Cum te fura la casa de schimb valutar

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=32932
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. cristina said

  am October 15 2009 @ 7:19 am

  si eu am patit la fel,tot la o casa de schimb din cluj,din piata marasti.
  eu am schimbat 100 eur si am pierdut 80 ron.
  e inadmisibil!
  unde este protectia consumatorului in acest caz?

 2. Elena said

  am October 15 2009 @ 8:20 am

  Domnule, in iulie am fost la mare cu fica mea si ginerele , care este german. In ultima zi i-am scapat din mana, nu ne-au spus ( au vrut sa ne cumpere ceva cadou) si au intrat intr-o casa de schimb valutar, pe un gang mic. Cand a vazut fata ca baiatul nu vorbeste romaneste l-a pus sa semneze si cand a luat banii a inlemnit. Eu intre timp ajunsesem la ei si le spuneam sa nu schimbe bani acolo, nestiind ca fata (casiera) le-a luat repede banii. Le-au dat cu un curs de 3,35.. lei
  Bineinteles ca ginerele meu a insistat ca nu e in regula, iar eu am facut degeaba galagie. Pur si simplu era sa o si incasam, caci a venit repede un individ si m-a amenintat. Am chemat politia, am dat declaratii dar ne-au lamurit ca nu au ce sa le faca. Am sunat la OPC, unde nu a raspuns nimeni si am lasat mesaj ( asa cum zicea robotul) pe jumatate ca s-a intrerupt telefonul. Nici macar nu se inregistra tot. Am dat datele la politie si gata. Minune…nu s-a intamplat nimic. Bineinteles ca am renuntat dar fata mea a plans si a spus ca ptr 20 de euro furati pe fata ea a muncit o zi intreaga. Deci daca un produs are un pret afisat si platesti altul , nu se intampla nimic in Romania, nu-ti dau banii si gata. Le doresc tuturor acestor patroni si casiere sa fie pradati de toti infractorii posibili. Se fura pe fata si nimeni nu ia atitudine. E ceva de domeniul fantasticului sa se fura asa pe fata si ….NIMIC!

 3. Alex said

  am October 15 2009 @ 10:12 am

  eu nu pot intelege specia asta numita popor roman. In ziua de azi sunt banci la tot pasul…la 100 de metri aveai un sediu Banca Transilvania…peste drum era un BCR si la 500 de metrii fie in stanga fie in dreapta aveai un sediu BRD … si daca se schimba euro si la Milenium,ING, Garanti si Alpha Bank mai aveai inca cateva optiuni la doar 300m de gangul unde ai schimbat tu banii…imi explici ce te-a impins sa schimbi la bisnitari

 4. asistentapentruconsumatori.ro said

  am October 15 2009 @ 10:32 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 5. www.vrajitorul.eu/ said

  am October 15 2009 @ 10:32 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 6. Codruta Costea said

  am October 15 2009 @ 12:48 pm

  pt Alex: ora (ora 18:56 ) m-a impiedicat sa merg la banca, erau inchise si aveam nevoie de bani in seara respectiva.

 7. Codruta Costea said

  am October 15 2009 @ 12:54 pm

  tot pt Alex: n-am mers la bisnitati (de ex. pe strada sa schimb banii) ci intr-un Exchange Office care era deschis la ora aia.

 8. Elena said

  am October 15 2009 @ 1:33 pm

  Nici eu nu am schimbat banii ci copiii care locuiesc in Germania si care au crezut ca totul e OK. Ei nu s-au sfatuit si cu noi parintii , crezand ca e normal sa schimbe si la aceste case. Inainte cu o saptamana schimbasera bani in Ploiesti la o banca, dar la Eforie Nord nu au gasit la aceea ora 18 seara nici o banca.Iar ginerele nostru a crezut ca e bine. \noi am intepenit cand i-am vazut la casa de schimb. Era prea tarziu, casiera a fost mai iute. Le spusesem noi ceva dar nu ne-au ascultat. Ne-a trecut, am zis si noi o vorba proasta a romanilor care nu riposteaza ” noi sa fim sanatosi”. Dar initial noi am crezut ca rezolvam daca anulam schimbul sau daca chemam politia. Nu-mi vine sa cred nici acum , ca nu se vrea eradicarea acestei hotii. NU SE VREA!!! Politia se ruga de noi efectiv sa renuntam sau sa-i dam in judecata.Nici macar nu au intrat la casa de schimb sa intrebe macar numele casierei sau al firmei.Asta e , ne resemnam.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: