREZENT LA VOT si-l voi VOTA PE TRAIAN BASESCU !.
  Voi fi acolo impreuna cu toti prietenii mei, cu toti cunoscutii care-mi impartasesc punctul de vedere.
  Basescu este primul si singurul presedinte postdecembrist care iubeste cu adevarat Romania si oamenii din tara asta. De aceea nu-i este teama sa faca “baie de multime” sa mearga in localuri publice si sa se distreze impreuna cu oamenii din tara asta.
  Merita votat , merita sa-l lasam inca un mandat sa fie presedintele acestei tari, sa formeze un nou guvern care sa aduca bunastare si prosperitate in Romania.

 8. Elena said

  am October 15 2009 @ 2:06 pm

  Ar trebui sa stie tot poporul ca nu conteaza parerea noastra si fac ceva pe legi si parerea noastra. S-au aliat si cu conducatorii sindicatelor ( apropo, se stie ca sindicatele vor primi tot patrimoniul dinainte de 1989 daca fac jocul partidelor) si culmea e o deruta totala la nivel de populatie. Exista un singur vinovat pe care lumea il va mazili.Sunt curioasa ce vor mai inventa pe urma.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: