PSD ?i PNL au oprit, pe moment, ceasul reformelor. Dar coali?ia 322 nu mai poate opri ?ara

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=32874
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


22 Comentarii pana acum»

 1. Ovidiu said

  am October 13 2009 @ 5:07 pm

  Ca si in filmul Nemo la final: “And now what??”. Toti dau vina pe Basescu. Cand a vrut sa faca parlament unicameral, sa micsoreze numarul bugetarilor, cand s-a luat de Patriciu, unde au fost toti vitejii?? Acuma el e devina ca s-au pierdut 600 de mii de locuri de munca. Nu e devina PSD-ul care a santajat tot ce a putut de a crescut salariile bugetarilor si pensiile cu mult prea multe procente? Nu aruncati vina numai pe un om. Multi s-au perindat si toti au partea lor mai mare sau mai mica de vina. Aaa. si inca ceva. Toti asteapta in Romania un Vlad Tepes care vine si taie dar care are si putere absoluta. Culmea e ca majoritatea oamenilor sunt acuma prostiti si rumega ‘materia urat mirositoare’ numita: ‘Basescu dictator’. Aminti-va cum era in 2004 cand nimeni, dar absolut nimeni nu era impotriva lui Adrian Nastase. Niciun mogul, nicio televiziune, auzeai la Radio numai D-l PM Adrian Nastase in sus si in jos. Dar multa lume se pare ca e prostita tocmai de cei pe care ii invinovateste de dezastrul din tara: Vantu, Voiculescu, Patriciu etc, etc. Nu zic ca Basescu e bun, nu sunt fanul lui dar ma inspaimanta cine poate sa vina in locul lui si ma inspaimanta si mai tare de cine sunt sustinuti.

 2. Gaby said

  am October 13 2009 @ 5:07 pm

  A inceput batalia din nou… ce mai furati de aceasta data??? Ce obiective mai aveti?!?!?! Demisia celor de la PSD nu este intimplatoare. Iar alegerea Presedintelui Romaniei 1 data la 5 ani este lata inventie foarte putin geniala PSD. Cind oare v-a scapa Romania de PSD si PNL respecitv de fosti nomenclaurisiti si securisti???!!!

 3. Buduru said

  am October 13 2009 @ 5:15 pm

  Eu, unul, nu ma simt deloc infrant!
  Era normal ca acest guvern sa cada, pentru ca era prea slab!
  De cazut, a cazut, dar de plecat, nu va pleca! Asta e!

  Legea pensiilor trebuia asumata inca de pe vremea cand PSD-ul era in guvern! Ar fi trecut! Necazul este ca PDL-ul flutura (fara nicio aluzie) aceasta lege, doar electoral, dar, in realitate, nu vrea s-o treaca, pentru ca are si PDL-ul “pensionarii” lui! Dac-ar fi vrut, ar fi trecut-o in ianuarie-februarie, alaturi de legea salarizarii unice, atunci cand CCR a respins OUG-ul de eliminare a cumulului salariu/pensie!

  Evenimentele se vor precipita, romanii vor pierde!
  De vina sunt absolut toate partidele!

 4. codin said

  am October 13 2009 @ 5:15 pm

  E o cabala a talharilor – “322” , “33” nu sunt deloc intamplatoare, reprezinta maiestria insinuarii diabolice,o ofensiva tacita insa tenace, un cult al tradarii prezentat ca o binecuvantare, o intreaga istorie ascunsa a marsaviei isi iteste coarnele din deznadejdea eterna a acestui neam. Spune-mi pe ce numere te bazezi ca sa iti spun cine esti.

 5. Bibicu said

  am October 13 2009 @ 5:45 pm

  Adevarata revolutie romana se desfasoara sub ochii vostrii . gasca neocomunista pnlpsd care a pus mana pe tara in decembrie 1989 vrea sa doboare guvernul Boc . guvernul Boc trebuie salvat ,reprezinta adevarata revolutie , de ce le e frica neocomunistilor . de pierderea privilegiilor ,de pierderea puterii subterane care guverneza romania de 20 de ani si stoarce tara de resurse. asta e adevarata batalie .

 6. Ovidiu said

  am October 13 2009 @ 5:46 pm

  Dupa caderea idolului de la Apaca, s-a format guvernul condus de Stolo (neafiliat politic la vremea aia), guvern FDSN (Iliescu)+PNL (condus de Radu Campeanu). PNTCD-ul domnului Coposu a refuzat oferta lui Nea Cucuvelu`. Liberalii n-au avut nicio greata si au intrat la guvernare. Iti amintesc ca ministrul Justitiei in acel guvern a fost Quintus. Liberalii au dat o lovitura opozitiei democratice de atunci.

 7. Rational said

  am October 13 2009 @ 5:46 pm

  In contextul actual se observa o regrupare a clasei politice ce tine cu orice pret sa pastreze impotriva evidentei dominatia asupra statului prin institutiile reprezentative .
  Se cred mai presus de legile universale ale democratiei, cramponindu-se in a decide viitorul statului si al poporului intr-un continuu conflict de interese cu valorile republicane, punind inaintea intereselor natiunii interesele grupurilor socio-economice paralele ce le dirijeaza activitatea din umbra .
  Plecind de la ideea ca prin mecanismul votului se poate reinnoi clasa politica, ajungem sa constatam ca exista o contradictie majora care se evidentiaza dupa cum urmeaza :
  Structurile ce intretin din umbra clasa politica nationala sint partidele politice ce urmaresc obtinerea unei influente prin reprezentantii lor ce acced in functii legislative sau executive .
  Legaturile paralele transpartinice indica faptul ca aceste pseudo partide cu titulaturi pompoase si orientari false s-au metamorfozat dintr-o singura orientare ideologica ce
  si-a lasat adinc amprenta asupra membrilor , ce revendica astazi dreptul de a a-si impune directivele, erijindu-se in stapinii statului .
  Aceste structuri politice sint inchise , membrii lor provin din esalonul doi si trei al fostului partid , matca ce s-a multiplicat la inceputul anilor ’90 intr-o puzderie de partide , membrii lor, dupa ce au suferit mutatii, au devenit apostolii patriotismului si al generozitatii daruindu-se toti cauzei, autoproclamindu-se strajerii poporului impotriva ipoteticilor dusmani si de nu exista pericol ei il urzesc pentru a-l combate servind maselor dupa un scenariu bine rodat iluzii si amagiri .

 8. Felix said

  am October 13 2009 @ 5:55 pm

  Oare chiar trebuie sa iesim in strada pentru a sustine un om care are curajul sa puna o lege care defavorizeaza parlamentarii? Chiar atat de corupti sunt politicienii nostri? Chiar in halul asta ne disconsidera pe noi, cei din popor?

  Am ajuns jucariile lor, nu ii intereseaza deloc despre noi atata timp cat pensiile si salariile le sunt de zeci de mi de euro. Iar cand unul vine si le zice ca nu e normal si incearca sa le reduca, il dau jos. Iar noi ce face? CHIAR NIMIC??? Stam di nou si acceptam subjugare?

  NU MAI VREAU IAR PSD!!! Nu mai vreau sa ma simt scalvul psd-ului, scalvul parlamentarilor in propria tara!

 9. silviu said

  am October 13 2009 @ 5:58 pm

  Boc are toata admiratia mea. Guvernul lui este cel care a lovit pe neo-securisti acolo unde ii doare cel mai tare, la buzunar. Sper (probabil in van) ca PSD si cateii lor sa fie pedepsiti la urna de vot.
  Este timpul ca Romanii sa iasa in strada si sa rastoatne acest parlament nesimtit, unde ticalosi si hoti precum Iliescu, Geoana si Nastase prospera pe spinarea contribuabililor. JOS PARLAMENTUL!

 10. Mihai said

  am October 13 2009 @ 6:01 pm

  Jefuitorii si tradatorii pot fi fericiti. Au reusit inca o data sa-i invinga pe romani. Ce le pasa? Ei au bani multi pentru ca tot fura de 20 de ani si nu simt criza. Mai greu va fi pentru noi, cand toate se vor scumpi cu 20-30%, cand nu vor mai fi bani pentru pensii si salariile bugetarilor. Dar, ce sa-i faci, asta-i soarta nostra. Cand niste romani vor sa faca bine tarii lor, sar altii si le dau in cap. Ne meritam soarta. Nu vreau sa am satisfactii meschine, dar nici lacheilor acestora nu le va fi mai bine, pentru ca si ei sunt tot amarasteni ca si noi, doar putin mai saraci cu duhul, pentru ca se bucura la un mic si o bere.

 11. Niuco said

  am October 14 2009 @ 1:46 am

  cate dosare de coruptie s-au finalizat sub ministrul Boc?

  toti sunt LA FEL. nu mai exagerati, ca e ca si cum magazinul ar avea 3 feluri de bomboane , identice…doar ca la suprafata sunt albe galbene si albastre… tu poti sa alegi, dar de fapt magazinul a ales pt. tine

  cortina se trage pe ochii scurt

  de hotii din romania scapam doar cand o sa fie guvern mondial

 12. Parmalat said

  am October 14 2009 @ 5:29 am

  V-am demolat baaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
  Am distrus raia pedelista!!!!!!!!!!!!!!
  Adio Basescu, de la Cotroceni pana la Jilava nu mai e mult!!! Adio Emil Boc, de la palatul Victoria la groapa de gunoi a istoriei!
  Astazi am distrus cancerul democratiei romanesti!!!!!!!!!!! Urmeaza Basescu!!!!!!!!!
  V-am calcat in picioare!!!!!!!!! Avem majoritate in Parlament, PDL-ul este distrus chiar in aceste minute cand scriu eu aici!!!!!!!!!!
  Nu dormiti, in aceste clipe se scrie istoria!!!!
  DECEMBRIE 1989 – DECEMBRIE 2009, MOARTE DICTATORULUI!!!!!!!!!!

 13. Parmalat said

  am October 14 2009 @ 5:36 am

  Basescu sa fie judecat pentru inalta tradare, subminarea economiei nationale si subminarea puterii de stat!!!!
  JOS DICTATORUL, VOM IESI IN STRADA 100.000 DE OAMENI, BASESCU VA AVEA SOARTA LUI CEAUSESCU!!!

 14. cbabeanu said

  am October 14 2009 @ 6:25 am

  Lamentatiile penibile ale PDL amintesc principiul bolsevic dupa care partidul = tara ; pe cale de consecinta, cine critica PDL este dusmanul poporului.

 15. Othelo said

  am October 14 2009 @ 7:27 am

  Nici un partid nu este bun in acest moment in Romania. Exista doar cativa oameni politici care si-au luat rolul in serios. Ceilalti toti (cu siguranta peste 90%, deci cu mult mai mult de 322 se persoane) au ramas la un comportament primitiv exact ca si in 1990. Nu au evoluat deloc.

 16. Elena said

  am October 14 2009 @ 7:47 am

  Bine, a cazut guvernul! Dar intrebare…??? de ce trebuie sa mai stea daca nu a fost bun deloc? de ce nu pleaca mai repede? Asta au dorit-o toti din parlement, de ce trebuie sa mai stea cateva luni? De ce? Daca e un pericol asa de mare pentru tara, de ce nu pleaca? De ce nu pun imediat alt premier capabil? s-au tot lamentat peste tot ca e dezastru, iar acum constatam ca nu pleca , e interimar! Cum vine asta? Sau NU! VAI VIATA NOASTRA!

 17. pdm said

  am October 14 2009 @ 8:46 am

  @Parmalat: cand ilici al vostru o sa spuna adevarul despre cele din dec. ’89, atunci sa sari de fund in sus. pana atunci VOI trebuie sa infundati puscariile, sau mai bine: munca silnica pe viata in folosul acestui popor pe care l-ati inrobit.

 18. lt. col. Thobescu Theodor said

  am October 14 2009 @ 8:48 am

  Eu am scris o scrisoare domnului Pre?edinte B?sescu acum 2 doi ani în care ar?tam c? domnul primar Videanu ?tiind c? exist? un proces pe rol pentru un imobil din sectorul 5 a emis dispozi?ie de restituire – caz penal.

  Videanu fiind protejatul domnului Pre?edinte, nici pîn? azi nu am primit r?spuns.

  Poate nu am dreptate, poate interpretez gre?it legea, dar respectul pe care domnul pre?edinte trebuia s? mi-l arate, pentru c? pl?tesc o p?rticic? din salariul lui unde este.

  Unde este respectul ministrului ap?r?rii care circul? cu 150 km/h pe contrasens,
  dep??ind pe dung? continu? dubl? ?i circulînd într-o ma?in? neîmatriculat?,
  respectrul fa?? de cet??enii acestei ??ri unde este.

  Respectul guvernului Boc fa?? de cet??enii români, o vorb? goal?,

  C?ci de-ar lipsi din inimi speran?a de dreptate am mai pl?ti impozite m?rite cu 20% de domnul Pogea,
  am mai suferi de frig pentru c? s-au mic?orat tinzînd spre 0 zero subven?iile pentru c?ldur?,
  am mai pl?ti 500 de euro spag? statului ca o firm? cu profit 0 zero s? poat? s? mai existe,

  Probabil NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

 19. Gh Buta said

  am October 14 2009 @ 10:05 am

  Desi scandalulrile principale au fist axate pe Udrea si Ridzi, cel mai mare dezastru a fost Pogea, care prin ilegalitatea impozitului pe pierdere si nededucerea cheltuielilor, este vinovat de SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE.

 20. nicu said

  am October 14 2009 @ 11:55 am

  Da,e clar…cauza pe care o urmareste psd,pnl,este de ai face pe romani,de a se scarbi de politica si de partide.Este un plan bine pus la punct,mai clar,este dorinta de a uri democratia,pentru care sa varsat atata singe si a fost ucis un presedinte,care nu dadea voie celor cu bani fff multi facuti prin export,sai cheltuiasca in tara.Numai ca Dumnezeu,a trimis un om care le strica deocamdata planul,si chiar un partid,cladit pe multa munca,curaj si o dorinta de a invinge sistemul.In ceea ce priveste sunteti un partid cu oameni pe care-i admir pentru modul de a vorbi si de a gindi…si aveti curaj.Sper ca romanii sa-si dea seama de acest lucru,si ar fi indicat sa-l aleaga pe actualul presedinte in proportie de 60%,din primul tur,cu o prezenta de cel putin 50%,la urne.E momentul cand roamanii isi vor alege propriul viitor.Situatia economica e rea datorita crizei,statul trebuie in aceasta perioada sa asigure minimul de bani de a plati datoria la banci care ne-au tras teapa mare la imprumuturi,tot datorita celor de la pnl si psd,fiinca asa au facut legile,favorabile bancilor,si sa putem iesi din iarna.Cel mai important,este crearea locurilor de munca cu salarii decente,si totodata scaderea acordarii ajutorului pt incalzire.Cand un om are un salar decent,poate achita cele necesare…dar sa mers pe principiul sa munceasca cat mai putini si pe acestia sai jacmanim!!

 21. Othelo said

  am October 14 2009 @ 12:23 pm

  Sa vedem ce cabinet isi va alege Klaus Johannes. Sper ca macar sa fie tehnocrati, si fara pramatii politruce ca Parmalat.

 22. real iulia said

  am October 14 2009 @ 4:30 pm

  Cred ca nimeni nu mai poate opri tara de la dezastrul catre care se indreapta rapid: Tic-tac, tic-tac asta este ceasul care trebuie oprit. Ma tot intreb care sunt reformele alea care au fost oprite? Mie-mi place ca toti se pricep la politica, se cearta, se injura, fac infarct de parca parerile lor ar conta.

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: