Banner

Pana in 2050 un angajat ar putea sa sustina 2,5 pensionari

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=32952
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. Dani said

  am October 14 2009 @ 8:35 pm

  Sistemul respectiv e o tzeapa prin care statul paseaza pisica moarta in curtea altuia… dar in nici un caz nu e in favoarea pensionarului…

  Un caz concret, nu spun firma, dar e printre primele din lume, dupa o cotizare de 130 RON lunar, de vreo 5 ani, s-a acumulat suma de…60 RON!!! Restul s-a tocat….

  Ce incredere mai poti avea in astia???

  Dar in statul care TE OBLIGA LITERALMENTE sa apelezi la acesti escroci privati, care vor profit pentru ei, nu pentru bietul pensionar…

  Cat despre pensiile de boala sau anticipate, ce sa mai vorbim… Pensia va fi asa de mica la privat, ca nu va avea nici o valoare. Statul insa s-a spalat pe maini, si da doar pensii speciale de 4.000-8.000 euro la securisti si parlamentari. Iar Boc de 9 luni tace…

 2. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 15 2009 @ 10:19 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. www.vrajitorul.eu/ said

  am October 15 2009 @ 10:19 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. Dani said

  am October 15 2009 @ 10:30 am

  Daca mai ramanea boc, se pensionau anticipat inca un milion de persoane, si se ajungea la 7 pensionari pe cap de salariat in 2-3 ani…

 5. Victor said

  am October 15 2009 @ 11:23 am

  CE A FACUT GUVERNUL PENTRU A INCURAJA SECTORUL PRIVAT???
  Le-a bagat impozit forfetar chiar daca a incalcat legea Codului Fiscal.
  Ce ineptie mai mare putea nascoci un ministru PDL inginer fochist.
  Ce a facut guvernul Boc ca sa incaseze impozitele si taxele neplatite de muuulti ani de zile de la firme de stat si private colosi nationali?

 6. Catalin HN said

  am October 15 2009 @ 1:17 pm

  De acord cu “Dani” so “Victor”. Sistemul de pensii private, asa cum este reglementat acum in Romania, este o mare teapa. Alta solutie nu exista decat cresterea Produsului Intern Brut prin activitati care sa genereze cash bugetului de stat. Iar acest lucru a fost subminat de toate guvernele de dupa ’90, prin distrugerea activitatilor productive, incurajarea comertului speculativ, vinderea pe nimic a unor fabrici foarte rentabile (ex: fabrica de aluminiu de la Slatina, fabricile de ciment etc.). In numai 1 an de guvernare guvernul boc de trista amintire si-a adus si el o contributie insemnata prin introducerea impozitului forfetar. Si atunci, de unde bani de pensii ? NU pensiile private sunt solutia, ci construirea unei economii care sa genereze bani la bugetul de stat.

 7. Cuibul said

  am October 15 2009 @ 10:44 pm

  Deci,Boc,in 9 luni a distrus Romania?Incredibil!E demn de Guiness Book!Nici bomba atomica nu reusea!Nu iliescu&nastase si comunistii au facut asta 20 de ani!Boc!Basescu!Ei sunt vinovatii!Ma rog,fiecare cum vede lucrurile.Experimentul Pitesti se repeta.La nivel de tara.(se creaza impresia de democratie,bucata de paine plina de rahat exista,bautul urinei comunistilor,bataia rupta din rai,etc.).Pofta buna!Ne auzim dupa alegeri.

 8. Tzeapa Voda said

  am October 16 2009 @ 10:14 pm

  Nu, Boc a pus doar bomboana pe coliva. dupa ce altii au pregatit-o 20 de ani. Forfetarul a fost o prostie fara margini, facuta in cel mai prost moment posibil.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: