Atac asupra dolarului SUA

Tweet this

http://www.www.www.urbaniulian.ro/?p=32887
Reclamati abuzurile la adresa office@asistentapentruconsumatori.ro sau la adresa: iulian.urban@gmail.com

Redirectioneaza 2% pentru Asociatia www.asistentapentruconsumatori.ro


8 Comentarii pana acum»

 1. metalshrine said

  am October 13 2009 @ 6:00 pm

  American dream is dying…
  Ciudat cum finantistii americani si-au inchipuit ca nimeni nu se va prinde cum ca de fapt in spatele dolarului puterea de productie si de export scade vazand cu ochii. Asa se intampla cand te cocoti in pom din ce in ce mai sus. Mai si cazi cateodata…

 2. AsistentaPentruConsumatori.ro said

  am October 14 2009 @ 10:33 am

  Reclamati abuzurile la care sunteti supusi la office@asistentapentruconsumatori.ro

  Lupta noastra a celor de la Asociatia http://www.AsistentaPentruConsumatori.ro se duce impotriva abuzurilor la care sunt supusi consumatorii romani.
  Pentru asta avem nevoie ca voi, sa ne scrieti despre fraudele sau abuzurile la care sunteti supusi de catre comercianti sau autoritati.
  Noi preluam sesizarile voastre si ne luptam pentru ca drepturile sa va fie recunoscute.

  TOT CE AI DE FACUT ESTE SA NE SCRII LA ADRESA office@asistentapentruconsumatori.ro

 3. vrajitorul.eu/ said

  am October 14 2009 @ 10:33 am

  INTRATI PE http://www.vrajitorul.eu/ – Magia afacerii dvs.
  informatii utile >> http://www.vrajitorul.eu/aplicatia/aplicatia.html

 4. Othelo said

  am October 14 2009 @ 12:15 pm

  Metalshrine, as vrea sa completez: e de fapt lucratura bancherilor internationali care ii au la degetul mic atat pe rusi, chinezi si arabi cat si pe americani.
  Urmatorul pas, vor sa instituie amero ca moneda nord-americana: in SUA, Canada si Mexic, apoi o moneda pentru toate statele asiatice, sud americane si africane. Europa are deja. Finalul nu cred ca este greu de ghicit. O moneda mondiala unica, cu o banca unica cu mii de filiale, si cel mult 1 miliard de cimpanzei cipati, sclavi care sa lucreze pentru ei. In alte situatii as fi zis ca trebuie respectata parerea altuia, dar cum nu prea mai este timp, dupa cum stim razboiul mediatic si biologic (noul cod alimentar, vaccinarile si chemtrails) a inceput deja, as zice ca cine mai neglijeaza aspectele astea isi face siesi dar si semenilor un mare deserviciu.

 5. relu said

  am October 14 2009 @ 6:30 pm

  othelo, asa e ca de cand ai vazut Zeitgeist numai despre ce ai vazut in documentarul cu pricina predici? Numai ca filmul l-am vazut si noi, zi-ne ceva mai nou, caci plictisesti auditoriul.Sincer…

 6. Othelo said

  am October 14 2009 @ 7:24 pm

  Relu, am mai citit si peste 100 de carti, in general ale unor autori care au intrat in conflict cu sistemul, ei insisi facand initial, cei mai multi, parte din el. Daca repet voit niste informatii o fac pentru cei care intra prima data sau rar pe blog, de multe ori m-am scuzat pentru asta.
  De exemplu, informatia despre falsii evrei, Ashkenaz sau khazarii provine din mai multe carti (nu din Zeitgeist, cu care de altfel nu sunt de acord in intregime ci cam in proportie de 80%, nu o mai lungesc acum sa justific de ce, ca nu asta e tema), autorul ultimeia, “Al 13-lea trib” pe nume Arthur Koester, el insusi khazar, fiind “sinucis” impreuna cu sotia in propria locuinta. De altfel multe alte informatii nu sunt din Zeitgeist. Altele apar evident acolo, si de aceea impresia ca ar fi unica sursa, dar spre linistea ta, ma documentez pe tema asta de mai mult de 15 ani, cu tot ce inseamna asta, bune si rele.
  Numai de bine!

 7. Othelo said

  am October 14 2009 @ 7:25 pm

  Relu, am mai citit si peste 100 de carti, in general ale unor autori care au intrat in conflict cu sistemul, ei insisi facand initial, cei mai multi, parte din el. Daca repet voit niste informatii o fac pentru cei care intra prima data sau rar pe blog, de multe ori m-am scuzat pentru asta.
  De exemplu, informatia despre falsii evrei, Ashkenaz sau khazarii, provine din mai multe carti (nu din Zeitgeist, cu care de altfel nu sunt de acord in intregime ci cam in proportie de 80%, nu o mai lungesc acum sa justific de ce, ca nu asta e tema), autorul ultimeia, “Al 13-lea trib” pe nume Arthur Koester, el insusi khazar, fiind “sinucis” impreuna cu sotia in propria locuinta. De altfel multe alte informatii nu sunt din Zeitgeist. Altele apar evident acolo, si de aceea impresia ca ar fi unica sursa, dar spre linistea ta, ma documentez pe tema asta de mai mult de 15 ani, cu tot ce inseamna asta, bune si rele.
  Numai de bine!

 8. Othelo said

  am October 14 2009 @ 9:52 pm

  Scuze repetitia

Comment RSS · TrackBack URI

Lasa un comentariu

Nume: (Obligatoriu)

eMail: (Obligatoriu)

Site:

Comentariu: